Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlapka055

fajn!!!!

21. místo no dobrý.....haloooooooooo probudte se hlasujte musime jinak nas to soupne zpatky na 2.stranu!!!
    *8* *8* *8*
  • justin bieber

hele lidi o on nam i odepise?, vim je to blby se vas na to ptat !! pm piste marketka11 *1* a jinak ho muliju a od nej ma za nej puisncku baby je to nej pisnicka avon je nej kluk na svete tedy pro mne!! *14* *14* *14*
    • Re: justin bieber

mne se libi moooooc krasne se smneje a je proste nadhernej proc maj na nej vsichni keci sou blbi ty co o nem tvrdi ze je teplej a ze pouziva gel na na vlasy. *14*
      jo a kdyby si chtel nekdo o nem vic povidat
      tak ja budu rada protoze ho zboznuju. je proste bozi *14* *14* *14*
    • tlapka055

Re: justin bieber

ne neodepise on to ani necte ani newi ze neco takovyho jako osobnosti existuje
  • Justin Bieber

Nemá chybu tá jeho pesnička baby!!! *4* *3*
  • tvll!!

hmm .. hezký mno už jsme na 21 místě Netherlands, thajsko a Denmark me pekne stvou berou na misto!! ale vzdyt uz je to v celku jednoo pochybuju ze by justin letel to tehle 20 zemii !!!! pekna blbostt takze uz se na to hlasovani asi vykaslu !!!!
  • justin bieber

ahojky justine si nej kluk mam te mooc rada milujute paa *14* *14* *14*
  • tlapka055

!!!x(!!!

Thajsko nas predbehlo o vic nez 250 hlasu a dalsi nam dejchá na záda musite pridat !!!!
    • domca006

Re: !!!x(!!!

no právě..já to říkala..ale vy ste se na to asi vyprdli nebo já nwmm x((
  • ...

A není hlavní že jsme v první 25???
    Je to turné tak by to mělo být víc zemí, tak třeba, když se udržíme aspoŇ v první 25 tak by mohl přijet......
  • Hej holky..!

no právee tedko jsme pozaduu o 17 hlasu =(( =( pritom ja hlasuju kazdych 20 miin nwm jak vy !
    • alficka

Re: Hej holky..!

já taky, já taky..
      • kikinqva

Re: Re: Hej holky..!

Já taky pořád hlasujuu *4*
        • Re: Re: Re: Hej holky..!

hele kde se vubec hlasuje *7*
      • Re: Re: Hej holky..!

ahoj justine mám tě moc ráda všude po pokoji mám tvoje plakáty a koupím si triko když budou mít *14* *14*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Hej holky..!

Už mají trika.. Já jsem si jedno koupila v Bontonlandu..
  • domca006

Hej holky..!

nějak ste zapoměli hlasovat a teď nás začína dohánět Thajsko..a to o fakt jen málo...poďtee hlasujtee..!! každých 20minut..!!! http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour *13*
    • domca006

hele jako nechci nic rikat ale mame naskok jen o 30 hlasu..a to neni dobry..x((
      • alficka

už o 60 ale i tak je to pořád málo..
        • domca006

Re: Re: Re: Hej holky..!

no už je to o 500..hele holky to asi nedoženem..x((
          • domca006

Re: Re: Re: Re: Hej holky..!

jako abysme předběhli dánsko..xD thajsko je v závěsu za náma o necelou stovku..x(
    • alficka

jen o pár hlasů, ale musíme přidat, nebo nás předběhnout o to víc...
      • whitehorsee

ahoj sem tu nova a takY upe miluju justina biebera nejvíc jako nic prosim vaS kde se hlasuje ?? hlasovala bch kazdejch 5 min, jenom abY prijel *14* *14*
  • Justin Bieber

Ja ho moc nepoznám,vôbec počul som od neho len pesničku Baby celkom dobrá,perfektná aj klip. *4* *3* *5*
    • alficka

Re: Justin Bieber

Tak aspoň něco *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit