Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlapka055

Zaberte!!!

jsme na 28 míste musite zabrat jestli ho tu chcete hlasujte každych 20 minut !!!!!musite!!!!!
    • ladyy_bieber

Re: Zaberte!!!

TYVOE byli jsme na 26 a ted jsme na 28 nemá už cenu hlasovat ): stratili jsme šanci :(
    • tlapka055

necelá 100 do 1. listina tak hlasujte rychle mame uz jen ani ne 2 tejdny!
    • kikinqva

jj já hlasuju
      • domca006

Re: Re: Zaberte!!!

potrebujem jen trochu vic jak 73 hlasu a bude 26!! a pak jen malo trochu a budem na prvni listine..!!! podte holky..!! to dame..!! x))
        • domca006

Re: Re: Re: Zaberte!!!

už chybí jen 15..!! x))
          • domca006

Re: Re: Re: Re: Zaberte!!!

už jen 9..! xDD hlasujte..každých 20 min..x))
            • domca006

Re: Re: Re: Re: Re: Zaberte!!!

už sme před makedonii..!! juchuu!! takze neotalejte a hlasujte dal at sme uz na 1. strane a budeme mezi tema 25 zeměma co má navštivit..podte lidi..mame už jen 12 dni.. x))
  • sweet.anne

Justin

Objevila se ukázka k další nové písničce a to Rich Girl feat. Soulja Boy. Je úžasná <3 :) http://bit.ly/b4F4pE
  • svecova

popová senzace

taky ulizany samponek...
    • sweet.anne

Re: popová senzace

Není šampon.. a ulizaný už vůbec ne..
  • kikiss11

26. a ještě výš!!

Už jsme na 26. místě tak ať se dostaneme aspoň do celé 25.

Hlasujte tady: http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_My_World_Tour?page=2
    • domca006

Re: 26. a ještě výš!!

uz zase zpet na 26..a chybí nám fakt malilinkato abysme prekonali makedonii!! podte hlasujte..!! xD
    • sweet.anne

Už na 28.. =//
    • tlapka055

uz na 27............ale nezapomente ze muzete hlasovat kazdych 20 minut
  • katka.dem

je superrrrrrrrrrrr

je ten nej nej nejjjjjjjjjjjjjjjjj spevak *1* *1* *14* *14*
    • Re: je superrrrrrrrrrrr

zapoměla si za to nej napsat nejhorší .
  • alficka

německo

víte o tom, že Justin brzy přijede do německa? Dost k pláči co, že do německa jede už podruhý a do česka ještě ani nezavítal... Mohl by o těch pár set kilometrů popojet co? *1*
    • sweet.anne

Re: německo

On tam byl 2x v roce 2009 a podruhé v roce 2010, takže už počtvrté.. :-/ To je na nic žít v ČR.. :(
    • kate45

on už tam je...měla em tam jet na hokej ale nak to nevyšlo...ale zastavku v Praze by si moh udělat..xD
    • ladyy_bieber

pŘESNĚ :d taky si říkám :D zasraný Německo :D
  • s.asicek

ojj

všichni ste strašný.justin se někomu líbí a někomu ne.každej má prostě svůj názor,tak se kvůli tomu nehádejte *4*
    • tlapka055

Re: ojj

asi tak nejak =D
    • kate45

Re: ojj

jo no ale tak mě příde že nekterý lidi sem choděj se jenom pobavit protože jim příde hrozně vtipný jak se tady ty fanynky rozčilujou...
  • .

Fakt sranda některý z vás číst.. Dlouho jsem se takhle nebavil :).. Jinak pro nějaký holky - když už si chcete vymejšlet, tak aspoň pořádně a ne tak průhledně, když se nad tim zamyslim, tak melete fakt kraviny, vezmu jen fakt, že má údajně icq.. Fajn, věřil bych, kdyby tenhle kluk byl Čech, jenže bydlí (pokud vim a nemam potřebu si to teď ověřovat) někde v Severní Americe. A když se kouknete na rozšířenost týhle česko-slovensko-izraelský voloviny, tak si všimnete, že má jen něco kolem 30 miliónů uživatelů a to se nepočítá to, že má někdo třeba dva účty. No fajn, dejme tomu, že každej člověk má jeden účet, tak když si sečtete počet obyvatel Izraele, ČR a SR, tak vám vyjde něco kolem 30 milionů. Tohle vám budou žrát možná tak vaše vrstevnice, ale tak přece nemůžete bejt takový.... A jinak to, že je váš příbuznej, to se na mě nezlobte, ale to už je fakt k smíchu :D Ale aspoň jste mě tu všichni pobavili a toho já si cenim :)
    • alficka

Re: .

nevím až do kaď si to četl, ale ta holka pak přiznala že si to s tou sestřenicí vymyslela... Co se týče toho icq, tak k tadytomu má už každej uplně svůj jinej názor...někdo říká, že ho v americe nemají a tak...já to tedy neřeším, páč to je zbytečný...Ale jinak ti dost věřim, že ses musel nasmát *1* něčemu se směju i já *3*
      • Re: Re: .

Mně je jedno, jestli ho ty holky zbožňujou, jen mi přijde ujetý si takhle vymejšlet, s tim icq je to fakt, stačí se kouknout na statistiky, ale tak zase nechci někomu brát nějaký pracně vymyšlený lži. Z toho ty holky vyrostou. Jinak jsem na to opravdu jen nakoukl, protože některý příspěvky fakt stály za to, jenže zas nemam čas to tu číst celý, takže jsem jen vyjádřil názor na malej fragment diskuze, jinak vám přeju hodně štěstí :)..
  • kate45

Šikana

ach jo....už mě to nebaví..nebaví mě šikana Justina..je to děsný já už ani nemužu vlézt na Facebook aniž by na mě nevyskočilo 150 stránek typu: Justin Bieber smrdí,Justin Bieber je gay,ta holka má hezkej hlas..mami to je Justin Bieber,Bože vrat nám 2paca a my ti dáme Justina Biebra..... Děs! za tohle nesnášim ČR to je tak nenávistivej a nikomu nic nepřející stát....naše generace je děsná tady nemá skupina,zpěvák nebo herec kterýmu neni víc jak 25 šanci se prosadi aniž by ho třičtvrtě český mládeže nenávidělo....a to mě neštve jen u Justina ale u všech např(Miley Cyrus,Tokio Hotel,Jonas Brothers,Robert Pattinson......)ale chudák Justin to odnáší ze všech nejvíc....x(
    • Re: Šikana

Suhlasim,som so SR.Ale je to tu rovnake ako v CR.Ja na facebook radsej uz ani nechodim nemam cas citat tie somariny co si vymyslaju ti dementi.Chudak Justin kazdy nemoze byt dokonaly =( Aj ked Jus je hh *14* ja ho proste milujen a soooom fakt stastna ked niekdo ma taky isty nazor ako ja je nenormalne ako niektory ludia JustinQovi zavidia a preto si vymyslaju podobne kraviny ako si pisala.Respekt pred tebou a ludmi teda skor babamy ktore ho maju rady. *3* Chcela by som Justinkovi nejako pomoct.................................. *9* Ale sama na to nevystacim maly by sme my faninky so SR a CR zalozit fanclub a nieco s tim urobyt =D
    • Re: Šikana

Já když jdu na Facebook a narazím na takovou stránku tak jí nahlásím jako šikanu dělejte to taky pak ty stránky zrušej *3*
    • sweet.anne

Re: Šikana

Přesně, máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou. :( To víš, Češi.. Nic jinýho neumí(me). Jenom porovnávat ostatní, hledat na nich nejmenší detaily a buzerovat. Vždyť jim Justin nic neudělal. NIC.
    • ladyy_bieber

přesně souhlasim s tebou .. to znáám .. je to strašnýý *9*
      • beast

Re: Re: Šikana

tvl vy tady vo tom kecate jako byste zažily i druhou světovu , to vy trapaci nevidite ze justin bieber druha nejnavstevovanejsi osobnost na osobnosti.cz ??? mimochodem tenhle blbecek v rozhovoru rekl ze nevi co to znamena Německo *15* *15*
        • Re: Re: Re: Šikana

A ty si s toho este rob srandu strasne trapne, *9* Naco sem chodis ked ho nemas rad??
      • Re: Re: Šikana

jj.....ja bych ty stranky na Face Booku zrušila..a ještě ke všemu ty lidi sou tak ubohý že si ani nevymyslej nic novýho ale jenom udělaj novou skupinu s českým názvem,která už byla vytvořená v jiný zemi... *9*
    • alficka

Jo to s tebou musím souhlasit, hlavně s tou naší generací..je to fakt děs, když se nad tím tak zamyslím a uvědomím si, co to jsme vlastně zač... *9*
  • sweet.anne

Justin

Objevila se 35-ti sekundová ukázka k jeho nové písničce s názvem Never Say Never. Je ÚŽASNÁ!!! Už se mu hodně změnil hlas, je o hodně hlubší, ale mně se to moc líbí. :) <3 Tady je odkaz: http://bit.ly/bfWgOu Jen tam občas mluví takovej hlas.. :D Ale i tak, nádherná písnička. <3 Doufám, že už brzo oficiálně vyjde. <3 ♥♥
    • domca006

Re: Justin

aww..nádhera..!! x)) *14* *14* xD
    • alficka

béééé já si jí chci taky poslechnout, ale sopak můžu, když mi nefunguje zvukovka.... Grrr ten počítač bych s chutí vyhodila z okna!!!! *16* *16* ... *1*
    • kaaataaa

hezkáá pisnicka,tk doufam ze vyjde je hezka a stim hlasem mas pravdu *14*
      • ladyy_bieber

Re: Re: Justin

jj je krásná ted jsem si ji poslechla (:
    • ladyy_bieber

juju hned se podívám (:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit