-
ale holky já nwm jak vás to napadlo že má icq ale oni v americe používaj AIM takže určitě kuli vám si icq zakladat nebude! -
a jeste neco !
a fakt neverim tomu kdyz tu nekdo napise ze je jeho sestrenka atd... to by melii fotkyy kontakty na sebe atd.. to si vymysliii tady kazdaa *16* -
někdo tu píše ze ma jeho new icq .. alee jste si jistii ze mate to pravy??je jich tam nekolik a kdyz tu nekdoo napise ze ho ma a ze se s nim pisee .. tak proč ho sem nedate?? *8* *8* -
-
Re: icq
přesně dejte sem to icq ! :-)jeho novýý .. :-)
-
-
ahojik holky mam justina new icq a skvele se snim pis...:-) *1* *14* -
-
Ahoj taky si s nim píšu na icq .. :-) tak ale nevim zda to je on tak mi dej jeho icq a já ti dám tooh co mám já a uvidííme oki? :-) díík Klára jinak Justinku seš nej ..! :-) Miluška: nechápu že to na tu holčíí zkoušííš ona ti ho stejně to nedá to je jasnýý ale kdyby ti ho dala tak bych zavřela hubu a schovala bych se pod stul ptž bych se stiděla .. :-) *9* -
Ahojík,dala by si mi prosim jeho new icq?rada bych snim pokecala,byla bych ti vdecna.. *3* -
-
Re: Re: icq
a ty mi ho pekne das kaatoooooooo *1* *3* -
-
Re: Re: Re: icq
twl ja newim jestli mi ho da ta holka bo kdo to je a ty rikasze ti ho dam,,ja ti ho asi nedam kdyz mi ho da ji musis poprosit sama *5* -
menujes se tak zejo??????? *3*
-
-
-
Prosím dala bys mi na něj jeho nový icq,všude se ho pokouším sehnat a pořád nic....moc bych si to přála,byla bych ti pak z celého srdce vděčná....moc mi na tom záleží...za vše ti děkuji....!!!! *1* *1* *1* *1* *4* -
Ahoojte holky :-) máte někdo na něj jeho nový icq? aha ty máš? nebud na mě zlá a dej mi jeho nové icq a jak si na něj přišla?? *7* -
-
ale já ho prostě musim to icq najít .. a chci ho :_((( všude hledám jeho icq ale stále nemůžu najíít .. *5* ach jo .. :_((PROSIM TĚ .. nebud na MĚ ZLÁÁ :_(( vidíš já ti sme píšu furt ptž mě o to ivcq fákt jde hele učim se němčinu a hovno umim anglicky ale abych ses nim dorozuměla tak se učim ted anglicky .. :_(( PROSIM TO ICQ :_((((( MOC TĚ PROSIIM :(((((
-
-
ahoj MOC PROSIM DÁŠ MI HO?já nemám jeho icq :-((((a nevim kde si ho máám sehnat :-( -
-
holki kdo hleda najde hledejte...preji h odne stesti :-) *1* -
-
Tak já mám nápad .. budu rozumná a dej ho tý holce Miluška bo co .. no ptž já tomu taky nevěřim že je pravej .. tak ho dej jí klído je vidět že ta holka fákt to icq chce je vidět ze je smutná .. :-( -
-
Re: Re: Re: Re: icq
jsem tu jen tak skok jsem u kámošky .. twl tohle bych nikdy neudělala jako ty Marilka .. ani tu Milušku neznáš a chceš aby icq měla ona a ne ty .. nj seš moc hodná a na místě tý holky co má to icq dala bych ti ho .. nebo bych do dala tobě Marilka ptž seš upe ochotná .. nj *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: icq
Ahoojte holky už jsem tady zase .. no po pravd ě jsem čekala to nový icq do té holčíí ale děkuju vám moc .. že ste se maě zastali nečekala jsem že v Čr se najdou tak hodný holky jako vy dvě a zastanete se mě i když mě ani neznáte děkuju ale že tu holčí co má jeho nový icq jste asi nepřesvědicili :_(() ach joo pomocžte mi a řekněte mi jeho icq plosiim
-
-
Týjo chodím jsem asik každej 10 minut a furt čekám na to icq a Marilka: zbláznila ses? jenom kvůli mě? ale však mě ani neznáš .. týjo jsem uplně štastná ted etě aby mi ta holčíí co má jeho nový icq to nový icq dala :_(( a Marilka: JSEŠMOC HODNÁ HOLKA DĚKUJU TI MOC :)) ale stejně to icq pořád nemáiám :-((((ach joo
-
-
Hele a když mi ho dáš tak co za to chceš? mužeme bejt kamarádky :-) dám ti klídoo svoje icq :-) *14* -
PROSIM PROSIM .. byla bych ti moc vděčná .. já si s nim ani nestihla na tom starým pokecat MOC PROSIM JSEM UPE ZOUFÁLA UŽ NEVIM JAK JEHO novéé ICQ NAJÍÍT *9* *9* *9* *9* -
-
můžu si typnout kolik ti je???tak 5 amíň let....hele ty sš tak blbá že na to naletíš??!!!kdyby ho tady někdo měl tak ti ho dá....já kdybych ho měla tak bych ti ho dala
-
-
Noo ale já hledám ale nwm jak když zadám na icq Justin bieber tak jich tam je stovka .. a nwm jak mám najít toho pravýho :-((( moc tě prosiim porad mi :-(( -
-
Tak ho dej jenom mě .. dám ti svoje icq nebo lb nebo fcb ale prosiim napiš ho jenom mě :-( plosiim *14*
-
-
-
-
-
Znám ho
Já Justina znám,prdel si nedělam
Sem jeho setřenice :)
Asi před 4 rokama jsem se přestěhovala z USA do česka -
-
Re: Znám ho
Ahoj já už jsem si tě přidala na tom TWITTERU JSEM TAM NĚJAK LaDyyY_BIEBER :-) -
Hele jestl mi nevěřite ,tak je to vaše mínus!! Justin ICQ má ale kdybych mu dala někomu,něakýmu fanouškovi tak by byl naštvanej!! jinak o prázdninách zanim pojedu na měsíc se moccinky těší :))) je super a naučil mě jezdit na skejtu :-) mocik hodnejjj mujjj -
-
Re: Re: Znám ho
Jo a jutin říkal že by se chtěl podívat do česka :)) domluvim to snim ať přijede oki :-)))))))
-
-
to jo pěkný kecy taky mužu říct že sem jeho sestra kdo ti uvěří je pěknej debil!!! *8* *16* *10* *16* -
to jo!!!! kecy *8* -
MOC TĚ PROSIM .. :-(( on je upa nejlepšíí .. :) *14* -
Fákt? a zjistíš mi prosim na něj to nové ICQ ?? :-(( já si ho na tom starým sotva přidala a pak zase smazala .. MOC PLOSIM CHCI JEHO NOVÉ ICQ .. a nebudte zlýý protože já kdybych na něj věděla jeho nové icq tak vám ho taky dáám :-) -
tak jak tomu mame verit toto by mohla rict kazda druha z nas hmmm ...?? *7*
-
-
papaja
justin je upa boží ja ho zbožnuju je upa mocinky skvělěj !!!!!! *4* *14* *14* -
Justin
Justin se mi nelíbí ale poslední dobou mi nevadí.Ale né že bych ho milovala. *13* *3* -
-
Re: Justin
*1* *15*
-
-
prosím
prosím až se někdo pokusí najít Justina nový icq,a jestli ho najde napište ho prosím sem na nástěnku,moc bych si to přála....moc vám všem děkuji,splnil by se mi ten nejhezčí sen pod sluncem....všem vám za to moc děkuji......!!!! *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: prosím
no,on asi chce mít klid anebo si mění to ICQ nejen proto,že mu píše moc lidí ale aj proto že mu tam ti lidi píšú nejen pěkné ale i ošklivé věci.justina biebera moc nemusim ale líbí se mi ta písnička one less lonely girl.ale aj tak je to od spousty lidí hnusné... -
Re: prosím
přesně taky bych chtěla jeho nový icq *14* on je můj NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK !! *14*
-
-
justíínek
neni to dzžastin bíbr ale justin Bieber ... a jak chcete najit asi to jeho new icq?a prijde mi pekna blbost ze by si to stary icq rusiiil kvuli tomu ze by mu psaloo hodne lidi ... prece on je ráád že má takovy fanousky .. no nwm .. ale prijde mi to divny *8* -
...
ahojík holky .teď jsem četla co justin někde psal:sorry,but i cancel this ICQ.adds me a lot of people.bye *9* ......................škoda -
-
Re: ...
přesně tak si smažte jeho starý icq a já si ho smažu taky .. a pokusííme se zjistit jeho nový icq :-) nějak se domluvíme oki? *15* když si ho smazal tak tam nebude už ani jednou onnline :-( *15* -
-
Re: Re: ...
pepiilia: přesně .. já ho už smazala .. jako ty .. škoda že má už novýý :-/ *9* *9* *9* *9* tak dlouho my trvalo nez jsem to jeho ajsko nasla :-(no ale mi se s toho nezbortyme holki ze ne? souhlas s tebou najdeme sy jeho ajsko .. *9* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
cauky holki ja sem Verca a jé my 10 let a mam rada džastina bíbra ,, nevyte jakí ma icq? nebo ten twitr?dekuju vam za odpvedy *15*
-
-
-
Re: ...
Ahooj přesně .. to znamená něco že mu na icq píše hodně lídí tak že,si ho zruší ,, :-(a to jsem si ho zrovna přidala :-( a prosim popište mi někdo jak se přihlašuje na twitter mě to vůbec nejde :-(
-