Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je nejlepší

justin bieber FOREVER!!! prostě je nejlepší nejkrasnejsii *14* *14*
  • máš pravdu terezo!!

přesně tak on má pravdu (tereza) jestli umišš zpívat líp gfgtgr tak reknii coz neumis zpívat líp vlastne vubec neumis zpíívatt .. a prestan tu nadavat taky ti nelezu do tvyhoo styluu !!! takze prestan kkte *16* *16* *16* *16*
  • gfgtgr

ja trapny neznasam ho fuuuuuuuuuuuj!!idiot *16* *8*
    • sweet.anne

Re: gfgtgr

A důvod? Protože je úspěšný, krásný a má úžasnou povahu?
      • roxanda

Re: Re: gfgtgr

to si snad delas srandu???!!! prijde ti normalni posuzovat cloveka, ikdyz ho neznas??? docela srabarna!!! *13* mel/a by ses zamislet sam/a nad sebou a pak nadavat dalsim!!! je videt, ze jses jeste dite!!!
        • roxanda

Re: Re: Re: gfgtgr

*zamyslet
    • p.petulkaa33

ty jsi idiot ty jedet budiškničemu ty nic nedeláš a on krásně zpívá prostě milášek *14* a ty si kkt *3* *3* *5* jestli nepoznáš co to je zpěv *3*
    • Tereza

Nikdy nepochopim takový jako ty!Umíš jenom přijít a nadávat!Kam se na něj vůbec ty hrabeš,nulo!Až prorazíš do Hollywoodu tak dej vědět ju,do tý doby se se nauč psát svoje negativní názory slušně!
    • Tereza

mluvíš o sobě? *1*
  • kacabaice

justin bieber

ja tě zbožňuju justine ja jsem do tebe blazen *14* *14* *4*
  • alficka

3 xD

Tak už ho máme zase na trojce!! PS: Asi už tu je dlouho ale já tu dlouho nebyla, takže sdílím radost s vámi až teď *1*
  • jj

ok
  • lenushka14

I LOVE

Bozee....ja som krava...viete co sa mi stalO??...Ja som sa donho zalubila *14* ale nie kvoli tomu som krava *1* ale kvoli tomu ze tak neskoro som si ho oblubila *13* wuuaa :D
  • dorisek111

.,.,.,

no takze vy jste uz svuj nazor napsali tak ted zase ja:hele ja opravdu jiste nevim jestli ten nebo ta doticna osoba ktera mi pisla na skyp ze je justin,tak ja opravdu NEVIM JESTLI TO JE JUSTIN...kazdy ma pravo na svuj nazor ale ne tgakove BOMBARDOVANI!!!! TED JSEM VE SKOLE NA KOMPU TAK KDYZ BUDU DOMA TAK VAM TEN SKYP NAPISU.....ALE ROZHODNE VAM UZ NIC PSAT NEBUDU..NIC O BIEBEROVY......TOHLETO MI ZATO NNEESSTTOOJJII *13* .pa
    • roxanda

Re: .,.,.,

no konecne... takovy vymejsleni ti za to VAZNE nestoji!!! *13*
  • justin bieber

ehe fakt vyráástol :-*** taky krasny je justin oh *14* *14* *14* *14*
  • roxanda

roste ne??

zda se mi to, nebo vazne vyroslt??!! *1* mozna to jen zkresluje *1* *1*
    • sweet.anne

Re: roste ne??

Jj, vyrostl. *4*
      • roxanda