Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tlapka055

Hlasujte::::

Ahojky holky pokud chcete Justina v čr tak hlasujte zde
    http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour?page=2
    Vybírá se vlastně 25 zemí pro justinovo tour...tak šup ať je čr mezi nima (pozn.:Jen musíte kliknout na to I am human na konci toho rámečku, opsat kod a pak až hlasovat jinak vám to nepůjde )
    Plss hlasuj...te i když ho nemate radi me na tom zalezi vy tam stejne nepojedete tak plssssss mocccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sweet.anne

Justin

Víte, že byl v pondělí na večeři s Miley Cyrus? :)
    • dorisek111

Re: Justin

jj ja jo...je to video na facebooku....
    • ladyy_bieber

Jj teda aspon já víím :))
    • justin bieber milujeme ho

no jo fajn ja ho zbožnuju to co rikas jsou moje slova a to nekecam a s miley byl na večeři jaky pondělí???? *14* *1* *3* *5* *14* *7*
      • sweet.anne

Re: justin bieber milujeme ho

Teď v pondělí. :) Fotky: http://www.justinworld.net/pictures /thumbnails.php?album=479
        • kikinqva

Re: Re: justin bieber milujeme ho

ale dit v casopise psali že řek že miley neni jeho typ *1* no ale já na časopisi nedam tam jen kecajj v necem jako ne ale neco přeháněj že? *4* jinak Justin je nejdokonalejší *14* *14* *14*
          • alficka

Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho

Ale večeře neznamená hned rande =D... Sice to "nejspíš" říkal, že není jeho typ, ale tak kámoši můžou být že jo
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: justin bieber milujeme ho

Přesně. :) Jsou jen kamarádi. A navíc, Miley chodí s Liamem.
  • lllooo

:)))

Nenavidim Justina Biebra...!! *13* *13* *13*
    • ladyy_bieber

Re: :)))

noa co? komu to tady cpeš? ste normální? nebudu vám furt dokola říkat že tohle je jenom pro fanoušky .. tak jsem vůbec nepiš když ho nemáš ráda .. nikoho to nezajíma !!!!!!!!! *13* *13* *13* *13*
      • Re: Re: :)))

Neni pravda že je to jenom pro fanoušky..at si sem píše co chce..ignoruj to!
        • ladyy_bieber

Re: Re: Re: :)))

Ale já taky myslim že to je pro fanoušky.Nebo jsem aspon nepište hnusný věci o nšem když ho zbožnujeme Týna =)
          • Re: Re: Re: Re: :)))

Tohle je jenom diskuze a s fanklubem to nemá nic společnýho:) tak si to neplet:)
            • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Aha sry já si to spletla :D já myslela že tohle napsala ta Týna .. :d
            • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Týna .. Aha tak to nevadí .. ale jsem jeho velká fanynka .. a ničí mě když o něm někdo píše hnusný věci .. *13* tím myslim všechny co ho urážej :) hele já jdu k babičce tak ahojky nikdy pokecáme :)
        • sweet.anne

Re: Re: Re: :)))

Vždycky budou haters, ať bude kdokoliv..
  • alficka

hlasujte

Ahojky holky pokud chcete Justina v čr tak hlasujte zde
    http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour?page=2
    Vybírá se vlastně 25 zemí pro justinovo tour...tak šup ať je čr mezi nima *3* (pozn.:Jen musíte kliknout na to I am human na konci toho rámečku, opsat kod a pak až hlasovat jinak vám to nepůjde *5* )
    • alficka

Re: hlasujte

ještě něco... v tom odkaze v tom Bieber máte mezeru tak jí jen smažte a pujde to
      • ladyy_bieber

Re: Re: hlasujte

hele a jka často se dá hlasovat? po kolika minutách? :) minule mi kámoška říkala že u jonas to šlo každých 20 minut :))
        • sweet.anne

Re: Re: Re: hlasujte

Jj, každých 20 minut. ;)
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: hlasujte

Aha okii děkuju moc :))
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: hlasujte

