-
tak a teť pravdu o mě
jmenuju sem LEnka,je mi 15 teť budu končit 9.třídu :D :D stačí? a už tu mam moojí fotku xDDD *1* -
-
Re: tak a teť pravdu o mě
No mě to teda stačí =D =D seš stejně stará jako já a taky ted končim 9.třídu =D -
-
Re: Re: tak a teť pravdu o mě
jj xDD aa kde bydlíš?? já v Plzni -
-
Re: Re: Re: tak a teť pravdu o mě
V Krupce to je u Teplic :)) *3*
-
-
-
-
:-))Justin je NEJLEPŠÍ ! :-))
Ahojii lidi .. Všichni co zbožnůjetéé Justinka tak se na fcb přidejte prosim do skupiny ♥°_ Justin Bieber_ ♥° založila jsem to já a kamarádka .. :-) pak si mě můžete přidat i na fcb(Miluškáá Bieberová Šretrová) a můžeme pokecat o Justinkvi :-) moc děkuju a doufám že se tam přidáte :-)) -
Je čas se přiznat :D
Tak jo nebudu z vás dělat blbce xD Nesem jeho příbuzná,neznam nikoho z jejich rodiny :D Takže sem si to MUSELA vymyslet *3* totiž šlo o sázku a já prohrála tak sem musela ze sebe udělat jeho příbuznou :D a proč když sem prohrála? protože nemam Justina ráda xDD jeho písničky se mi nelíbí :D *9* *1* takže se si to musela vymyslet takový kraviny :D a jen tak: vy co ste mi NEUVĚŘILY tak ste chytrý :-))) , a vy co jste mi UVĚŘILY tak si dejte pozor ste moc důvěřivý :D šlo vlastně o takovej test xD ták cááw -
-
Re: Je čas se přiznat :D
hele ja ti to neverila od zacatku pac nejsem tak blaba abych si myslela ze mi nekdo skoci na to ze sem jeho setrenka......! *4* alr vpoho ja se tolikrat sadila a tolikraat sem prohrala!!! -
*1* to byla sranda :D třeba někdy zase napíšu..jako Pepa Vojtek z Kabátů :D xD *3* *1* *1* nebo jako Teta Evy Farný xDD *lol* já nevim kdo je něaká Catlin nebo co já Justina neposlopuchám :D -
Nooo jo *15* *1* -
=D já se taky k něčemu musim přiznat =D věřila jsem ti jen proto(když sí říkala že seš jeho sestřenka) abych se dostala přes tebe blíž k Justinovi .. časem jsem s tebe chtěla vypáčit jeho ICQ atd :-))=DJÁ VĚDĚLA ŽE KECÁŠ PTŽ NA FOTCE JE JEHO BEJVALÁ HOLKA CAITLIN BEADLES=D=D -
-
Re: Re: Je čas se přiznat :D
hmm, tak ty si fakt vymydlena!!! myslis, ze by nekdo z cr mel neco spolecnyho s justinem a jeste takhle blizko?!!! bozee!! ty si fakt blondyna vid!!!?? *1* a neni to jeho ex nebo co to tady melete, ale jeho sestrenice!!! takze klidek *13* -
Re: Re: Je čas se přiznat :D
ale tenhle profil nezrušim,jmenuju se Lenka a je mi fatk 15 ,už sem si ty údaje změnila a dám si sem i svojí fotku ju :)
-
-
-
čislO?
Je to jeho čislo? já to skusim ALE MILUJU Justinkaa JE NEJ *14* -
jeho tel cislo
nehadejte se!!!tady je jeho tel cislo....zavilejte a uvidite ja jsem uz volala a mel tam hlasovou schranku...ale byl tam jeho hlas....tak zkuste stesti
+14046653410 -
-
Re: jeho tel cislo
hele mám dotaz když mu budud chtít zavolat musim tam napsat i to +1 a pak to jeho číslo? :D -
-
Re: Re: jeho tel cislo
skusim to :D nevíte kolik mi to sebere kreditu? určoo hoodně když je to až do USA!!! xDDDD *3* *9* -
-
Re: Re: Re: jeho tel cislo
když se dostaneš do hlasové schtránky což asi jo tak asi 11 kč -
-
Re: Re: Re: Re: jeho tel cislo
no zkoušela jsem Juss psát zkušební sms a jedna sms stála 10 kč :D takže volání bude asik dražší :d
-
-
-
Re: Re: jeho tel cislo
skusim to :D nevíte kolik mi to sebere kreditu? určoo hoodně když je to až do USA!!! xDDDD *3* *9*
-
-
Re: jeho tel cislo
Jojo vím to číslo opravdu funguje :-))
-
-
Justin Bieber
Ahojii lidi .. Všichni co zbožnůjetéé Justinka tak se na fcb přidejte prosim do skupiny ♥°_ Justin Bieber_ ♥° založila jsem to já a kamarádka .. :-) pak si mě můžete přidat i na fcb(Miluškáá Bieberová Šretrová) a můžeme pokecat o Justinkvi :-) moc děkuju a doufám že se tam přidáte :-)) -
Pumpkin Bobr
*1* to snad ne *1* další hip hoperská primadona.Jako fakt nevim,co na něm všichni vidí.Za prvý-u zpěváka je hlavní kapitál zpěv a ne vzhled,a za druhý-když už jsme u toho zpěvu,tak má hlásek jako konipásek.Řekněte-nepustili ho náhodou z kostela,že zpíval na kůru? *1* -
-
Re: Pumpkin Bobr
jéééžiš tohle už mě nudí...No tak nemá hlubokej hlas, ale i tak zpívá pěkně...Jo a vážně to není "hip hoperská primadona" když nezpívá hip hop, no vlastně od kdy se v hip hopu zpívá...Že nechápeš co na něm vidíme? Prostě se nám líbí jeho zpěv, písničky i vzhled a tak...my nemůžeme za to, že nemáš zrovna stejnej vkus jako my *3* -
-
Re: Re: Pumpkin Bobr
hey mas pravdu!ja uz nemam naladu vsem vysvelovat co se mi na Justínkovi libi a ze neni Justin Bobr a ze neni teplej atd... nekteri aji rikaji ze je ve skutecnosti holka! ale ja nechapu,ze kdyz se jim nelibi tak proc si ho vsimaji a nenechaji ho na pokoji ... asi mu jenom zavideji! ze on neco v tom zivote dokazal a oni nejspis nic!ja mam Justina moc rada a nesnesu kdyz mu nekdo nadava kdyz pritom neni o nic lepsi!je sice pravda ze zpiva trochu jako holka ale co! me se libi jak zpiva! at ma hlas jakejkoliv! ale jedno musi uznat snad kazda holka. Justin Bieber je strasne roztomilej a boží kluk *14* -
-
,,,
Taky to nechápu proč se mu vysmývají jestli si myslíže neumí vzpívat tak bych chtěla vidět vás, jesli se mi někdo nelíbí a píšu takové věci tak musim být lepší a ne se vysmívat když ho člověk nezá rači to napíše a myslí že je borec ale spíš se chová jako idiot
-
-
-
-
justin je nejj
ahoj lidi byla bych ráda kdyby ste si mě přidali do přátel protože milujuuuu justina je nej na svetě až bude zpívat u nás tak budu mít lístek jako prvni xDDD -
-
Re: justin je nejj
hale,bůch ví jestli vůbec do ČR prijede :D *7* *1* -
-
Re: Re: justin je nejj
ale joo ale nejspíš to bude dost dlouho trvat *1*
-
-
Re: justin je nejj
kdepak kdepak..brzdi holka já budu mít lístek první *1* ...néé já budu ráda, když ho vůbec budu mít
-
-
ze vam neni trapne??
sorry, ale zezacatku tadyta diskuze byla vcelku ok.. povidalo se o jeho novejch klipech, pisnickach a tak, ale ne otom, ze nekdo z vas ma jeho icq!!! *16* ze vam to neni trapny?? stejne vsichni vedi, ze si vymejslite!!! a i sam rika na youtube, ze ma jenom twitter... paneboze!! vzpamtujte se trapky, ktery "maji" jeho icq!!! -
-
Re: ze vam neni trapne??
ale ale zase nějaka chytra ne :D -
-
Re: Re: ze vam neni trapne??
chytrejsi nez ty!!! kdyz se dokazes navazet a ani se neprihlasit pod profilem ty jedna nulo!!! *9*
-
-
Ale má ještě face... -
prý jeho icq jo? :D -
-
Re: Re: ze vam neni trapne??
prave proto tam sou ty uvozovky... *1*
-
-
-
co na něm vidíte?
Včera jsem si s kámošem Justina pustil a připadalo nám že má hlas ženské...:D hele nic proti němu nemám ale naštval mně tim že si dovolil předběhnout Michaela Jacksona!!!Po pravdě Justin na Michaela nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! -
-
Re: co na něm vidíte?
on si to nedovolil já souhlasím že na Jacksona nemá i když mám Justina nejradši, ale to je jen tady na osobnostech...ono se to hodnotí podle toho jak často se chodí na jednotlivé profily..teda myslím si že to tak je, jinak mi to nedává smysl *7*
-