Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sestrenice

presne sandruš má pravdu :)
  • sestřenice

ele ty holka ty jsi asi nejaka upa vymrdlá žejo jako čeština je nejtežši jazyk a težko by si se učila psat tak pekne česky atd.. a asík si zapoměla druhy pravidlo icq v Americe nemaj takže radsu zalez a nemluv bud tak hodná a mimochodem vubec sem nepis ptze si pro smich to radsi budeme vsichni tolerovat holky co sem pisou ze ho milujou a ne nejakou krasavici co si hraje na jeho sestrenu mno a ja sem jeoh zena ne:D:D:D:D trapko *1* *1* *1* *1*
    • lenish95

Re: sestřenice

xDD tvl další exotka vyjebaná :D :D za 1. v americe maj icq,mají ho myslim všude na světe kromě : Baham,Himaláj,a kanárwských ostrovú
      ! češtinu sem se učila 5 let! učila sem se jí i rok předtim než smě se přistěhovaly! ty otom nic nevíš tak drž hubu čupko
      • Re: Re: sestřenice

tyvoe holky nechte ji už bejt !! Tak je jeho sestřenka tak jí to nezávidte ! :-) já ti věřim :-)
        • lenish95

Re: Re: Re: sestřenice

Díky moc :-) a ti kdo mi nevěří tak fatk až dou někam....mě je to jedno,ale já vim co je pravda!
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: sestřenice

Vždyt joo :-) celpou dobu ti říkám že když ti nevěřej tak at .. ty víš jaká je pravda .. :-))
      • Re: Re: sestřenice

komu ty budeš nadávat do čupky hej tak ty jsi nejaka postižená holka.. jasny nemel a mlc zakopejse
    • Re: sestřenice

Co to povídáš??!! Já jsem jeho snoubenka!! *1*
      Ne máš naprostou pravdu, ta jeho "sestřenka" je fakt akorát pro smích *13* nechápu...
      • kikinqva

Re: Re: sestřenice

jj máte pravduu mi sme přece všechny jeho ženyy sme se snim přece bralyy a ted o prázdininách snim mame výročí že jo holky *1* *1* *15* twl kdo by by ji na to skočil setřenice *15* takový jako je ona nemůžu ani vidět se vydávaj za nekoho co nejsouu *8* takže ať táhne a holky mi se musíme přece připravit na to výročíí *1* *1* *1* *15* *15*
        • alficka

Re: Re: Re: sestřenice

Kup šampaňský, já beru chlebíčky a Lucka vezme nějaký zákusky *1*
          • alficka

Re: Re: Re: Re: sestřenice

jo pardon Sandruš...ale Lucka je taky jeho žena ta není co řešit
  • sestrenice

joo urcitee!! ... rikej si co chces ... .. aa mel 3 holky caitlin atd... rikej si co chcess !!! kdyzz si takova jehoo sestrenice .. tak proc nam nedass autogramyy????to bys musela nejaky mitt
    • Re: sestrenice

přesně máš pravdu *1*
    • lenish95

Re: sestrenice

co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian
      • Re: Re: sestrenice

ty jsi lenish a ta holka co máš na profilovce je caitlin a psala si ze má 2 sestřenice tak jaktože tam máš tu druhou je to důůkaz NEJSI TO TY!!!!
        • Re: Re: Re: sestrenice

ta holka si asík zapoměla někde brejle *1* *1* *1* *1* *1*
          • lenish95

Re: Re: Re: Re: sestrenice

fakt jo? to bych neřekla protože nosim jen sluneční *1* ale vy ste asi někde nechali MOZEK! víte myslim tu malilinkou součástku co máte v hlavně :D *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: sestrenice

mno to máš pravdu že jenom opravdu tou malinkou i pták je chytřejsi nez ty...

tp není pravda:Caitlin byla ex přitelkyne Christian je její brácha a kámoš od justina tak co to tu meleš..

divný...všichni maj AMERICKÝ ména jenom ty ne fakt divný
    • lenish95

Re: sestrenice

co? :D :D justin má 2 sestřenice a jednoho bratrance! Sestřenice : Lenish(já) a Catlin a bratranec: Christian
      • monouseku1

Re: Re: sestrenice

tak mi prosim řekni jak se jmenuješ příjmením já si tě najdu *5* *5* *5*
  • sesstrenice?to urcite!!!!

pekne si se ztrapnila !!!on nemuze mit ceskou ssestrenici a navic ta fotka jak tam mas neni sestrenice ale jeho byvala holka!!!jáááj *1* *1* *1* *1* a navic lenish??mysli u toho a to icq ani nemasss *8*
    • lenish95

Re: sesstrenice?to urcite!!!!

vy ho neznáte osobně,takže nemůžete vědět kdo byla jeho ex holka..atd.
      • Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

víme ....a můžeme to vědět ty fotky s caitlin jsou všude na netu a chodímn na jeden blog a tam to je taky tak se sklidni...jo možná ho neznáme osobně ale víme že je to jeho ex a jmenuje se caitlin beadlea kdybys byla ona atak by ses tak taky jmenovala a néé náká lunsh nebo co tam máš... *9*
        • Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

tak to bylo dcla dobře vychyceno mno nic proti ale chytla jsem mensi zachvat smichu :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

hele ale existuje net!!!a taky sme jeho fanynky tak asi o něm něco víme ne....??????

JN PRESNE ASI KAZDEJ VI ZE JEHO EX JE CAITLIN BEADLES JEZIS DYT JE TO UPPEE JASNY ZE NENJSI JEHO SETRENICE SORY ALE NA TOHLE SKOCI JEN NAKEJ MAGOR ..... *9*
      • lenish95

Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

to ses Lucko teda fatk ztrapnila!!!! *9*

Hele já nevím na co si tu hraješ. Lucka má pravdu, na tý fotce je jeho ex přítelkyně. Jestli si myslíš, že ti tuhle pitomost někdo uvěří, tak ses asi spletla. Kdybys byla chytřejší, tak bys to sem ani nepsala, protože sis mohla být jistá, že ti to nikdo neuvěří. *13*
    • lenish95

Re: sesstrenice?to urcite!!!!

A ještě mu řeknu,ať do česka radši ani nejezdí! sou tam hrozný fanoušci který si myslí že maj jeho ICQ,ale nemaj!

Tyvoe holky nechte tu lenish bejt .. tak je jeho sestřenka noa? Já ti věřim :-)
        • princess-bieber

Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

chápeš???
        • princess-bieber

Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

Si tea ae pěkně blbá,já vím že si myslíš jak strašně se má že zná justina a potajmu doufáš že když se sní budeš kamarádit tk tě s ním seznámí nebo ti na něj dá mobil bo něco....ae je to blbina já umim anglicky jako bych tam žila a na začátku července sem byla v Anglii u tety ale kdybys poslouchala všechny jeho rozhovory,enterview a hledala o něm všechno tak bys věděla že je NEMOŽNÝ by měl Justin v ČR námý příbuzný tk se prosimtě zbytečně neztrapnuj a nezastávej se jí jj?? *13* *13* *13* *13*

OMG nechápu jak jí na to můžeš naletět!!!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

ne asík nikuško.... máš pravda asík je taky nějaka divna...
            • lenish95

Re: Re: Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

díky vy co mi věříte :-) a vy co mi nevěříte tak je mi to jedno!!!!! já tu totiž nejsem abych tu hlala nebo tak,ale sem tu protože se chci seznámit s více lidma a pokecat o Justinovi jakej opravdu je!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: sesstrenice?to urcite!!!!

ježíš no a já taky věřím že to je jeho sestřenice! a už tu lenish nechte bejt!
  • lenish95

:-))))) sem jeho sestřenice!!

TAK sem si založila profil aby sme mi věřeli že sem opravdu Justinova sestřenice. Na mim profilu mam fotku,kde sem já a Justin. jestli mi něvěříte tak je to vaše mínus,ale je to tak sem jeho setřenice. Na podzim 2010 se prý budeme stěhovat zase do USA :) už se na Justina mocinky těším..skusim ho naučit některý český slova jo :-) xD jinak je mocinky milej :))))

Jestli mi nevěříte,kdydně vám pošlu fotky...všechno. Ale jeho ICQ vám nebudu dávat!!!! slíbila sem mu to že tro nikomu nedam.jen rodině
    :-)))
    • Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

Jenom by me zajimalo jaky je tvuj profil...

