-
Lucka
jj nemáš zač.. dorisek 111 pro mě taky !! *14* -
njn
hele ja to vim me to taky uz moc nebavi porad rikat jak je justin nej......vzdyt to vsichni kteri ho maj radi VIME!!!!pro me je ten nej a cool *14* -
mas pravdu
dorisek 111 mášš naprostou pravduu ... mě už tu nebavíí psáátt jakk jk je nejlepšíí ... dit to je přece jasnýý ... protostěě JuStIiN BiEbEr FOREVER !!!!!! nezapomenuu na nějj !! -
pravda
no ale holky priznejte si ze justin je krasnej a ze preprekrasne zpiva?!?!?!?nechapu ty kteri tvrdi ze ne...jako nekdy se mu to fakt nepodari ale jinak je to vééééélkej profesional....pro me teda zpiva proste bombasticky!!!!! *1* -
Lucka
ahoj lucko
:D kdyz si tady na osobnostech justina biebera das odkazy tak tam jich najdess spoustu super bloguu ... treba ja chodiim na ten hnedka 1 protoze ten je upe nej :) -
-
Re: Lucka
Jezis ja sem blba. dekuju moc *4*
-
-
Web
Ahoj vim ze jsem otravna, ale justina znam teprve chviku. muzete me prosim doporucit nejaky skveli cesky web o nem kde najdu spoustu novinek? zatim sem zadny nenasla tak doufam ze mi poradite. dekuju. justinek je nej *14* *14* -
=)
ach anooo SQELEJ blog!! mas syndynko!!! -
ANTI BLOČEK
NÁZDÁR!!!NAVŠTIVTE MŮJ SPEŠL ANTI BLOG ANTI-JUSTIBBIEBER.BLOG.CZ *1* *1* *1*
POBAVÍTE SE *1* *1* -
-
Re: ANTI BLOČEK
Ukazuje fakáče jo??!!Nemusel/a si tu fotku upravovat *13*A zpívá rozhodně líp než ty!!! *13* *13* -
-
Re: Re: ANTI BLOČEK
taky bych rekla!!! -
Re: Re: ANTI BLOČEK
tjn upravena fotka jak neco ale on nema tu ruku upravenou koukni se poradne jak vzydcky zveda ty dva tak to je ono -
-
Re: Re: Re: ANTI BLOČEK
jn...... -
-
Re: Re: Re: Re: ANTI BLOČEK
Hele kdo nasel tu fotku jak je vystrizena z klipu Baby?? na jakych strankach?? myslis ze najdem i vystrizeny jak polibil tu holku v one less lonely girl?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ANTI BLOČEK
Tady je ta fotka z OLLG:http://justinbieber.blog.cz/10 02/nikdy-nezverejnena-fotka-z-klipu -one-less-lonely-girl
Bože já brečííímmmm!!=(Já ci taky!!! *14* *9*
-
-
-
-
-
-
??????
on už je ten clip baby na youtube???? *7* -
jj
jj já se taky kouknu na ten blogg jenže až odpoledne tedko musim do školy :-( xDD