-
jukni se tam
no tak nic...jeste jednou vsem preji krasneho valentyna...a justine jukni se na skype a do posty...ppp -
hmm.
pardon ale ja sama jsem nemela odvahu mu napsat ale uz jsem to skusila napsala jsem mu jak se mas a vse o me....doufam ze mi odepise...hele mate na neho adresu?jestli jo tak to skuste teda jeho najit taky.ja jsem hledala az jsem nasla.pak jsem mu poslala dopis na tu jeho adresu a jen cekam na odpoved.. *14* -
-
Re: hmm.
hele ale jastin umí anglicky on vam nerpzumí *13* -
-
Re: Re: hmm.
no..na co je asi google prekladac??? *1*
-
-
-
Ahoj holky..=)
Tak ahoj holky já jedu na ty hory takže pls hlasujte ach jo bude se mi po vás stejska ste skvělý *4* *3* a po Justínkovi se mi bude taky stejska ale toho si tam beru jeho obrázek sebou takže po vás víc tak ahoj a hlavne se mi bude stejska po techto lidech kicalek,sweet.anne,a po roxandě vy tři ste nej *3* tak ahoj za tejden a nezapomínejte hlasovat *3* -
-
Re: Ahoj holky..=)
Děkuju. =* Užij si to tam. -
-
Re: Re: Ahoj holky..=)
ahojky, mej se tam krasne!!! *3* *3* nebooj... pak te budemem informovat *4*
-
-
-
miluju tě justie
krásného valentýna přeji justine! *14* *14* škoda že ho nemůžu strávit s tebou :( miluju tě -
Justin
Úžasnýýýýý!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* http://bit.ly/blYW0e -
-
Re: Justin
Jj viděla jsem úplně krásná písnička!!!! *14* !!! *14* !!!! *14*
-
-
cožee?
co?????,jak muzes mit skype na justina? -
-
Re: cožee?
jen jsem hledala...
-
-
..
teda od -
jezisi ja mam skype o justina!!! *14* *8* -
-
Re: skype
Tak proc nam ho nedas????? -
-
Re: Re: skype
tak skus hledat..
-
-
-
baby
nevite nekdo odkaz na cel video baby??? nebo je zatim jenom to "behind the scenes"??? dekuju *3* *3* -
-
Re: baby
Zatím je jen to behind the scenes.. -
-
Re: Re: baby
no ja jsem videla cele.....ale uz nevim kde. *7* -
-
Re: Re: Re: baby
To asi těžko.. Ono ještě nevyšlo. -
-
Re: Re: Re: Re: baby
to jo no!!! jeste neni!!! a nevim co ti je!!! mas "skype" na justina a videla si video, ktery neni!!! ses fakt "number one" a to myslim ve vsem!!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
happy valentyn
ahojky.preju vsem krasneho a stastneho valentyna a hlavne i justinovy.justine uzij si ho.... *4*