Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twitter

Jééé... =).. díky, ale stejnako to nemůžu pochopit.. normálně se přihlásím na twitter a kde to tam najdu? ... =) si zlatá..♥
  • twitter

jj vím, musis se nejdriv prihlasit a pak tam mas takovy What’s happening? tak tam zadas @justinbieber ale musi tam bejt zavinac a jeho jmeno
  • twitter

holky.. nevíte jak mu napíšu zprábu na twittru? ... díky.. ♥
  • icq ...

hm,tak si s niim pište me je to jednoo .. stejne v čr koncert mit nebude tak coo
    • Re: icq ...

justinek je mocinky supr!!!!!!!! a 21.července bude mit koncík v Praze tak jedem holky !!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: icq ...

jak ses to dozvěděla??? *14* *14* *14* *14*
  • elinor

...

NENI TO FAKE PREJ NATOCI VIDEO JAKO DUKAZZZZ A ŘEK MI ŽE MA WEBCAMERU TAKŽE SE S NIM MUŽU VIDĚT!!!!
    • Re: ...

AhojííQ jsem velká fanynka Justina Biebera už dlouho scháním na něj skype nb icq ale marně jsem uplně zoufaláá :-( plosim dej mi taky na něj kontakt :-)
    • Re: ...icq.. =)

hej hej hej.. ♥ úplně si mě potěšila.. =) =) díky.. ♥ on tam teď moc není že ne? .. =).. a co si s ním tak píšeš? .. já prostě nevím co mu mám napsat... =) přijde mi to takové trapné... =) *4*
      • Re: Re: ...icq.. =)

ahoj nemas naky kontakt na justina biebera??????? budu ti moc vdecka ´kdys mi ho posles prosíííííím odepis na moje icq a to je :613-256-064 prosíííím *3* *3* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *3* *13* *13* *5* *5* *4* *4*
      • Re: Re: ...icq.. =)

ahojky ej nemáte nekdo něco nejaký větší info o justinu biebrovi ? *14* *7*
  • icq ...

po pravdě .. bych too jeho icq neřešiila určitě je to FAKE!! .. takovejch lidi co si muze udelatt .. takovy icq .. kdyz si tam zadate jinou celebrituu tak vam taky vyjede jichh hodne a ani ta celebrita nemusi mit zadny icq ..
  • ... icq

holkýý? .. o čem si tam s ním píšete? .. =D =P =)
  • Wow

ČUS LIDI , HEJ TO JE UPLNĚ VZRUŠO JAK SI PIŠU S JUSTINEM.... JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
    • Re: Wow

cawkyyy.....dala by si mi na justina kontakt na twiter by som s nim cela pisat ale nemozem memam ako!!!!!!plosimmmmm

ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím prosím moc a moc
      *14* *14* *14* *14* *14*

ahojky cože vy si píšete s justinem ? a pls nedaly by ste mi taky to číslo bo ten kontakt pres co si s ním píšete pls moc vás prosím
      *14*
    to ICQ je 635156587
    • Re: ICQ

ej holky a myslíte že je to vážně on já bych řekla že oni ty celebrity nemužou mít icq bo tak něco prtže by si je třeba mohl někdo najít bo tak a jako mno nwm a jako co si s ním píšete ? *7* *14*
    • kikinqva

Re: ICQ

Holky aby to neby náky !FAKE! páč tam má že bydlý v kanadě ale to je kravina tam se narodila le ted bydly v Georgi v atlantě *14* *1*
      • Re: Re: ICQ

BOOOže ja ho milujééém *14* *14* *8*
      • Re: Re: ICQ

Justin Bieber je WOW a jemu 16 let a hezky spívá to dobrý no já jednou jk mě bylo 11 před rokem tak jsrm vyhrála měly jsme ve škole soutěž a já jsem měla 1. místo jenom 5 1.míst a byla jsem štástna *5* *5* *4*
  • kaaataaa

zeru ho

ja ho taky upe zeru ma upe krasny pisnicky a je i on upe krasnej *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit