-
zblaznim se
Ahoj holky ja se asi zblaznim dneska mi prislo to tricko Justinka kdyz sem ho videla myslela sem ze se zblaznim zadostý *14* *14* roxande ho poslu jak ho mam na sobe pres icq teda jestli chces *3* zatim paa -
-
Re: zblaznim se
no jasny, dyt jsem domluveny *3* -
-
Re: Re: zblaznim se
jj sme se sem ti vdecna ze to pro me udelas Markét dekuji.. -
-
Re: Re: Re: zblaznim se
no pokusim se!!! *3* *14* -
Re: Re: Re: zblaznim se
nechapu proc tady ta konverzace o tricku ma spatny hodnoceni....to tady nekomu vadim bo co??? anebo nekdo Z*****??vim kdo to urco neni Sweet ane a roxanda a kicalek....ty to nebudou.... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: zblaznim se
ja ne...!!! ale ty kdo to sem daly, tak je neber vazne!!! jen zavidi, ze to nemaji sami a tak kritizujou kteri to maji!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zblaznim se
ja vim ze ty ne ze bys to byla to by me ani nenapadlo taky ze sem to tam napsla ze ty to nejses *3*
-
-
-
-
-
Re: zblaznim se
Ty se máš. Taky si ho chci koupit. Ale nechci si ho objednávat přes net, nemám to ráda. :D Tak si ho pak půjdu koupit normal do obchodu, v Bontonlandu je mají.. -
-
Re: Re: zblaznim se
jj presne tam sem si ho kopila
-
-
-
twl....
twl,já fakt nwm proč to dělá,ale cucat se s ňákou holkou na veřejnosti a ještě se u toho necat fotit,tak to je fakt vrchol... *9* -
-
Re: twl....
jestli myslíš tu fotku co je tady, tak to je fotka z videoklipu tak nevím o co ti jde -
-
Re: Re: twl....
jo tu myslim.....z videoklipu?!?!?!dyť tam se necucali!!tady na tý fotce si strkaji jazyky do krku a to v tom videoklupu rozhodně nebylo!! *13*
-
-
-
Ahojky
Ahojky holky....jak se máte...jsem tady nová...a chctěla bych nové kamarádky....je tady nějáká v ostravy -
Nej. klučina
Justin je slaďounkej. a někteří jenom závidí. si myslí nwm co. Justin aspoň dost dokázal kdežto oni nedokázaly nic. Justin je krásňoulinkej a sexy. *14* -
Justin
Lidičky nevíte Zdali má Justin icq? zdali ano a věděli by jste ho pls dáte?? potěší i tel. číslo. *3* -
Justineeeeek
justin je uplně nej kluk na světě ja ho uplně žeru!!!!!on je uplně boží a má super písničky!!!!!a navíc nejhezčí kluk na světě!!!!!! *14* *14* *14* -
pajuska588
je úplne suprovy a nádherni...jeho pesničky nemajú chybu......i love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
love
ten kluk je úžasnej :-** má upe skvělé písničky a je k sežrání :P zamilovanost *14* -
????
jo a jeste neco..myslite si ze se na tadyty stranky....diskusi....diva i justin? -
-
Re: ????
To těžko.. -
-
Re: Re: ????
prislo by ti normalni, ze by se na cesky stranky koukal justin_?? *1* -
-
Re: Re: Re: ????
NO TAK MUZE SI TO PRELOZIT A NAVIC VSICHNI MI RIKAJI ZE TO URCITE DELAJI.TY HVEZDY PRECE MUSI VEDET CO TU A HLAVNE KDO O NIC PISE NE??!! -
-
Re: Re: Re: Re: ????
twl ty si nejaká chytrá *3* -
Re: Re: Re: Re: ????
A ty si myslíš, že má Justin čas prohlížet si nějaké české stránky? A ještě čas na to přeložit si to? Vrať se na zem. :D
-
-
-
Re: Re: ????
skoda bylo by to super
-
-
-
......
diky!!!!!