Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s.asicek

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUSTIN JE BOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽÍÍÍÍÍÍ
  • Justin je chudák

Čaute wšeci jak se máte???noo....četl jsem Bravo a tam byli ty nadáwky na Justina je to hnus nn myslím si zhe je to frajer...
    • alficka

Re: Justin je chudák

ahoj, celkem fajn...Názor jako ten tvůj rozhodně potěší *4*
  • justin

justin biber je najlepsiiii-justin milujem ta! *14*
  • Plakáty na Prodej

nechápu proč bych si mela kupovat od tebe plakaty kdyzz je muzu mit v casopise (bravo,popcorn,bravo girl,divka atd..)
  • miloejem ta justin bieber

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milujem taaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • candy.madonna.hard

Plakáty na Prodej

Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3*
    • Re: Plakáty na Prodej

ty si asi sahla/y proc by si mel nekdo od tebe kupovat plakaty....trosku posahany!!!!! *10* *16* *5* *13*
  • níc..

Dívejte... myslíte, že to má nějakou cenu ho tak strašně milovat? .. stejnako si vezme nějakou holku, která je slavá.. jo je hezký.. to jo, zpívat taky umí.. a navíc tancuje dobře, málo kterej kluk umí tak dobře tancovat.. ale prostě za chvíli to zase utichne jak se Zac Efronem.. teď už skoto u něm vůbec neslyšíme... ;)
  • justin icq

no prave ja vim ze je to justin drew bieber ale vyjelo mi tam jen alexandr drew bieber takže to on určitě nenii !! a taky si myslim ze maji v USA icq dlouhy jen ja 6 číísel ale nevim ... koukala jsem na jedno video jak justin psal na twitter a taky ten twitter mel trochu jinej
    • so.ones.more

Re: justin icq

Tak to je opravdu smutné, hrozně smutné *15* *15* *15* *1* *1*
      Ty trávíš život tím, že koukáš na internetu na kohosi absolutně nedůležitého jak píše něco nezajímavého? *1* Panebože :D Jdi do knihovny, něco si přečti, nebo jděte o něčem debatovat s přáteli :D nepromarni ten život jako nějaká slípka v kurníku :D:D:D:D
  • dorisek111

fgfgdfgb

Justin Bieber-In Bahamy Zákulisí & Never Let You Go MUSIC VIDEO střílet!

podivejte se na youtube
  • dorisek111

kuk

no tak holky juknete se na youtubko na tohle video is new!!!!!!

On Set Sean Kingston & Justin Bieber je "Eenie meenie" Video
    a ted mam jeste jedno ale to uz nejde okopirovat..tak tak napiste normalne justin bieber a tam hned to prvni video tak na to kliknete je to takovej sedej obrazek a na nem je napsane out now- Ahoj všichni, mé jméno je Justin Bieber. Pokud se vám líbí, co zde vidíte, SUBSCRIBE a ... Kanal Počet videí: 61 Počet odběratelů: 512 278
    tohle tam na tom je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit