-
hmm..
Já vá s necápu..furt píšete,že je někdo teplej, ale to že je hezkej ještě snad neznamená žeje teplej *13* *7* a Justin Bieber je hezkej, ale malej *1* -
Pro Fanoušky
Pro Fanoušky Justina, Nevím to úplně na 100% ale v jednom časopisu psali že Justin bude natačet film, ale zatím se o tom nemluví, má to být něco jako Hannah Montana seriáli na Disney Channel... *4* -
-
Re: Pro Fanoušky
jestli to tak je tak to chci 100 % vidět *4*
-
-
:D :D :D ...
Booože.. malej capartík kterýmu je 16 ale vypadá na 13, zpívá jak holka, že by byl pěknej se říct taky nedá. :D ... Je to můj názor jo takže mě tu hned nebobardujte tim že sem náká pí** a nevim co ještě .. ZDÁR AHOJ .. ! :) -
-
Re: :D :D :D ...
Tyjo mě už fakt dostává, jak za každýma urážkama napíšete, že to je váš názor, takže nemáme právo vám nadávat, ale kdo dal právo vám nadávat Justinovi?? -
-
Re: Re: :D :D :D ...
to nemá cenu Nanny... oni asík neznaj 21.stoleti nebo ja fatk nwm a myslejsi jaky nejsou krasavice chytry:D:D:D:D:D proste ste nam k smichu..... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :D :D :D ...
Vy tady máte tak co psát aby sme se nad sebou zamejšlely :D :D :D .. zamyslet by se mohli všichni a jako co :D . Mě zase příde jakoby vy ste si myslely že ste náký jeho spasitelky proboha je to jenom diskuze a vy z toho děláte jak kdyby sem ten "klučina" chodil každej den a kontroloval to jak se ho zastáváte :D . -
-
Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...
mno ale tak pochop jde o princip ty delas jako kdyby on otobe rikal jaka ty jsi atd... pste kdyz se ti nelibi tak ho nech bejt a nepis to sem on by taky urco otobe nenapsal svuj naroz a kdyby tka by ti to rekl do oci a nepomloval by te... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D ...
asikik: :D a jak ho můžeš znát ty to by mě taky zajímalo :D :D taky víš uplný h**** ! To je hrozný tady někdo napíše něco jako žře se mi nelíbí a řeší se to tady pomalu měsíc...k smíchu :D . *3* -
hele když má každej napsat svuj názor tak to neni aby ste ho tu pomlouvali....a jak předtim někdo psal že se tahá s každou tak jak to mužeš vědět vždyť on je někde v Americe ty voe vsadim se že ho nikdo z vás osobně nezná...tak jak vo něm můžete psát takovýhle pí**viny..??? je to normální puberťák jako my všichni...jenom umí hezky zpívat...a ikdyž to někomu připadá holčičí (mě ze začátku taky) tak když se do toho trochu zaposloucháte tak uslišíte že je to klučičí hlas a u těch kluků v Americe je tohle normální aby ste věděli...jako že maj trochu holčičí hlas jenom to tak neberou....a hlavně sem zase nepište že sem jeho ochránkyně nebo co??? mě prostě štve jak někoho polouvate aniž byste ho znali...*16* -
alficka:No je to docela vtipný tady sledovat jak se to tu hádá a přetvařuje a tak vůbec :D :D :D . Jako původně sem se na něj chtěla jenom kouknout jak pořádně vypadá napsat si sem svůj komentář. Ale když hned na to náký náký holky se slovníkem dlaždiče reagujou tak to se nedá . :) -
Hele já nevím o co ti furt jde? Když ho nemusíš, tak proč tady nad ním ztrácíš svůj čas? -
no ale tak jasny svaten neni taha se s kazdou ale urcite by se ti ensmal nebo tak nevypustil by to naverejnost... -
Pochybuju proč by měl pomlouvat zorvna mě :D Zato on je známej už to je celebrita takže si každej o něm dělá prostě svůj obrázek a komentář s tim se prostě smiř . -
Ale prosimtě ty si myslíš jakej je svatej nebo co? Jak ty můžeš vědět jakej on prosimtě je když ho neznáš . Neznamená že když má takovou tvářičku upřímnou tak že je to nákej svatoušek pochybuju že vživotě o nikom neřek něco špatnýho proboha ...
-
-
-
A tim že napíšu to co si o něm myslim tak nevim jak můžeš posuzovat že sme hned náký chytrý krasavice to jako opravdu nechápu do koho se tady navážíš !!Kdyby ste to normálně ignorovali nákou prostě nepozitivní větu na něj co někdo napíše ale né vy to tady musíte hrotit že hned si tady o sobě myslí ty co ho "uráží" že to sou chytrý pipinky a nevim co ještě . -
Jo a tuhle jsme se o tom bavili že? Jsou fakt k smíchu... -
-
Nevim kdo je tady vás víc k smíchu panebože klaždej názor někoho ! Vy se tady nad nim roztejkáte a někomu nepad do oka no bóže. Vy prostě neumíte ustát to že se někomu nelíbí .. Fakt nevim kdo je tady ohranej ! :D :D :D -
ne asíííík pste jsou ohrany jak karel gott :D
-
-
-
-
Re: :D :D :D ...
Co to má bejt ? 16tiletej kluk ? :D :D :D ... Přesně vypadá tak na 13 víc nic :D :) -
-
no tak nežárli ty taky určite nejsi nejhezci a nevypadas na tolik kolik ti je doopravdy a kolik ti vubec je 5 let???hele kdyz se ti nelibi tak sem nelez!!! -
jo aha,bacha azse nějaky chytrolinky promluvily mnoon je od vás aspon v necem dobrej natoz vy jste nuly... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
miláček můj
justi já tě miluju a strašně mně štvou holky se kterýma chcodíš!! ale fak TĚ MILUJU :*!!!! miluju tvé videoklipy a fotky...mám tě jako tapetu v mobilu mám všechny tvoje písničky a fotky si prostě nejlepší....možná du na tvůj koncert.... miluju tě :* *14* *14* -
:D:D
Ach ... tá dívka ma tak krásny hlas ... ,, Mami , to je Justin Bieber´´ :D:D:D:D:D:D *15* -
-
Re: :D:D
no jo skupina na facebooku... *9* *1*
-
-
láska a faninka
ahoj justine já tě hrozně miluju si fakt senzační.Ráda se koukám na tvoje videoklipi a hlavně fotky mám tě v mobilu a na počitači.ráda bych se podívala do tvojí země.s láskou denda *14* *14* *4* *14* *4* -
a
NO JASNĚ.....SLEČNA SESTŘENICE ŘEKNE JUSTINOVI ABY DO ČECH NEJEZDIL...................TY BY SI MU TO ANI ŘÍCT NEMOHLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: a
ne asíík jeste malinky detatko ve ctrnacti sem taky nemela rozum ale v zivotw by me todle nenapadlo nechci nikoho urazet ale tak pste je to dokazano!taky jeste nejsem uplne normalni ale ten rozum tam furt mam -
-
Re: Re: a
jo řekla bych mu to!!!! umim anglicky,česky a učim se francouzky!! -
-
Re: Re: Re: a
týý jo ty si teda vážne dobra až teprve ted se ucis francouzsky:D *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: a
no a že se teprv učim francouzky???? ty umíš možná tak jenom česky!!! ale francouzky by si neuměla ani jedno slovo,tak nezáviď -
-
Re: Re: Re: Re: Re: a
ne asik ... Lenish už ses dostala na to ICQ? a přidala sis mě? :-)) -
Re: Re: Re: Re: Re: a
ale já to myslela trochu v jinym slova smyslu *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: a
teda takhle: řekla bych mu aby do čech přijel,mno a uvídíme kdo tu má pravdu!!!!!!!!!
-
-
-
-
T-music
Tak Justin nám z 5tého místa skočil na 3tí...což je dobrý, ale stálke hlasujte ať je na prvním!!! *3* http://www.t-music.cz/hudba/t-music-chart/ -
:-)
opravdu me fascinuje,jak se z kazdeho sladkeho chlapecka (nebo holcicky), kterej nazpiva par "srdceryvnych" sladaku, hned dela megastar :D *1* -
-
Re: :-)
No a? Vítej ve 21. století *1* -
-
Re: Re: :-)
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
Holky a nemáte skype? Tam bychom mohly pokecat všechny společně a né jen po dvou na ICQ -
-
Re: skype
no ale poky dyk na icq to jde taky sice ne telefonycky ale konverzace se dá.... -
-
Re: Re: skype
jé dyť to je pravda..tak fajn Jen kdyžtak já jsem Buď Rabbit nebo Králík, teď si nejsem jistá *1* -
-
Re: Re: Re: skype
jasný už tě mám přidanou:D
-
-
-
Re: skype
aha tak toe jedno já skype nemám ptže sem si ho dicky založila a pak sem ho zase smazala a takle sem jich mela nekolik skype nejak nepouživám to nevadi;)
-