Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hudy

Mazání a rozhraní

Projela jsem si diskusi a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
    Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13*
  • sestrenice?? tu uricte !!

alficka a tobe děkujuu že ses mě zastala :)
    • alficka

Re: sestrenice?? tu uricte !!

není vůbec zač... někerý lidi prostě nechápu..
  • 5

jo a ještě neco : tim že tu nekdoo oznamkuje 5 ten prispevekk tak to je teda fakt nenapadnyy ... !! zbal si tu tvojii sestrenicii ... a bezz nekaamm kde ti to uverii ... (no vlastne nike) *15* aaa nenakecavej namm takovy nesmyslyy Čůůůsss!!!
  • sestřenice

neasiii ... nějaká trapka si tady vymejšlí že je jeho sestřenice .. my ho máme taky rádiii a nevydavame se ze jsme jeho bsestrenky atd... tvlee holka prober se!!!
    • lenish95

Re: sestřenice

tak si nevěř ale mě je to fuck (you)!!!
  • sestrenice

mno tk kdyz jsi jeho sestrenice tak nam povez jak to ma se selenou gomez
    mocinky rada bych to vedela
    ju *7* *7* *7* *1*
    • lenish95

Re: sestrenice

se Selenou? o tom nic nevim....nevim nic o seleně neříkal...ale je to jeho věc
      • Re: Re: sestrenice

Ahoj ty jseš jeho sestřenice? Tak to by si na něj měla mít ICQ dáš mi ho prosim :-):-) chci se s váma všema holkama seznámit .. Justinka upe milujuu .. :-) *14*
        • lenish95

Re: Re: Re: sestrenice

jo jsem,icq mám ale přeci ho nebudu dávat fanouškům!!!! to nemůžu! pak by se to rozkecalo a chudák Justin by měl 1 000 000 konverzací od fanouškůů !!!
          • Re: Re: Re: Re: sestrenice

tjn sice ti neverim že jsi jeho sestrenka ale v tomdle mas pravdu
  • tlapka055

Love You

I love You,Justin *14* *14* *14* *15* *15* *15* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Love You

*14* *14* *14* MIluju Justina mOOOc..=**** *14* *14*
  • Justin Bieber

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Justi Bieber

Justin*14*je uplně nejlepší.Je hezkej *14*. *14*
  • smích

mno jako už sem ani nenapíše tý jo ty jsi teda hrdinka:D:D:D:D mno jo a příště si můžes vymyslet to že si jeho holka s kterou se vyspal ach boze boze:D:D
    • lenish95

Re: smích

víš proč sem sem dlouho nepsala?! protože to nemá cenu sem psát když si nikdo nevěří,ste fatk upe blbý ale jestli mi nevěříte tak je to vaše věc a mě je to fuk!!!
      • Re: Re: smích

Já ti věřim .. nechápu proč ti nevěří že máš Justinka jako bratrance .. to neznamená že když on je slavnej a je s Canady že nemůže mít jako sestřenici češku .. :-) já ti věřim :-)
        • lenish95

Re: Re: Re: smích

no j ánejsem češka,taky sem se narodila v kanadě, ale přestěhovali js¨me se
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: smích

Jojo já vim :-))
      • Re: Re: smích

mno jasný mě je to taky šumák ale tak kdyby jsi si tam dala jinou fotku a ne s jeho ex...
        • lenish95

Re: Re: Re: smích

:D omg vy už to přeháníte! na tý fotce neni jeho EX holkA!!!! Vy ste fakt asi úplně blbý nebo co......vy Juss neznáte takže nemůžute vědět kdo je jeho ex atd.!! A ty díky že si se mě zastala :))
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: smích

Neni zač :-))) ale ty jim nemusíš co vysvětlovat :-))) at třeba myslej že seš lhářka ale důležitý je že ty víš pravdu a že víš jak to doopravdy je .. :-)) nejhorší je že ty holky nevědi nic a furt měktaj .. tady přes net si na tebe dovolej cokoliv ale kdyby tě měli někde potkat tak jsou posraný strachy .. :-)))
  • trapáás= X

Hej.. tak to je trapáás... =D =D... nevím jestli ti to nebliklo, ale na tý fotce je Justinova bývalá holka.. =D... asi to moc nesleduješ coo? ... ehm... já sem jeho sestra.., a o prázkách se stehuju do Ameriky... nooo, ale jeho icq Vám nedám, protože mi to zakázal... =D.. ani debil by tomuhle neuvěřil... prober se holka... ;)
    • lenish95

Re: trapáás= X

jeho sestra nejsem!! sem jeho sestřenice,neumíš číst?! a nestěhuju se do ameriky!! ale do kanady,do Ontaria k jeho rodičům!!!!! teť je v americe v los angeles a nahrává!!!
      • Re: Re: trapáás= X

Jéjky já ti věřim :-)
    • lenish95

Re: trapáás= X

to neni jeho holka xDD to sem já tvl :D :D vy ste fakkkt dementi ! Vy nemůžete vědět jaká kdo byla Justinova holka atd. to vim já..no nevim úplně všechny co snima chodil to mi neříká ale hodil s : Annou Kdetswiens
      Monicou Messonaw
      a pak sněakou Sarah....jinak nwm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit