Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kicalek

stahovat

hele holky dejte mi odkaz kde si muzu stahnout never let you go?? ostatni pisnicky mam teda newim jaky to sou to mi taky muzete napsat hihi dekuju *14* *14* *14*
    • roxanda

Re: stahovat

ja ji mam stahlou!!! tak mi napis do zpravy tvuj mail a ja ti ji poslu!!! *3*
    • sweet.anne

Re: stahovat

Never Let You Go ještě nevyšlo...
      • dorisek111

Re: Re: stahovat

no to uz je na youtubku
        • kicalek

Re: Re: Re: stahovat

never let you go jj uz je na youtube davno
      • kicalek

Re: Re: stahovat

ale na mp3 stahni je ale nejde mi nak stahnout *9* *9*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: stahovat

Já si počkám, až vyjde My World 2.0...
  • kajka

cawte ja som kaja som thu nova
    • kikinqva

Re: kajka

ahoj tak te tu vitam at se ti tu libi *1* *3*
    • sweet.anne

Re: kajka

Ahoj. :)
  • holky!!

ahoj holky viim ze s ty fotky nejste načeníí ja taky nee ae nemusiitee to tu psatt protoze driv nebo pozdejs si holku najde .. a musime se smirit s tim ze vy ani ja to nebudeme
  • kikinqva

Ahoj holky sem tu

ahoj holky tak sem se vrátila stejsklo se mi nejvíc po roxande,Kicalke,sweet ane,to je asi vse doufam ze sem na nikoho nezapomenla ale hlavne po justinovi jo ted nwm kdo mi psal asi roxanda ze me budete informofat co se tady dělo tak pls pište zbožnuju vás holky ste nej *3* *15* *3* *3* *4*
    • kicalek

Re: Ahoj holky sem tu

me po tobe mooooooc a jukala jsi na tu fotku a na to videjko?? *9* *9* *9* *9*
      • kikinqva

Re: Re: Ahoj holky sem tu

jj koukala sem na tu fotku celkem drsný no to vypada jk kdyby sni chodil no ale co ja stoho vedu delat nebu takovych jeste bude *14* *14*
    • roxanda

ahojky... nam po tobe taky!!! jak si to uzila?? no tak, normalka... porad vsechny milujeme justina (jak jinak ze??!!!) a pak sem psali nejaky idiotky/idioti... to si precti sama!! nemam na to sama naladu!!! *3* *1* *1*
      • kikinqva

jj celkem dobry....sranda tam byla *4* a co vi tady ???
        • kicalek

Re: Re: Re: Ahoj holky sem tu

jj taky dobry ale ja ten polibek ve videoklipu nevidel???? *9* *9*
      • kicalek

twl ta holka se ma ale ve videolkipu sem polibek nevidela *9* *9* *9* *9* *9*
        • roxanda

Re: Re: Re: Ahoj holky sem tu

jo ze jo?!!! ja taky ne *1*
    • sweet.anne

Děkuju, mně po tobě taky.
      A co je nového? No koukni na tuhle fotku. http://bit.ly/9UD8vW *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • kikinqva

jj tu semm videla docela me nastvala... *9* *9* ale co takovych jeste bude........ *3* *5* *14* *4* *9* *3* *3* stim se musi pocitat kdyz je slavnej..... *3* ale taky me to nastvalo ale mam ho porad rada *14* *14*
  • sweet.anne

Justin

Děláte si ze mě p*del nebo co!!! :'( :'( :'( http://bit.ly/9UD8vW
    • kikiss11

Re: Justin

COŽE??????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* TO SNAD NENÍ MOŽNÝ!!!!!!!!!! *9* *9* *9*
      • lenushka14

Re: Re: Justin

bozeee...ja jej tak zaavidim :(
        co by som dala zato zeby som bola na jej mieste *14*
  • kicalek

???

hele holky je tu tady nake MRTVE????Co se deje???Justíííííínku MILUJU THE ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: ???

Že jo.. *1*
      Já se taaaak těším na My World 2.0. *14* *4*
  • ...

sakraaa.... on je taaaáák kráásnej xD *14* *14*
  • kicalek

HLASUJTE

http://tweeter.faxo.com/Top_Ju stin_ Bieber_Nation/2010/02?page=2 hlasuj te nezapominejte ja taky hlasuju vostosest TWl,a taky hlasujte tady-http://www.bravo.cz/cislo-3/ze bricky pro Justííínka je na 2 udrzte to 14dni at Je v TOP 10BRAVO na 1 ju uz se tesim hhihihih tak nezapominejte ja nezapominam jinamk MILUJU THE JUSTííííííííííííííí
  • ok

jj dobře díkyy protože by me to zajíímaloo anoo je ten babyy uzasnejj jako kazdej videoklip xDD
    • kicalek

Re: ok

jjj je uzasnej ale styska se mi a je pste do breku na pohled na nej *9* *9*
  • sweet.anne

Baby feat. Ludacris

Panebože. Ten videoklip na BABY je naprosto DOKONALÝ!!! Nemám slov!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kicalek

Re: Baby feat. Ludacris

jj je upe uzansje zejo ae radsi na nej nekukam jinak bych beeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit