-
Justin
Heyy :) Jsem tu dlouho nebyla, že? :D Jinak mám pár slov pro ty, kdo má na Justina blbý kecy: nechte ho být. Nic vám neudělal. Jestli ho nemáte rádi, tak ho nechte na pokoji a nestarejte se o něj. Díky. Ikdyž marný to slova. :D -
-
Re: Justin
Přesně .. :) a máš pravdu furt jim sem píšu at ho neurážej ale copak to k něčemu je? neni :( -
-
Re: Re: Justin
Nechápu ti lidi. :( A nechápu ani ty FB skupiny. Proč to dělají, co si tím sakra chtějí dokázat? :( -
-
Re: Re: Re: Justin
přesně taky nevim co tim chtěj dokázat jako ubohá skupina "panebože dej nám zpátky Michaela Jacksona,my vám dáme Justina Biebera"TRAPNÁ SKUPINA .. -
-
Re: Re: Re: Re: Justin
jo,takový humor? *1*
-
-
-
-
-
dotaz ???
nevíte někdo kdo dáva hlavní fotku tady na osobnostech těm celebritam ??? prootoze treba ashley tisdale mela preedtim jinou?tak jestlii to jde nejaakk zmeniit??ta justinovo hlavni se mi moc nelibi ... jsou i jiny a hezci fotkyy ?? -
-
Re: dotaz ???
ahoj...no ja myslim ze dole na hlavni strance mas uuuplne dole napsano kontakt.ty dole na to kliknes a tym ti vyjede kontakt ne ty lidi co to tu asi delaj maji tam mail tak to zkus....
-
-
1.místo
Ohoo tak už ho máme na 1. místě *14* skvělýýýý *1* -
-
Re: 1.místo
Ahoji prosimtě pošleš mi přes ICQ ten odkaz kde se hlasuje pro juss? nebo o čem tady mluvíš že ho máme na prvním místě :)) chci taky hlasovat :)) -
-
Re: Re: 1.místo
ale to se nehlasuje...já myslím to že je první tady na osobnostech =D -
-
Re: Re: Re: 1.místo
Jo aha =D =D
-
-
-
Re: 1.místo
Superrr *14*
-
-
tvlee!!!
všichni jste trapnyy a blby kdyby byl holka tak vypada a zpiva jinak chtela bych videt zpivat vas !!! a ty icq a skype si nechte!! kazdej levej debil sem muze dat nejaky cislo a bude to FAKE!! a nadavat lidem fakt NEMUSIITE!! kdyz se vam nelibii tak sem nechodtee tohle neni diskuse o tom jakej to je debiil !! ale o tom aby jsme si psali o novinkach atd... tvl jste fakt trapacii ... uz nwm jak to sem porad psat abych se neopakovala protoze se vzdycky najde nejakej debiil .. coo tu urazii lidi !!! *13* zamyslete se nad sebou!! vaziim si tohoo ze nekterii lidi ho tu na diskusii branej jinak Justiin ?? uzanejj on!! =) stě FOREVER -
-
Re: tvlee!!!
Přesně .. tahle diskuze je pro fanoušky a ne proto aby mu nějaký obožáci co mu záviděj nadávali .. my ho prostě milujeme a s tiom nikdo nic neudělá .. máš pravdu at jsem rdši vůbec nepíšou,nikoho to nezajímá juss je prostě skvělej (slabé slovo) je MRS.DOKONALEJ !! *14*
-
-
žena
ted už je to jasný že je to holka protože se justin bieber umístil na 7 místě nejvyhledávanějších ŽENSKÝCH CELEBRIT NA GOOGLU přesvěčte se odkaz http://coedmagazine.com/2010/04/12/the-50-most-popular-women-on-the-web-according-to-google-10-1/ jestli se vám tam udělá 1 nebo více mezer smažte si je *3* -
-
Re: žena
hele to se nám tu jako fakt snažíš přesvědčit, že je to holka?? Hele když je to holka tak kde má v tom případě prsa?! *13* *16* Jsi fakt nemožná/ý -
-
Re: Re: žena
Jn... *1* tak asi kdyz snim uz chodila tolik holek tak asi ho museli videt si myslim aji nahyho *14* a tak asi vijou jesli je nebi neni holka *1* ale i kdyby holka byl tak je moc pekna holka *1* *1* ne kecam *1* ja nejsem lezba ... ale jako ja chci rict ze uplne pochybuji ze by byl holka !!!!!
-
-
-
pulka penisu
naslo se nahe foto justina biebra je videt pulka penisuhttp://litejvtomsemnou.cz/?re feral=6652&msgid=6 -
ja jsem tady
ahojky justine moc ti fandim aby si zpival jeste pristi rok.a si hezky kluk.jestli sis me chtel uozit na icq moe cislo je 595-672-561 a jmenuji se tam terisek.mam te rada ako zpevaka hrozne hezky zpivas i moje kamoska te zboznuje jmenuje se danca.ma te taky moc rada.mas hezky fotky *3* *15* *8* *16* *10* *4* *3* *9* *9* *13* *5* -
jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
ale Justin je dívka :D neslišíte? má hlas jako dívka *1* *1* a tak i vypadá *15* -
-
Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
jo tak jesli vypada jak divka tak jako ja sem asi miss Čr... jasne ulna holka hey!! nevim jakej debil nebo jaka krava ses ale asi výmaz že?!!! Ty nerozeznas holku d kluka..tak bys nejspim mela jid k ocnimu..! a kdyz se ti Justin nelii tak nechapu proc sem lezes!! ses asi vazne pipina!! -
Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Ne neslyšíme... Justin má prostě jen vyšší hlas no a? zpívá i tak hezky...Tak se do něj přestaň už navážet, ty tvoje řečičky nás nezajímají *13* -
-
Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Přesně .. neni to holka .. Když se ti Juss nelíbí,tak jsem vůbec nepiš,tohle je jenom pro fanoušky .. nechápu tu tvoji drzost jsem něco psát .. chápu že každej má jinej názor ale říkej(piš) to někomu koho to zajímá!!! *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Hm tak jako pravda je, že bypadá určitě ne na 16 let to teda ani náhodou . A ještě něco, tohle jenom pro fanoušky určitě neni! A že někdo napíše to že se mu nelíbí nebo že zpívá jak holka si myslim že to neni závist ale každej to slyší takže hned nepište že tu někdo závidí :D :D :D .. *7* -
-
Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
Ty seš snad vypatlaná ne?? když juss nemáš ráda tak jsem vůbec nepiš .. nikoho to nezajímá ! *13* -
Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
a jak se píše gay? j-u-s-t-i-n-b-i-e-b-e-r....no fakt zpívá jak holka malá ukvičená 13-tka *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
jj máš pravdu!!!Je to hnus!!! *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: jajajajajajajjjjjjjjjjjjj
holka toe dobrá šračka nadavaj si nekomu jinymu Mino.. nejaka vypatlana ne??a nic jinyho si vymyslet neumis? *15* *15*
-
-
-
-
-
-
hahaha
Justin Bieber is a Girl ... *1* -
-
Re: hahaha
hrabe ti??? Kup si brejle když nevidíš *1* *13* -
Re: hahaha
're a big jerk
-
-
???
no tak co???funguje to cislo??? a ted vam neco reknu..kdyz tady nekdo napise ze ma jeho skype nebo icq nebo ja uz nevim co,tak proste tomu zkuste verit..ja jsem na tohle cislo uz nejmin 6krat volala a byla tam jeno hls.schranka.ja mam jeho skype a dokonce jsem nasla i skyp od te jeho ex holky caitlin beadles ama tam napsane neco o justinovi...je to vse pravda!!!! -
-
Re: ???
heh Caitlin Beadles skype mám taky:)) *15* -
Re: ???
NE TO ČÍSLO NENI PRAVÝ..LIDI NEVOLEJTE TAM JENOM VÁM TO UŽÍRÁ PRACHY . tahle holka si to vymyslela že ji neni hamba -
-
Re: Re: ???
jo a pocum se na youtube na tohle cislo...tam tohle cislo je a je jich tam nekolik a tohle je jedno z nich -
-
Re: Re: Re: ???
Hm jasnýý .. kecáš .. ty čísla jsou falešný a jenom to sežere prachy .. určo to zavedla nějaká ta tvoje trapná kámoška a ted si myslíš e máš jeho číslo ty blbko *13* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Hej děláš si srandu? Ona má ale pravdu.To číslo je pravý tak ji nenadávej a radši jsem vůbec nepiš .. ! *13*
-
-
-
Re: Re: ???
no jasne..ma tam jen hlasovou schranku tak mlc a moje kamoska ti do dosveci ze to je jeho cislo a fakt tam ma hl...schranku.....
-
-