-
POKRAC.sEN
A TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁK NADHERNE SE NA ME USMAL JAAAAAAAAAAAJ SKODA ZE JE TO JEN SEN NO ALE KDYBYSTE VIDELI TEN USMEV JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ TEN NENI JAKO NA FOTKACH PSTE NEMUZU JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Sen
Na dnesek se mi zdal upe klasnej sen JA JSEM BYLA NA KONCERTE JUSTINA NWM KDE ALE BYLA JSEM TAM JO TED ZPIVAL PISNICKU ONE TIME A ON SEL JAKO TAM KDE SEM BYLA JA JO A JA NATAHOVALŮA RUCE A ON MI JI PODALA TAKY A DAL MI TAKOVEJ NARAMEK KDE BYLO JEHO JMENO A JEHO PODPIS A TAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
tjn
tjn -
Jen tak dál
jéé dobře mi holky už sme na 26 místě z 34 jen tak dál *3* tady je adresa kdyby někdo nevěděl
http://tweeter.faxo.com/Top_Justi n_Bieber_Nation/2010/02?page=2
ouu holky musíme se pochválit za 3 dny z 34 na 26 tak to je dost dobry *4* *3* -
-
Re: Jen tak dál
Hele me uz to napsalo ze se vitezem stalo polsko!! Me uz nejde hlasobvat jako!(!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Jen tak dál
nn uz mi to de sorry -
-
Re: Re: Re: Jen tak dál
to je divný ja hlasuju pořád..
-
-
-
-
a MATE NEKTERI PRAVDU
a někteříí z vás majíí pravduu justin s nikym nechodii tedko -
holky!!
tyy jo holky me tam nejde hlasovaat a nevím pročč .. mě tam naskočíí nejakyy okno .. a nejde mi hlasovat *9* *10* *10* *8* -
-
Re: holky!!
Holky tady máte moje DRUHÝ iCQ 597-254-904 máám dvě ale tam na to moc nechodiim .. tak mi prosim přepošlete to jak se tam hlasuje pro Justinka a klidně si mě přidejte budu jedině ráda :-) a opravdu by jsme se mohli nikdy sejíít :-) -
Re: holky!!
No musíš kliknout na "I'm Human' a opsat kód..
-
-
super video
juknete se na to na youtube-Justin Bieber - He kissed a girl (: hot & rare je to fakt HUSTÉÉ...aspon pro me *15* -
skoda
achjo....justínek ma holku.skoda *9* *9* -
-
Re: skoda
ne ted vazne nema!!! -
-
Re: Re: skoda
mate pravdu nemá žadnou ted ale četla sem v bravu myslim..a tam řek že chce holku do vánoc...takže prej jaká se mu bude zdát simpatycká tak se sni bude chtít líp seznámit nebo co neco takovýho tam řikal *1* *14* *14* *3*
-
-
Re: skoda
Ne, teď nemá..
-
-
jak to je??
jak se jmenujou ty dve nove pisnicky? *7* -
-
Re: jak to je??
Sry ale zrovna nevím jaký myslíš asik Baby a tu druhou asi Pick Me ne?? *4* -
-
Re: Re: jak to je??
jjjjj..díííky. *3* *4* *3*
-
-
-
dáte mi pls adresu?
ahoj holky dali by jste mi pls adresui kde muzu hlasovat??já jsem pred tim hlasovala ale paaakk to přestalo a bylo tam napsanoze vyhralo polsko :-( a taak uz si nepamatuju tuu adresuu pls odepiste děkujuu jiiinak justin 4ever -
-
Re: dáte mi pls adresu?
Ahojky tady je: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/02?page=2
-