Hehe..Je tu hodne lidi,kteri ti veri a neveri...Ale ja tomu vubec nechapu..Ty jsi ceska a jsi jeho sestrenice jo??To je uplna blbost..No jako to vubec nebudes chodit do skoly???No a jeste k tomu nekteri lidi rikaji,ze tu fotku co tu mas je jeho ex.milenka..atd..Ja bych ti verila jako kdybyste tam jeli na dovolenou,ale ze se tam stehujete...jako nevim,nevim... *7* *7* Kdyby jsi mela dukaz...Mno a jinak kdyby tuten prispevek nekoho nastval tak SORRY...
    • anett96

Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

tvl tady už někdo neví co si vymyslet prej sestrenice ty vole fakt mazec a co ze mas s nim fotlu tak si treba jela na jeho koncert a vyfotila ses snim ale to neznamena ze si sestrenice di do reality holka fak

Fotku může člověk s elebritou vzít kdykoli když je možnostse s ním vyfotit.... *7* *16*

ty si pitka jo jasně to jsi ty že ...to bych chtěla vidět to je caitlin beadles a chodila s justinem tak jak to můžeš být ty trochu se zamysli.. *16* *13* *7*

jo nedáš nám ho protože ho NEVÍŠ!!!!a nafíc já bych teš mohla říct že sem jeho sestřenka nebo dejme tomu kámoška nebo mamka *1*
      • lenish95

Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

a chjo,já vám prostě nedam jeho icqko!!!!!!! měj te rozum a trochu si představte jaký by to bylo kdyby ste třeba znali icqko na..já nwm..třeba na Miley Cyrus§ a teť by se to rozkeclo a chudákovi Miley by psali miliardy fanoušků!!!!!!!!!!!!
        • michalicka123

Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

já mám na miley icq *3*
          • nehg

Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

To jseš teda velká holka a k čemu ti jako bude?
        • Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

Nedáš protože ho nemáš protože kecáš.

Jéé ty se máš že seš jeho sestřenka? :-) dáš mi ICQ aby jsme mohli pokecat :-)??
    • tlapka055

Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

hele jestli si teda jeho sestrenice tak az budete v USA tak mu rekni at sem prijede uvidime jestli nelzes
      • lenish95

Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

do USA? :d :D tvl xD On bydlí v Ontariu v Kanadě,tam se i narodil. Akorát tet je v USA a nahrává písně! Ok vyřídim,ale počitam že by přijel tak na půl roku,teť bude míté turné v USA
        • mishiq

Ty vole nebydlí v ontariu kdyby sis klikla na jeho rozhovory na youtobe tak tam říká že bydlí v atlantě!!!!!!

Jáj...všichni ti tady žerem...že jsi jeho sestřenká no xD Jáj..twle co si kdo nevimyslí xD *8* xD xD

jo a to kde bydlí sis přečetla na životopise je to tam totiš napsaný....OMG také stěrýýýý!!!!! *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

ele kde jsi se dočetla ze za tri mesice kruci ja sem to cetla ale asik to bylo vsude jiny nechces k tomu neco napsat kde by to aspon mel mit:D
            • marcelililinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

to si vážně myslíš, že ti to někdo sežere jo...? :D
        • lenish95

na půl roku*
          • lenish95

jak mam asi vědět kdy a kde má koncerty?!! já do jeho věcí nelezu tvl!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-))))) sem jeho sestřenice!!

Ahoj nejsem tedy moc zastánkyní Justin,ale jen jsem fakt chtěla vědět jestli tahle holčina nekecá. A tak jsem na internetu zapátrala a našla jsem že Justinova máma má sestru a ta má jediného syna Carlose. Justinův táta má bratra, který je bezdětný a sestru, která má dvě dcery Luciannu a Kristen...promiň ale ani jedno z toho mi nepřipomíná tvoje jméno *7*
          • lenish95

* za půl roku*******

to by moch napsat kazdej *15* *7* *9* *16*

jak počítám tak počítám že koncert nemá (v čr)za půl roku minimálně ale za TŘI MĚSÍCE!!!!!!!!a pokud si jeho sestřenka tak jakto že nevíš kdy má koncerty hmm?????
  • tomeseq

lol

newim nektery holky si tu hrajou ze maji jeho icq ale je to blbost priste az zase budete delat jako ze vy ho znate tak se raci ujistete aby ste se nestrapnili a priste raci napište ze mate jeho msn *5* *5* *5* *5* *5*
    • lenish95

Re: lol

no ale já si prdel nedělam! sem jeho sestřenice a o prázkách jedu za nim na Bahamy k tátovi!
      • Re: Re: lol

OK...já jsem jeho sestra *1* *1* *1* *1*

tak to pochybuju tu fotku sis mohla stáhnout z netu to zaprvý,za druhý můžeš si vymýšlet,a za třetí tím pádem by si mluvila anglicky
        • Re: Re: Re: lol

tjn ale taky čestina je jeden z nejtezsich jazyku ale tka jako že kdyz ti to tady napisu tka teda ako zacnes uz delat malinky chybycky ale to te nesvadi k tomu abys nam tady lhala jo a navíc pokud já vím tak tudle stranku maj jenom v Čr takže nwm nwm mno :D:D:D:D:D

Já ti věřim :-):-)
  • dfyxgbdvxfd

sem tu jenom na skok hele lidi je fakt ze ten justin neni osklivej ale je mu asi 15 nn? a mahlas jako holka neobvinujte me je to muj nazor ale fakt je to divny a musim rict ze si myslim ze je teplej mizim nazdarek
    • alficka

Re: dfyxgbdvxfd

Teplej fakt není *1* Ono to zní hlavně nám čechům, ale američani maj takový podobný hlasy (myslim děti) Je fakt že Justin už není malý dítě a je to trochu zvláštní, ale v různých písničkách jde slyšet, že už má ten hlas vyspělejší. A nám se to prostě líbí, jak zpívá a má krásný písničky. A on je sám o sobě pro nás taky krásnej *1*
      • Re: Re: dfyxgbdvxfd

máš pravdu tohle furt říkám kámošce který se Justin nelíbí.....američani maj jiný hlas než mi...a to se mi na nich líbí :*
  • PAPÁJA 2

JUSTIN JE NEJLEPŠÍ *14* *14* *14* *14*
    • Miluška

Hele holky nevíte jakej je Justinkovo pravej twitter? já to tam zadala a mě jich to vyjelo hodně neni to hned ten první nebo jakej? moc děkuju za odpověd :-)
      • lenish95

Re: Miluška

Justin nemá twitter! xDDD jen skype,icq,email,facebook
        • Re: Re: Miluška

jo a jaký má facebook protože když tam dám justin bieber nebo tak tak tam vyjedou jen skupiny *1* *1*
          • lenish95

Re: Re: Re: Miluška

má facebook: Justin Juss Bieber

(juss je jeho přezdívka) jo a moc tam nechodí :-(
            • mishiq

Re: Re: Re: Re: Miluška

Na facebooku nic není!!!!!!!! Ty si fakt blbá kráva!!!
            • Re: Re: Re: Re: Miluška

nic na facebooku takovyho nwni ty kravko *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
        • Re: Re: Miluška

Cože? Jaktože nemá twiiter? :-( To snad neni možnýý :-( já prostě neseženu žádnej kontakt :-(
          • Re: Re: Re: Miluška

nechápu fakt nechápu jak jí na to můžeš skákat??!!!!! *13*
            • lenish95

mno jo,on taky potřebuje svoje soukromí ne :) fatk nemyslim že by chtěj abymu psali MILIARDY fanoškůů xDD chudák *3*
      • Re: Miluška

Hele a když si někoho přidám tak jak mu napíšu a kde se to objeví? moc prosim porate mi
        • alficka

Re: Re: Miluška

http://twitter.com/justinbieber
          Ja k tam máš What's happening? Tak napiš @justinbieber a pak co chceš napsat...jen je dost malá šance, že si všimne toho tvého...tam mu každou minutu napíše snad stovka fanynek
          • Re: Re: Re: Miluška

Děkuju ti moc ale už jsem na něj najela předtim a mám ho jakoby v přátelíích a ukazoujou se mi jeho statusy nebo co je ale to What's happening? tam nikde nevidim? kde to je abych mu mohla napsat? :d

Jojo dobře přidám si tě :-) na tom twitteru :-)

A jakej máš twitter, že bych si tě přidala...Já jsem kdyžtak Rabbit2183
            • alficka

*1* *15*

je už vim :D to je jak nějaký statusy :D ale je to hustýý :D
    • Re: PAPÁJA 2

MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3*
  • papája

*14* *14* *14* *14* PROSTĚ HO MILUJU *14* *14* *14*
  • papája

to jsem já *14* *14*
    • Re: papája