-
:-* :-* :-*
úúúúpaaaaaa ho zbožňuju,,závidim holkám který žijou v městě kde on,,je plostěěěě neeejlepšíííí a nejkrááásnějšíí:-* *14* *14* -
Mazání a rozhraní
Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13* -
-
Re: Mazání a rozhraní
ja nevim teda proč se te jmenuje diskuse když si každej nemuže napsa svuj nazor nesnašim ho a to sem nemužu nic napsat to ho zase založil správnej čověk -
Re: Mazání a rozhraní
Díky bohu:D konečně někdo normální!:D(ještě normal jsou alficka, sweet.anne, kikinqva, roxanda....atd.) -
-
Re: Re: Mazání a rozhraní
přesně tak...nechápu jak někdo může urážet Justinka *13* !! -
Re: Re: Mazání a rozhraní
díky kikiss11.....jo a sem taky ráda že se to bude mazat
-
-
-
My world
Jupííí Koupila jsem si jeho CD My world 2.0...Týjo mám radost největší!!! *1* -
-
Re: My world
to ti věřim já sem si ho taky koupila a dneska mi napsaly že mi ho do 3 dnu pošloua ted navis sou vnich ty goden tickety takže když ho najdeš tak strávíš týden nevobo výkend s Justinem na bahamach jupííí *15* *1* *14* -
-
Re: Re: My world
Jééé už mi to taky přišloxD Já sem radostí bez sebe!!:D *14*
Ale já myslela že tan Golden Ticket platí jen v Americe a v Kanadě *7* *7* -
-
Re: Re: Re: My world
no asi joo nwm denska mi přišlo a nic sem tam nemělaa *9* -
Re: Re: Re: My world
ty ho tam máš?? -
-
Re: Re: Re: Re: My world
xD Ne nemám. Já sem myslela, že už mi přijmuli objednávku a že ho do tří dnů to CD budu mít:D Ale já myslela že to platí jen pro Ameriku nebo ne?? *7*
-
-
-
-
-
je skvelej
justin???skvelej uzasnej nadhernejj miluju hoo *14* -
Je to lama
je to nadrženec ještě horší jak enrique iglesias -
-
Re: Je to lama
rači se nevzjadřuj!!! on je supéééééééér a hezkej!!!!!!!! -
Re: Je to lama
Hih jak může bejt nadrženej když sám řek že první sex bude mít až po svatbě tak to nedává smisl aby byl nadrženej *1* *8* *15* *13*
-
-
poradi mi nekdo?
Ahoj chci se zeptat jakou ma Justin oficialni adresu na netu poradi te mi nekdo???Predem dekuji -
-
Re: poradi mi nekdo?
http://www.justinbiebermusic.com/
nebo kidrauhl na youtubu..x))
-
-
????
čtete vubec nekdo to co tady pisu???neboo to pisu zbytecne??rada bych to vedela ... protoze vy tu odsuzujete nekohoo koho vubecz neznate a nejspiss ani znat nebudeteee ... vyy urcite lepssiii nejstee ... tak co to tady rozebirate porad do kola???bezte s timhle nekamm !!uz me to tu nebavíí porad psat 100 krat do kola!!!! pročč je to asi diskuse??aby tu nekdo napsal svuj nazoor jestli se nekomu justin libi a nekomu ne!! jste fakt jak malííí děcka -
neassiiii
no neasiii -
NECHAPACKY
A dost, nechápu proč do něj pořád hrotíte, jo jasně pomlouváte protože závidíte to je úplně jasný, chci vidět Vás frajírky co si myslí, že zvládnou VšeCHNO, víte jak je to těžký zpívat??Ježiši vzpamatujtese už, proč pořád hrotíte, každej je jinej, a myslím že většina kluků co sem píšou takový krawiny, by se nejdřív měli podívat na sebe do zrdcadla *8* *1* Je to už TRAPNÝ, nemyslíte? -
-
Re: NECHAPACKY
ježiši ty co justinkovi nadavaj sou fakt cakly! pomlouvaj ho jenom ty namachrovany blbecci!!!!!!!!!!!!!! ktery mu zavidej! kouknete se raci na sebe! ale to raci ne nechceme mit tady uraz proste Justinéééééééééék je nej kluk pod sluncem a nikdo na nej nema tak se s tim uz smirte!!!!!!!!!!
-
-
trapny
bože lidi zamyslete se nad sebou lidi tu píšou že je teplouš je to naprostá blbost protože měl 3 holky .. že vypadá jak holka tvll koukněte se pořádně .. jestli nevidite že je to kluik tak jste fakt slepýý...!!! a at na diskusi o justinovi nechodte pokud ho nemate radii ... kazdymu se líbí něco jinýýhoo tak proč to tu pořáád řešííte do kola???nekomu se lebi a nekomu ne .. tak to tu laskavee nereste dall jste s tim pekne traony !!! *1* -
-
Re: trapny
tak,to měl dobré,3 naráz -
to jo kluci jsou slepí a hlavně blbí jad tágo dementi zasraný vždyt Justin je uplně dokonalej!!!!!miluju ho moc *14* *14* *14* !!!! -
s tebou musím souhlasit
-