Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MUCK

to sem zasejc jáá... nemyslete si že sem nějako nafoukanáá ale je mi 14 a vim jaký to je se do někohokoho nemůžu mít zamilovat ... nemá to cenu věřte mi ... an jedna z vás s nim nikdy nic míít nebude... on ani neví pomalu že nějaká praha Hradec Brno Ostrava ... atd. je ! ... :D;):* fakt věřte mi <3
    • kate45

Re: MUCK

tady nejde o to že si někdo myslí že snim bude chodit nebo tak něco....copak ty nemáš oblíbenýho zpěváka kapelu nebo herce?? to je láska k jeho práci..samozřejmě i kněmu..nevim teda jk osatní al emě b v životě nenapadlo že bych snim někdy něco měla !!!xDD LOL
    • Re: MUCK

tyjo tak to kdyz ti je 14 jsi nejspis posbirala vsechnu moudrost sveta takhle si mluv az tak za 2 roky
    • tlapka055

Re: MUCK

hmm a kdo ti jako tohle má sežrat my ho máme rády a jestli ty ne tak vyfyč!
  • MUCK

ahoj lidi hee chápu že ho >> APSOLUTNĚ LOVEQUJETE << ale nechtěli by ste se uklidnit děláte z něj něco co není !! :/... netvrdim že je buzerant ... ale co je moc to je moc :D..... a na to že ho nemám ráda musim uznat ale že má pěkný písničky teda jen nějaký ...kdyby ste žili 4 roky v Americe a byli v Hollywoodu jako já změníte na některý hvězdy názor já sem třeba ROCKERKA ! a ty od kterejch by čekala něco nebylo nic a ty který nemám ráda sem si naopak oblíbila:D.... snad mě chápete jak to mylim a co vám tím chci říct ;)

Ty jsi byla v Hollywoodu tak to kecaš a co jsi tam delala?Jako jsi tam bydlela a ty si jako nejaka celebrita nebo co? tak jak muzes vedet jak se citi Bobr kdyz je tak mlady a slavny?Nejsem jeho moc zadna fanynka ale je small hezky a pisnicky ma jen nektere beautiful napr: somebody to love atd.. *3* *7*
      • Re: Re: MUCK

Jezisi...vzdyt nemuzete vedet,jestli tam byla nebo ne??Nemuzete jen tak rikat,ze tam nebyla.Vite,jak to cloveka nastve,kdyz mu rikate,ze lze a ani to nevite??Nereknu,kdyz jste treba jeho kamarad,ktery o tom neco vi...
        • princess-bieber

Re: Re: Re: MUCK

Hele jestli si byla v Hollywoodu tk já ti to přeju a nebudu nijak schazovat tvoje názory ale je to každýho věc jestli se mu líbí Justin Bieber nebo Tokio Hotel nebo ....já ani nwm co ale prostě každej má jinej styl a líbí se mu něco jinýho a je dost trapný a ubohý bejt protivnej a toho ,komu se nelíbí to co tobě . *13* *13* *4* *4*
      • Re: Re: MUCK

náhodouja sem byla v šesti v kanade a v 11 ve stockholmu,talinnu,petrohradu a ve warnemunde (je mi 11)

píšeš hlouposti myslíš si že si chytrá a že si něco zažila...ale je to právě naopak...:-))))

ahoj hele neuraž se ale nejsou to tak náááhodou to co nám tu cpeš kydy??:D... jako o tom Hollywoodu ... atd. a to že ti je 14 ..??...takže si nejchytřejšííí chápu to dobře?? :D :/
  • sweet.anne

Justin

Viděli jste nový videoklip Never Say Never? :) ♥♥♥
    • Re: Justin

Tak to ne to je božíí píseň:Never say Never...mocinky se mi líbí!!zbožňuju tě!! *14*

Písnička Never say Never je nejlepší od něj ještě se Smithem..Ty tam válej.. *1*
    • domca006

Re: Justin

jo..!! uplně skvělá písnička..a ještě skvělejší klip..x))
      • princess-bieber

Re: Re: Justin

boží :*....mooooc mu to tam sluší ...je kwáááásnej :♥♥♥♥♥ !!!
        *14* *14*
  • ..?

Bože, dyt to hlasování nemá cenu . To už je fakt dost :D :D :D .
    • tlapka055

Re: ..?

myslis?
      • Re: Re: ..?

No to si myslim teda no .
        • Re: Re: Re: ..?

a proč si to myslíš?
          • Re: Re: Re: Re: ..?

Tak se na to dívej chvíli prosimtě, pořád že nejdřív jo 19 potom na 21... dyt to stejně nemá cenu... :D .
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: ..?

jo víš a jestli jsi nečetla tak má Justin v roce 2011 světový turné..a první navštíví tyhlencty země..chápeš..?!!! to třeba pro nás fanynky je docela důležitý..ale škoda že to je až za rok..:(
  • dorisek111

bhsgcdkshjag

tak prosim delejte hlasujte!!!!!!!!!!!!§uz jsme skoro na 20 miste!!!!ale jen o par hlasu a si tak o 30 hlasu....tak honem at jsme na te 20!!!!!!!!!!!!
    http://tweeter.faxo .com/Justin_Bieber_My_World_Tour
    • tlapka055

Re: bhsgcdkshjag

okolo 10 hlasu tak honeeeeeeeeeeem *3*
  • anetjb

Justin Bieber!!!

Máš rád/a Justina Biebera?Tak se podívej na můj blog www.justinbieber20.blog.cz!
    A přidej koment!Děkuju! *1* *3* *4* *5*
  • sweet.anne

Justin

Omfg. Řekněte mi rozumné důvody k tomu, proč by měl být teplej.

zavidia mu zato ze je Justin mily
      • princess-bieber

on je i kkrásnej,chytrej,nadanej,laskavej a je toho ještě víc ae mě se nece psát :)

I♥JB !!!!! *14* *14*
    • alficka

Re: Justin

Žádné "rozumné" důvody nejsou *1* ale to víš sama... Někteří lidi jsou fakt pitomí...
      • sweet.anne

Souhlasím..
      • Re: Re: Justin

Přesně..x(
  • justin biebr

hey lidi zpamatujte se vsak on nepouziva gel na vlasy a nei zadny buzerant !!! a navic on mnel asi jen3nebo4 holky a nei teplej je normalni kluk je to nejlepsi kluk nasvete je nej krassnejsi!! tedy pro mne :) !! a jinak chci rict onnje normalni kluk nnei ani teplej paneboze kby byl teplej tak ma videa s klukama a ne s hoklama a ty co to na psali jsou blby !! jinak zase pa pak mapiisi!! *14* *14* *14* *14* miluju jstina biebera!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • prosím

Ahoj vím že mi to asi nebudete věřit ale jsem vážně nemocná za pár let už můžu umřít:(( a tak bych vás chtěla všechny poprosit aby jste hlasovaly mám moc ráda Justina Biebera a chtěla bych ho moc vidět moc vás prosím
  • hlasujte

Holky prosím hlasujte už jsme zas na 21místě tak hlasujte pls

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit