-
Hlasujtéé!!!!:D
Tady: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour?page=2
Polsko má tedy opravdu velký náskok!:( -
-
Re: Hlasujtéé!!!!:D
Já hlasuju každou chvili :) ale je to k ničemu máme 29 místo achjoo :( nejde o to že nevyhrajem ale aby apson Juss viděl že máme o něj záájem :) -
-
Re: Re: Hlasujtéé!!!!:D
a pak třeba přijede k nám :D mno sice malá šance ale máme ji :D tak hlasujte :D -
-
Re: Re: Re: Hlasujtéé!!!!:D
ted jsem jukla a máme už 28 místo jupíí :D
-
-
-
-
sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
YuStIn yE PrOsTe uZhAsNeY BoY Ya hO LoWiIiSkUyU A RoZdAlA ByCh sI To s nIm yE PrOsTe k sEzHrAnI
A My dWa sE K SoBe sQeLe hOdImE !!! YuStIn yE BeStOwEy!!!!!!!!! YeEeEh!!! :-*** -
-
Re: sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
pochybuju ze by ses k nemu ty zrovna hodila to muze rict kazda -
Re: sExUyIcI GiRl lOwIiIsKuYiCi yUsTiNa
a nechtěla bys to psát trochu spisovněji? Fakt se mi to jako nechce luštit *1*
-
-
mi
justin je boží ale proboha nemůžete k němu přijít a říct sem tvoje fanyka dej mi tvoje telefoní číslo
*7* -
♥Justin♥
Kámošky teta pracuje v O2 areně a řikala žě měl přijet koncem roku ale má toho moc takže když to všecko vyjde tak by měl přijet příští rok :-) *14* *14* -
-
Re: ♥Justin♥
aaaa super!!! -
-
Re: Re: ♥Justin♥
áááá skvělíííí
-
-
-
jijijiji
hej hej vím že justin je nejlepší ale nikdy pokud neumíte dobře anglicky si s ním nepokecáte -
Justin
Justin je úplně dokonalej,úžasnej prostě nejlepší *14* *14* -
on je pstě boží
♥justin♥ ♥bieber♥ ♥je♥ ♥ten♥ ♥nejlepší♥ ♥zpěvák♥ ♥kterýho♥ ♥znám♥ ♥a♥ ♥komu♥ ♥to♥ ♥vadí♥ ♥tak♥ ♥ať♥ ♥si♥ ♥to♥ ♥nechá♥ ♥laskavě♥ ♥pro♥ ♥sebe♥ ♥mmmm...♥
♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*14*♥ ♥*8*♥ -
-
Re: on je pstě boží
presne je neeeeeeeeeeeeeeej ♥♥♥♥ -
Re: on je pstě boží
cvoku *1* *15* ale souhlasím *14*
-
-
Justin
Hey guys, nevíte, jak se upravuje v profilu výška? Justin už má totiž 165 cm, tak to chci spravit.. -
-
Re: Justin
nevím ale stejně je to hloupost to tam dávat...všude se píše něco jinýho *1*
-
-
Krasny moc krasny Chjoo =(
Na dnesek se mi zdal sen o Justinovi =(
Bylo to takhle:Newim to presne byla jsem v nakym krame jako je globus nebo neco takovydleho byl to uplne zamotanej sen Justin chodil s moji kamoskou Luckou drzeli se za ruce ale pak chtel me a ja se s nim v tom snu drzela za ruce =( =( =( =( =( a dali jsme si dokonce pusu ale pak pak jsem se probudila s brekem a brecela jsem proc to nemuze byt skutecnost?? a ted?? ted je mi fakt na nic =( =( =( =( =( vite jak to bylo krasny?? upa upa upa upa upa upa upa upa mooooooooooc no a v tom snui jeste Lucka mi dala ruku abych ji dala Justinovi proste krasny =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Krasny moc krasny Chjoo =(
Mně se o něm taky dneska zdál sen. I včera. Dneska se mně zdálo, že jsem se dívala na videoklip k Somebody to Love, ikdyž ještě nevyšel. :D Ale nehrála k tomu ta písnička Somebody To Love, ale Girls Just Wanna Have Fun od Cyndi Lauper. :D:D Lol :D:D A on tancoval v mlze.. :D -
-
Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(
mě se taky o něm zdál sen :)) upe krásnej :)) -
-
Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(
No upa sen o něm se zdál MĚ a to byl ten nejkrásnější sen co se mi zdál.. *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(
ale to bylo tak skutecny pste sem brecela jak neco *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(
Já taky přesně :))
-
-
-
-
-
Hlasujte::::
nechci nic říkat,ale to hlasování je upa zbytečný !! taky si přeju aby justin byl v ČR .. =) ale pochybuju o tom !! =( protoze tohle hlasování už jednou bylo ... vyhralo to POLSKO !!! a taky tam nebyll přitoom bylo na 1 místě .. a jelikoz nejsme ani na první straně .. ale až na druhýý tak to asi težko vytáhneme naa 1 místo !!! uz to sem PLS nepiště at hlasujeme ... !! díík :P -
-
Re: Hlasujte::::
Nevyhrálo jenom Polsko Polsko je jasný že tam pojede ale těch ostatních 25 zemích je zapsáno že se tam může někdy stavit..Někdo mi řikal že sem Justin o prázdniny nebo později PŘIJEDE! a tam já snad chybět nebudu! doufám... *14* *14* *14* *14* *14* -
nic proti ale vsude se hlasi ze justin bieber je gay haha holki mate smulu *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Hlasujte::::
Gay? Proč teda měl 3x holku, holku chce a pořád o holkách zpívá a mluví? To je inteligence.. -
Re: Re: Hlasujte::::
*1* není gay ...už je to trapný, tak to sem nepiš... -
-
Re: Re: Re: Hlasujte::::
přesně !! :))
-
-
-
máš asi pravdu no...ale minule to bylo něco jinýho, Tam bylo napsaný, která země má Justina nejradši a to polsko vyhrálo...Ale teď tam je vážně napsaný, že to je hlasování na jeho tour... *7* -
-
Re: chtěla bych spívat jako on
nevite o ničem chci to !
*7*
-
-