Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucka

jj nemáš zač.. dorisek 111 pro mě taky !! *14*
  • dorisek111

njn

hele ja to vim me to taky uz moc nebavi porad rikat jak je justin nej......vzdyt to vsichni kteri ho maj radi VIME!!!!pro me je ten nej a cool *14*
  • mas pravdu

dorisek 111 mášš naprostou pravduu ... mě už tu nebavíí psáátt jakk jk je nejlepšíí ... dit to je přece jasnýý ... protostěě JuStIiN BiEbEr FOREVER !!!!!! nezapomenuu na nějj !!
  • dorisek111

pravda

no ale holky priznejte si ze justin je krasnej a ze preprekrasne zpiva?!?!?!?nechapu ty kteri tvrdi ze ne...jako nekdy se mu to fakt nepodari ale jinak je to vééééélkej profesional....pro me teda zpiva proste bombasticky!!!!! *1*
  • Lucka

ahoj lucko
    :D kdyz si tady na osobnostech justina biebera das odkazy tak tam jich najdess spoustu super bloguu ... treba ja chodiim na ten hnedka 1 protoze ten je upe nej :)
    • Re: Lucka

Jezis ja sem blba. dekuju moc *4*
  • Web

Ahoj vim ze jsem otravna, ale justina znam teprve chviku. muzete me prosim doporucit nejaky skveli cesky web o nem kde najdu spoustu novinek? zatim sem zadny nenasla tak doufam ze mi poradite. dekuju. justinek je nej *14* *14*
  • =)

ach anooo SQELEJ blog!! mas syndynko!!!
  • ANTI BLOČEK

NÁZDÁR!!!NAVŠTIVTE MŮJ SPEŠL ANTI BLOG ANTI-JUSTIBBIEBER.BLOG.CZ *1* *1* *1*
    POBAVÍTE SE *1* *1*
    • kikiss11

Re: ANTI BLOČEK

Ukazuje fakáče jo??!!Nemusel/a si tu fotku upravovat *13*A zpívá rozhodně líp než ty!!! *13* *13*
      • dorisek111

Re: Re: ANTI BLOČEK

taky bych rekla!!!
      • kicalek

Re: Re: ANTI BLOČEK

tjn upravena fotka jak neco ale on nema tu ruku upravenou koukni se poradne jak vzydcky zveda ty dva tak to je ono
        • kikiss11

Re: Re: Re: ANTI BLOČEK

jn......
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: ANTI BLOČEK

Hele kdo nasel tu fotku jak je vystrizena z klipu Baby?? na jakych strankach?? myslis ze najdem i vystrizeny jak polibil tu holku v one less lonely girl??
            • kikiss11

Re: Re: Re: Re: Re: ANTI BLOČEK

Tady je ta fotka z OLLG:http://justinbieber.blog.cz/10 02/nikdy-nezverejnena-fotka-z-klipu -one-less-lonely-girl

Bože já brečííímmmm!!=(Já ci taky!!! *14* *9*
  • ??????

on už je ten clip baby na youtube???? *7*
  • jj

jj já se taky kouknu na ten blogg jenže až odpoledne tedko musim do školy :-( xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit