-
Justin
Ahojky holky viděly jste tu fotku kde Justin políbil tu dívku z klipu One Less Lonely Girl?? *7* Ta holka se má co....Ach jo já ci taky *9* -
-
Re: Justin
njn o tom asi budeme my vsechny jenom snit *9* *9*
-
-
jupíí
joo už sme na 33 místě což sice neni žídná sláva ale co aspon sme pokročily a jeste 2 hlasy a sme na 32 *3* -
nz
nemáš zač .. *4* -
Dekuji
dekuji za přeložení ty věty....=) -
-
Re: Dekuji
jj nz. *4*
-
-
jste super
ahoj holky jste mocinky super jak justina podporujete .. prostee je nejlepšíí .. kikinqva znamena ta veta Kdo má mimo školní týden ??jj holky sice muzete napsat justinovii o autograam ae nečekejtee že váám odepíšee .. když máá hodněě fanynek xDxP přesněě taky nechápu proč skoro v každym videoklipu má justin holku ... a kde ty holky berouu .. ?? *7* *7* *7* -
AdrEsKa nA JuStiNa
V BrAvkU jE aDrEsA nA JuStiNa:
Justin Bieber
c/o Univrsal Music
Stralauel Allee 1
10245 Berlin
Web: www.justin-biebermusic.com -
-
Re: AdrEsKa nA JuStiNa
srx lidi sklamu vás ale není to adresa na Justinka ale adresa kde bude mít autogramiádu..je to napsaný v bravu ale nad tim je napsáno autogramy -
Re: AdrEsKa nA JuStiNa
podle mě nebude přímo na Justina ale třeba na jeho manažera -
-
Re: Re: AdrEsKa nA JuStiNa
NebO spÍš nA dOpIsY oD fAnOušKů.. -
-
Re: Re: Re: AdrEsKa nA JuStiNa
jj nebo tak mno vžádne případě stejně nebude na justina *9*
-
-
-
-
NeChApU...
tOhLe fAkT NepOchOpÍm..PrOč sE Na kAžDé DrUhé fOtCe mUsÍ JuStÍnEk lÍbAt s ŇákOu hOlKoU??? A jEšTě k TomU s tAkOvÍmA hnUskAmA... *7* -
-
Re: NeChApU...
ty jim řikáš že sou to hnusky ale kdyby to byly hnusky tak tam nehrajou... -
-
Re: Re: NeChApU...
???????????? kde se s jakou libal?????????????????????????
-
-
Re: NeChApU...
Nejsou to hnusky. Kdyby byly, tak by se s nimi nelíbal. A nejde jen o vzhled..
-
-
Ahoj
ahoj plosim kod umí dobře anglicky aby mi mi to přeložil toto(Who has off of school the week?) *4* -
-
Re: Ahoj
Znamená to: ,,Kdo tento týden nemá školu?"
-
-
Newiiiiim
NEWIM JAK HLASOVAT UKAZE SE MI KOLONKA A PAK NWM JAK DAL TWL NEVIM PODLE JAKECH PRAVIDEL PORADTE CHCI HLASOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *8* *8* -
-
Re: Newiiiiim
taky nevím jak hlasovat tak tady máte moje icq 597-254-904 a přidejte si mě :-) a pokecáme o Justínkovi a pošlete mi někdo ten odkaz :-) *3* -
Re: Newiiiiim
dekuju uz sem hlasovala a uz posilam kamoskam at hlasujou takyyy *14* *14* *14*
-
-
to je v poho
tak v poho sweet.anne? -
-
Re: to je v poho
Jasný. *4*
-