-
papája2
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MUZU NA NEM OCI NECHAT *14* *14* *14* *14* * * -
...
fakt holky sice co jsem koukala na icq tak tam jich je vážně moc co jsou pod jmenem jako JB ale taky se mi upa libi jo rada bych si snim psala ale vážně tam icq nemaj misto toho je tam AIM takže to asík težko muže byt justin -
twitter
Ahoj holky.. jenom sem se chtěla zeptat... psali ste si s ním už na twittru? ... =) =) a odepsal Vám? ... kde se vám to zobrazilo, že Vám odepsal? .. =) díky,,, ♥ -
božeee vy jste tak trapníí !! prejj no me dal icq a vam ho davat nemam vazte si tohoo .. nic proti vaaam alee fakt v americe icq nemajii .. budto si to vymyslite a neboo tak je FaKe icq tky bych chtela si s justinem psát ale když to nejdee ... tak z toho nebudu delat věduu ... tahle diskuse začíná bejt jen o Justinovi -
-
Re: icq
cc a proc moe teta bydli v americe a icko ma ty??? hmm.... *8* *5* *5* -
máš pravdu
-
-
papája2
strašně ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: papája2
*4* *4* *4* je super robila som si quiz a vysiel mi on ze mne chce pozvat na rande *4* *4* *4* *4*
-
-
papája2
*14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
...
zajímala by mě jedna upa prosta vecička kde jsi ho vzala nesesypalose nateba nahodou z okna XD -
-
Re: ...
mno kdyz neverite neverte nemam duvod si tu z vas delal prdel...a kde jsem ho vzala na icq jsem si ho nasla a pridla chvilku na to si pridal on me a zacali jsem si psat...:-)))))
-
-
Holky tak tady mate to jeho icq ale moc to neprehanejte, aby si ho zase nezmenil a pak nebyli zbytecne nestastny ..bay 560474134... *1* *1* *1* -
-
hahhaa je mi jasny ze si zabouchnuta fanaticka ale neni to on ze trech duvodu :1, v americe je AIM
2,na isq je neco kolem 120ti justinu bieberu tajkze to muze bejt nejakej podvodník!!
3, asi ho tak bude davat zrovna tobe kdyz jeho vidka na youtube sůleduje 100 milionu lidi s celýho vsěta!!!!!!!!!!!takze nekecej laskave *8* -
oki děkuju moc :-) ale stejně si ho ukládat nebudu :-) nejsem svině :-) a stejně to neni jeho icq :-) -
holciny justin mi rekl ze vam to icq davat nemam ze jste na neho moc hrrr...tak kdyz uz tak pomalu...jen takova mensi rada ju?...a icq nerozdavat dal jinak si ho pry zmeni a da ho jen me ale pak uz vam ho nedam...Tak si toho vazte papa *3* *4* *3* -
-
Re: Re: icq
Boože...xD icko v Americe neznají...je to záležitost Ruska,Česka,Slovenska etc..takže ho nemá.. *1* -
-
Re: Re: Re: icq
ale v Číně to mají
-
-
-
-
jen tak.
něco mě napadlo. lidičky kteří máte to icq co chce Justin zrušit tak se může skusit mu napsat aby si tohle icq nechal jen pro fanoušky a to nové icq třeba pro kámoše atak.. jen tak mě to napadlo.. ahoj když tak pište na moje icq 416203852 *3* -
-
Re: jen tak.
hele máš dobrej nápad :-) ale to nemá cenu .. chce to jeho nové icq .. :_(( nj jsem upe po něm šílenáá :-((
-
-
Crazy..
Bože holky vy jste prostě šílený *1* neříkám, že já nejsem, ale četla jsem teď tu diskuzi o tom icq a už jsem se ani nevyznala kdo a pro koho to píše... Co holka neudělá pro icq i když ani nemá jistotu, že je pravý *1* já bych ho tedy taky chtěla, ale prvně bych si zkoušela nějak ověřit, že to je orpavdu Justin *15* -
-
Re: Crazy..
To nevadíí .. ale tak jako třeba to pravý icq je ! :-) -
-
Re: Re: Crazy..
Jo třeba je. ale víš co, jistota je jistota *4*
-
-