-
icq justin
noo ... muzu vam rictt ze uz justina mam DLOUHO v kontaktech .. ale NIKDY jsem ho nevidela online tak nwm .. nejspis nema cas na nejaky IcQ -
A to ICQ je kdyžtak 635156587... zezačátku sem nevěřila ale pak mi poslal dvě svoje neznámý fotky a uplně sem začla věřiiit -
-
Re: ICQ
jo ale tady na tom icq co si sem ted dala tak rikal ze si ho zrusi protoze si ho pridalo hodne lidi a zalozi si novy icq -
-
Re: Re: ICQ
Přesně .. ale já chci to jeho nový icq :-( sotva jsem si ho přidala a on si udělá nový :-) *9* -
-
Re: Re: Re: ICQ
to neni jeho ICQ! Já mam jeho icq,sem jeho sestřenice
-
-
-
-
...
Holky to si ze mě děláte pr...vy si s ním vopravdicky píšete??? *1* *1* -
-
Re: ...
Jooooooo :DDD -
-
Re: Re: ...
a pres co si snim pisete??? odepiste mi na icq 427021141
-
-
-
...
Ahoj, newíte prosím někdo jestli má Justin nějaké sourozence? Moc by mě to zajímalo. Děkuju:) -
-
Re: ...
Jo má. 3 bratrance,2 sestřenice(mě) sem jeho sestřenice. ale jinak nemá bráchu ani ségru
-
-
Baby
Teda ta písnička "Baby" je nejvíc dokonalá *14* *14* *14* -
Justin icq
ahoj lidi,Justin psal na icq ze si ho musi smazat *9* protoze si ho pridava hodne lidi a zolozi si noovy icq :( -
-
Re: Justin icq
Ahojii jj má to na statusu .. a škoda že mi to jeho icq už nenajdeme asii :-(( *9*
-
-
justinek
ahojky a taky asi nejsu jediná co zbožnuje justina biebera že ae nemáte o nem trochu víc informací o nem ? jako třeba nemáte jeho icq neco něco ? pls ach jo tak ráda by sem ho vyděla :( *9* *14* -
twitter
aha, no když se přihlásíš .. tak by se tu hnedka melo objevit What’s happening? a pod tim mas ramecek .. kam to napsat .. a kdyby se ti to nezobrazilo hned jak se prihlasis .. tak dej v pravo nahore home a to uz se ti zobrazi ted jsem totiz na twitteru -
-
Re: twitter
prosim popíšéš mi jak se přihlašuje na twitter? já tam dávám svůj Email a heslo a ono to nejde přitom když se přihlásim na ted email na seznam tak to jde .. plosim přesně popšite někdo co tam máám napsat děkuju moc *7*
-
-
twitter
no jo, ale kde to jakože najdu chápeš? ..=).. jakože třebas vpravo nahoře.. nebo dole.. nebo.. já nevím kde jetšě.. =) =) -
twitter
no kdyz se prihlasis taky bys tam mela mit to What’s happening a kdyz chces tam nekomu napsat tak tam musis mit @ -
-
Re: twitter
dáte mi prosím Justinkovo twitter plosim plosim plosim .. *9*
-