-
Lucka,Sandruš a alficka
bestíííčci
*1* -
-
Re: Lucka,Sandruš a alficka
jásný ty taky jak by ne:D:) klidne mi taky napíš icq se mužem aspon poznat a Alficka muže teky aspon i sváma bude normálni diskuze a nebudu poslouchat že je jeho sestřenka:D
-
-
Lucka,Sandruš a alficka
bestííííííííííííííí -
s.asicek, alficka, Sandruš
s.asicek, alficka, Sandruš ... oni 3 jsou néééj!(i kdyz je neznáám)xD aspon nekdoo na tyhle diskusi něcoo chápee
*3* a hlavne jenom oni 3 se me zastaly -
-
Re: s.asicek, alficka, Sandruš
Ach byla jsem poctěna *1* né díky *15* -
Re: s.asicek, alficka, Sandruš
jo Děkuji že mezi ně taky patřím.... *4* asík jsme jediny co to chapem nic víc nebo nwm...a jestli chceš tak se poznam muzem 560683278 písni když budeš chtit
-
-
Zeptat..
cau holky..ja se chci jen zeptat jestli nevite proc zacali az teprve ted poustet v radiich Justinka..kdyz uz se o nem pslao uz davno davno driv...driv me to hrozne mrzelo ze sem ho nemohla slyset v radiu..ale tak aspon ze ted ze jo...:)) x))) -
HMM
Lucka má pravdu.ty jeho sestřenice určitě nejsi.dokaž to tim,že na you tube dáš video kde ho učíš český slova *13* -
-
Re: HMM
Ok dám tam to video :) samozrřejmě že až o prázkách kdy za nim pojedem -
-
Re: Re: HMM
A nezapomeň na konci toho videa dodat, že to je hlavně pro nás *15* ...hele fakt si myslíš, že ti to někdo uvěří?? Kdybys byla chytřejší, tak ti to docvakne -
-
Re: Re: Re: HMM
mno tak pak uvidíme až sem dám to video kdo má pravdu!!!! a uvidíš že sem jeho sestřenice! a pak vám to bude celý trapný že ste mi nevěřili! -
-
Re: Re: Re: Re: HMM
Ty víš že já to věřim :-))
-
-
-
-
-
justin
Mohol bi si mat koncer prosim aj niekedi n a sklovensku konkrtetne vo filakove -
-
Re: justin
jee aj ja som zo slovenska nedaleko Filakova.... mozno ta budem poznať *15*
-
-
trapny
tvl prosimtee tyy slunicko koukni se na sebe a pak mluv !!! ty by sii lepsiii zpevackaa urcite nebylaa ... *8* a lak na nechty se pise lak na nehty ... takzee trapááás *15* -
-
Re: trapny
ja vubec nejsem ta lucinka nebo jak *8* to by bylo *15* nemusis psat blbosti!!!! ja sem z Vsetína a nevim kde bydli nejaka lucie.... jaaaj nejsem az tak hloupa ze by sem napsala ze sem jeho sesternice protoze on mluví po anglicky a ne po česky.... *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: trapny
Dobře to vychytáváš Lucíku jen tak dál;)
-
-
tlapka055
jj bydlíí vlastně i daloby se řict že i musíí -
-
Re: tlapka055
ne,teť je právě v los angeles,a za 2 týdny až dokončí další písně a nahrajeje tak se vrátí do Ontaria -
Re: tlapka055
ok diky
-
-
Muzu se zeptat?
hele muzu se teptat jestli ted Justin bydlí v Kandě? *7* -
já taky ne xD
alficka:já je taky nechápuu ... :D