Nz ;)
      • ladyy_bieber

Re: Re: hlasujte

achjoo mě nejde hlasovat .. se mi furt něco ukazuje :(( nějaká anglická tabulka že to nejde .. nevíte co s tim? :(((
        • alficka

ani když jsi dala to I Am human a vyplnila ten kod?
        • kaaataaa

jj,vim co stim:))musis se prihlasit na twitter tam nahore v pravo a pak to pujde:)
  • roxanda

poardite?? :)

ahoj holky, poradite mi prosiim s tim, co se ted nejak blizko ma stat?? treba nova pisnicka nebo videoklip??? dekuju *3*
    • alficka

Re: poardite?? :)

bude se natáčet videoklip na somebody to love...první co mě napadlo
      • sweet.anne

Re: Re: poardite?? :)

Klip na Somebody To Love dnes dotočil. A předtím točil klip na písničku Rich Girl se Soulja Boyem. Měly by vyjít někdy na přelomu května a června. ;)
        • roxanda

Re: Re: Re: poardite?? :)

dekuju mooc :)
  • nevím,

to Eenie-Meenee se mi moc nelíbí
    • Re: nevím,

mě se líbí je hezka ale jak řika alficka každej ma jinej styl =) *3* *3*
    • alficka

Re: nevím,

mě joo to je jedna z mých oblíbených písniček *1* ale každej máme jinej styl =D
      • ladyy_bieber

Re: Re: nevím,

přesně ... mě se taky líbí :)
  • sweet.anne

Justin

Jo a dnes ve 22:00 na CNN by měl být Justin, tak se koukejte. ;) ♥
  • sweet.anne

Justin

Justin bude tento týden točit nový videoklip, bude to na písničku Somebody To Love. ♥♥♥ :)
    • alficka

jojo to jsem taky četla.taky se těším,jedna z nejlepších písniček *4* *14*
    • kikiss11

Už se hroozně moc těším!♥
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Já taky! <33
        • kikiss11

Re: Re: Re: Justin

Já nechápu, vždycky, když posloucháp Justinovy písničky tak jsou božské, ale když slyším One Time tak je to vždycky úplně jiný!♥ Přece je to jeho první debutový singl, který ho vyzvedl nahoru, no nejen to..je dokonalý celý!♥
          • Re: Re: Re: Re: Justin

hejky One Time je úpe ae úpe nej jeho!! ♥♥♥♥upe miluju :* ♥♥♥ *14* *14*
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Justin

PŘESNĚ SOUHLASÍÍM !!
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Justin

Jéé to bude super .. přesně už se těšim :))) *14* *14* *14* justinek nááš
  • nesnasi biebra

presne alficka má pravdu ( a to neni po prví) :) nechapu proc nam to rikass kdyz nas to nezajima my jsme jeho FANYNKY .. a chyby TI V TITULKU PAR PISMEN nesnasim biebera ne ?? a vubec nám to ani nerikejj !!! *8*
  • nesnasi biebra

nesnasim biebra segra si ho porad pousti a ja to nemuzu vydzet.nesnasim te biebre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
    • sweet.anne

Re: nesnasi biebra

A proč ho nesnášíš? Já prostě nemůžu pochopit, jak ho někdo může nesnášet... Můj názor.
      • Re: Re: nesnasi biebra

kluci od nas ze tridy ho taky nesnasej ale podle me mu zavidi...dit on muze mit kazdej den jinou holku a umi zpivat...............
        • Re: Re: Re: nesnasi biebra

Jn...taky si myslim ze mu kluci jenm zavidej...protoze je pknej a hodne holek po nem leti..a je stve ze neltime po nich ale po nem! a tak ho enavidej protoze jaksi jim prebira hodne holek :D ale ja Justina mam a budu mit rada porad...a je mi uplne jedno co kdo rika! :D
      • Re: Re: nesnasi biebra

jo máš pravdu....teď trochu odbočím z tématu ae furt se říká že kluci říkaj že bieber je upe blbec atd...ae přitom skoro každej kluk kterýho znám a sou upe v pořádku ho normál poslouchaj to zpíš holky některý ne a říkají o něm že je zmrd atdy ae když to řeknou tak je seřvu :D
    • alficka

Re: nesnasi biebra

Nám nevadí to, že ho nesnášíš, ale proč nám to tu říkáš...nechápu *13*
      • ladyy_bieber

Re: Re: nesnasi biebra

Přesně .. proč to sem píšou když mi jsme jeho fanynky? jako jestli si myslej že tim něco docílej když napíšou nesnášim ho .. stejně budeme pořád jeho fanynky .. nic s tim neudělaj *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit