Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s.asicek

Lucka,Sandruš a alficka

bestíííčci
    *1*
    • Re: Lucka,Sandruš a alficka

jásný ty taky jak by ne:D:) klidne mi taky napíš icq se mužem aspon poznat a Alficka muže teky aspon i sváma bude normálni diskuze a nebudu poslouchat že je jeho sestřenka:D
  • s.asicek

Lucka,Sandruš a alficka

bestííííííííííííííí
  • s.asicek, alficka, Sandruš

s.asicek, alficka, Sandruš ... oni 3 jsou néééj!(i kdyz je neznáám)xD aspon nekdoo na tyhle diskusi něcoo chápee
    *3* a hlavne jenom oni 3 se me zastaly
    • alficka

Re: s.asicek, alficka, Sandruš

Ach byla jsem poctěna *1* né díky *15*
    • Re: s.asicek, alficka, Sandruš

jo Děkuji že mezi ně taky patřím.... *4* asík jsme jediny co to chapem nic víc nebo nwm...a jestli chceš tak se poznam muzem 560683278 písni když budeš chtit
  • Zeptat..

cau holky..ja se chci jen zeptat jestli nevite proc zacali az teprve ted poustet v radiich Justinka..kdyz uz se o nem pslao uz davno davno driv...driv me to hrozne mrzelo ze sem ho nemohla slyset v radiu..ale tak aspon ze ted ze jo...:)) x)))
  • s.asicek

HMM

Lucka má pravdu.ty jeho sestřenice určitě nejsi.dokaž to tim,že na you tube dáš video kde ho učíš český slova *13*
    • lenish95

Re: HMM

Ok dám tam to video :) samozrřejmě že až o prázkách kdy za nim pojedem
      • Re: Re: HMM

A nezapomeň na konci toho videa dodat, že to je hlavně pro nás *15* ...hele fakt si myslíš, že ti to někdo uvěří?? Kdybys byla chytřejší, tak ti to docvakne
        • lenish95

Re: Re: Re: HMM

mno tak pak uvidíme až sem dám to video kdo má pravdu!!!! a uvidíš že sem jeho sestřenice! a pak vám to bude celý trapný že ste mi nevěřili!
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: HMM

Ty víš že já to věřim :-))
  • justin

Mohol bi si mat koncer prosim aj niekedi n a sklovensku konkrtetne vo filakove
    • Re: justin

jee aj ja som zo slovenska nedaleko Filakova.... mozno ta budem poznať *15*
  • trapny

tvl prosimtee tyy slunicko koukni se na sebe a pak mluv !!! ty by sii lepsiii zpevackaa urcite nebylaa ... *8* a lak na nechty se pise lak na nehty ... takzee trapááás *15*
    • Re: trapny

ja vubec nejsem ta lucinka nebo jak *8* to by bylo *15* nemusis psat blbosti!!!! ja sem z Vsetína a nevim kde bydli nejaka lucie.... jaaaj nejsem az tak hloupa ze by sem napsala ze sem jeho sesternice protoze on mluví po anglicky a ne po česky.... *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: trapny

Dobře to vychytáváš Lucíku jen tak dál;)
  • tlapka055

jj bydlíí vlastně i daloby se řict že i musíí
    • lenish95

Re: tlapka055

ne,teť je právě v los angeles,a za 2 týdny až dokončí další písně a nahrajeje tak se vrátí do Ontaria
    • tlapka055

Re: tlapka055

ok diky
  • tlapka055

Muzu se zeptat?

hele muzu se teptat jestli ted Justin bydlí v Kandě? *7*
  • já taky ne xD

alficka:já je taky nechápuu ... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit