-
Justin
Hlasujte pro Justina! :) Může se každý den až do úterý do 12:00, teď je na druhém místě, dostaňme ho na první, zalouží si to. :) http://www.europa2.sk/srv/www/conte nt/sk/tim-a-show/top22-chart.shtml -
hlasování
koukám že ste nějak pozapoměli hlasovat..tak šup šup sme #21..už sme zase propadli..! podte..hlasujtee..!! http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour -
-
Re: hlasování
hmm jenze jestli to takhle pujde dal tak sme na 2 listine tak delejte sakraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!prece chcete Justyho tady !!
-
-
J B
Nesnášim Justina Biebra! -
-
Re: J B
ja taky ne -
moje slova! i já ho nesnáším! *13* -
-
Re: Re: J B
Tak se jdi zahrabat *1* *15* *1* *15*
-
-
Lol -
komu to cpeš? xDD -
-
Re: Re: J B
Přesně to jsem chtěla napsat *1* *15* -
-
Re: Re: Re: J B
Já to taky chtěla ted napsat .. komu to cpe xDD *8*
-
-
-
-
booorec...:):-*
Áááá Justin..tak to je slaďoušš k pohledáání...:)úžasnej..hlas.. úžasná tvář..nemám co dodaat:-*:-* -
-
Re: booorec...:):-*
vypada jak mimino a ypívá jak holka -
Já miluju Justínka je fakt boží!!! *4* *14* *14* -
Přesně. :) -
to jo je zlatej -
:D :D :D ... Někdy nezbejvá nic jinýho než se jenom smát :D ;) . -
asi tak nejak *14*
-
-
Justin
Hlasujte pro Justina prosím na slovenském rádiu Europa 2, je tam se Somebody To Love v Top 22! Je na 3. místě, tak snad ho dostaneme na první, ale Beliebers dokážou všechno! :) Může se hlasovat každý den až do úterka! Odkaz: bit.ly/aLue1I -
-
Re: Justin
už hlasuju (: -
Re: Justin
nevíš jak je možný, že v ostatních zemích hrajou skoro všechny ty takový hodně oblíbený a hraný písničky a u nás hrajou jen Baby..dcl mi to štve ráda bych v rádiích slyšela i jiný..je to škoda protože takhle lidi nepoznaj jakej je to super zpěvák a jaký má super písničky..to nechápu..x(( -
-
Re: Re: Justin
jo jo to je fakt *9* -
Re: Re: Justin
Nějak tak.. ://
-
-
-
nejkkkyyyy
jsi ten nejkrásnější zpěvák na světě MILUJU TĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ *14* *14* *14* *14* *14* -
Seš nejlepší
Seš nejlepší spěvák na světe!Hodně ti fandím!Je mi 11 let 20.září mi bude 12! *3* -
-
Re: Seš nejlepší
:) -
Re: Seš nejlepší
tak to je moc!!....xD -
-
Re: Re: Seš nejlepší
mě je taky 12 a mam ho rada od 10
-
-
-
Twitter
"and no worries...in the next year we plan to tour the whole World!! Every country we can. I appreciate all your support" to napsal na twittru..takže si mysli že zrovna nás takou malou zemičku vynechá..vo co? x(((( -
-
Re: Twitter
když píše celej tak celej myslim ze nas nevynecha jsou i mensi zeme -
Re: Twitter
Ale néé musíš věřit holka *3* *5* -
-
Re: Re: Twitter
Přesně tak. :) -
-
Re: Re: Re: Twitter
tak fajn ja budu..(jako bych to nedělala doteď x))) xD -
-
Re: Re: Re: Re: Twitter
Však jó =D... Jak tady bude tak na něj za každou cenu půjdu!!! *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Twitter
přesně..ja za lístek dám cokoliv..a jasný že se pude do kotle..x)) prostě musíím..za každou cenu..ať už by to mělo stát cokoliv..!! prostě jo..!! xDD *14* *14* *1* <3
-
-
-
-
-
-
Justin
Justin dneska napsal na svůj Twitter, že příští rok plánují udělat SVĚTOVOU TOUR!!! -
plss
ahoj hele dejte mi plss odkaz na ten videoklip k " Never say never " díky -
-
Re: plss
http://www.youtube.com/watch?v=_Z5- P9v3F8w&feature=sub -
-
Re: Re: plss
díkz *15*
-
-