Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • www.ujdeto.cz

hlasujte v hitparádě pro-Pick me *3*
  • kicalek

Hustyyyyyyy

http://www.youtube.com/watch?v=66BF Deiu9oU&feature=player_embedded

juknete na videjko upe bomba a hlasujte ploé justinka v bravicku pp
  • papaja

justin je upa nej nej nej miluju jeho i jeho písničky je fakt užasnej!!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lucy36

Justin je nej

justin je nej nej nej nej nej *14* *14* *14*
  • roxanda

klip

ja nevim no. prijde mi, ze ne time byl stejne nejlepcejsi... ale nevim jak vy... i never let you go mi prijde az moc tmavej, krome toho more *1* *1* *1*
    • roxanda

Re: klip

*one *1* a baby je taky dobrej... *14*
  • Justinko

Justina mam velmi rada ma dobri hlas je pekni a velmi je zlati.Aj ked ho nepoznam aj tak viem že je to iste very very good chalan *15*
    • Re: Justinko

máš pravdu
  • Never let you go..official musi video

cau lidi...justin ma uz oficialni klip na never let you go tady vam posilam odkaz..
    http://www.youtube. com/watch?v=3ExWsVFJlFo
    musite to tam dat bez ty mezery dyztak..x))
    • Re: Never let you go..official musi video

jo a jenom zminim ze je to fakt pekny..me se to moc libi..jak je to udelan..y x)) *14* *14*
      • kikinqva

Re: Re: Never let you go..official musi video

to video je užasnýý a všimly ste si že má v každym nákou snědou tmavovlasou holkuu?? *1* *14* *14* *7* *14* *3*
        • alficka

Re: Re: Re: Never let you go..official musi video

ano ne já se dívám hlavně na justina *1* ale strašně mu to sluší v té bílé košili *14*
          • Re: Re: Re: Re: Never let you go..official musi video

jj na tech skalach..xD xD
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: Never let you go..official musi video

jj je to uzasny u toho more upe klasneeeeeeeeeeeeeeeeeej ae ta holka ploc tam musi bejt holka ale lepsi holka nez kluk *15* *15* *15* *14* *14* *14*
  • dotazz??

ahojíík holky
    cchtěla jsem se vás zeptat jestli ten Golden Ticket platí jen v USA a Kanadě nebo ještě někde??díky za odpoved
    • alficka

Re: dotazz??

podle mě jen právě v americe ale nevím
  • A dost!!!

Joo presne tak mazejte to ..co to tady pisete .. ...Je to trapny jak sem pisete jakej ten kluk je ..stejne to nikdo newite ..a je jedno co pisou bravicka atd ..Bych chtela videt vas ..jak ste dokonali ...Co sem ty nektery holky nenapisou *1* A kdy ten kluk bude mit sex tak to vam je uplne u prdele *1* ...skoncila sem *15* *15*
  • jitulie

Hmmm

Já teda Justina moc nemusim...nemá moc chytlavý písničky...ale musim říct, že není zrovna nejhorší zpěvák...moje kámošky ho zbožňujou až to ani neni zdravý...proto mám k Justinovi takovej menší odpor...nevím co na něm vidíte tak úžasnýho *7* ale nepopírám že to neni star...zpívat umí! *13*
    • alficka

Re: Hmmm

Jsem ráda, že aspoň říkáš svůj názor, jak by to mělo být...Hele abych pravdu řekla, tak já se sama sobě divím, jak jsem se do něj tak rychle zbláznila jak ty říkáš "že to ani není zdravý" *1* ale prostě to tak je a ani toho nelituju *3*
      • kikiss11

Re: Re: Hmmm

Jj konečně normální a nevulgární názor! *1*

Ani já toho nelituju! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit