Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HNUSNÁ ŠIKANA NA INTERNETU

na fb píšou že je holka,je mu 12,je teplej!!!!!tohle všechno sou lži!!!!!a udělali fotomontáž!!!!kdo chce vědet víc ať napíše na profil *3* *4*
    Hele taky jsem si ho uložila :D Normalně to fakt vypada že je to von!!! Hej tak to je mazec , mega mazec... :D bože ja ho miluju!!!!! *14* *14* *14*
  • kaaataaa

Justin icq

ahoj ulozila jsem si Justinovo icq a psal mi ze nemuze pochopit kde vsichni bereme jeho icQ *1*
    • kikinqva

Re: Justin icq

hih tak to se nedim když mu najednou začne psat tolik fanynek njn a t si zvika mi knam když se dostane jeho icq tak už se toho nepustime že holky ?? *1* *15* *14* *14*
      • Re: Re: Justin icq

AhojííQ já si ho přidala na tom icq a on si mě přidal a na status si dal : že mu na icq píše moc lidí tak že si to icq zruší seženeš prosím jeho nové icq? jenom mě .. a odepiš pls a já ti dám pak třeba můj fbc nb lb a napíšéš mi tam .. děkuju moc .. vážím si těch lidí jsou jako ty a pomáhaj fanouškum aby měli na své oblíbence kontakty .. *1*
    • Re: Justin icq

DAS MI TO ICQ???MUZU TI DAT TWITTER JA SI S NIM TAM PSALA!!!PROSÍÍÍÍÍÍÍM *9* *1*
    Nazdarek lidičky, ICQ na Justina vim, mam ho od Camilly Belle na facebooku ,ale pochybuju že si vas přida :DDD skusit to mužete... řekla mi ho po dlouhem překecavani...,,,, hodně dlouhem.... :D Prej si přidava jen zname osobnosti,,, ale pry tam ma i par fanoušku.... - on malokdo vi to ICQ :D Sice jsem ji řekla že to nerozkecam... ale prostě :D ja musim :D pry je tam aktivni skoro furt..., když mi ho dala ona z jejiho oficial profilu tak by to mělo byt pravdive... :) tak tady je : 635156587.... ale fakt nevim jestli si vas přida... mě si přijal na mem jednom ajsku na druhem už ne... no zkuste to,,, měl by to být opravdu Justínek *14* *14* *14*
  • Oh....

Bože s tim bych si to rozdávala od rána do večera klídně i zezadu *14* Je uplně děsně sexy....
  • ... icq

kdyby jsis přečetla aspon kousek diskuse justina .. tak by jsi zjistila ze jsem tu psala ze tam bylo napsano alexandr drew bieber ale on je justin drew bieber !!
    • Re: ... icq

no víš... taky.. nemusí mít každý svý jméno.. ;) a tak na 3 stránkách sem četla že je Alexandr.. ale to je jedno.. =)
    Ahojte, zkoušeli ste už někdo to jeho icq--- co tu psala ta holka? .. =)... a odepsal? .. =O díky.. ;) *14*
  • miláček

ahoj lidi četla jsem bravo a tam byli ty nadávky na justina.Myslim si že ten kdo to řek by se měl stydět,protože ten dotyčný nedokáže to co on a zavidí mu to.Od tý doby co jsem slyšela jeho písničky jako třeba Baby atd tak jsem si myslela že to bude hrozný,ale mýlila jsem se.
    *3*
  • mayinqa

...

Do ted se mi nějak nelíbil . dokud sem neslyšela písničku ,,Never let you go,, Fakt moc pěkná
    • alficka

Re: ...

*4*
  • Justin je chudák

ahojík,mám se good co vy?? justin je proste nejlepšíí stylařř ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit