Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =)

Skvělý Justin už je zase na 3. místě!!!! *14*
  • kristyna123

kiki

Me se teda nelibí ano trochu vypada jako holčička.... *7*
    • kicalek

Re: kiki

On??? zadana holcicka neni on je ten neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      eeeeeeeeeeeeeeeeeejkrasnejsi kluk na svet MUCK MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: kiki

*1*
      Mně nepřipomíná holku ani trochu.
      • roxanda

Re: Re: kiki

to nee!!! ale kdyz jsem poprvi slysela jeho pisnicky, tak jsem si vazne myslela, ze je to zpiva holka!!! *1* *1* ted si za to fackuju!! *1* *1* *3*
        • kicalek

Re: Re: Re: kiki

jj to me taky twl
  • ....

ahojííkk ta vejška tak to snad nikdo nevíí do kolik poroste nebo jo???jinak miluju hoo :-* kdo ne taky že jo xD
  • sweet.anne

Justin

Ještě něco k Justinově výšce.. *1* Tady je video, kde říká, že má 5'5'' (165 cm) a prý by měl narůst tak do 5'8'' (172 cm). *4* Jeho táta má prý 5'10'' (175 cm). *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=XAcsGbn5L9M
  • kikinqva

Justínek

Víte tady někdo co je pravdy na tom že budeš mit justin turne po evropě??Jestly o tom víte víc tak mi pls o tom napište dekuji jinak:
    I

L
    O
    V
    E

J
    U
    S
    T
    I
    N
    *14* *14* *14* *14*
    Ale to každá tady že jo...nejlepší lidi tady ste dobře se sváma povída.. *3* *1*
  • a tyy vis jak ze tam dou ??cesky stranky

jo a jeste neco ty muzees vedet jak ze tam jdou českýý stráánky nepokousej mi namluvitt ze si tam bylaa :D:D:D:D:D *8* *8* *8*
  • ....

moznáá tam existujou cesky strankyy aee urcite na ne americky celebrity nechodíí .. a navííc si nehraju na to ze vim vsechno ae pisuu ze nema holku protoze to rikal ve videuu takze se klidni
    !!!! *8*
    • kikinqva

Re: ....

jj máš pravdu možná ta existujou ale už vidim jak Justin nebo jiná celebrita na ně de...... *1* to je upa kravina
  • kikiss11

Ajojky!!!

Ahojky už ste někdy viděli Justina naživo???????? Já totiž ne *9*
    • sweet.anne

Re: Ajojky!!!

Ještě ne.. Zatím. *5*
      • Re: Re: Ajojky!!!

zatim ne *9* *9*
  • justin

tvll.. si myslíí že jíí to budu verit ze to je justin ??ha to urcite protoze česky stranky v LA urco ani nejdouu podle mne ví co je to česko řikal ze by se semnou jednou rád nekdy podííval.. a pak tu nejaka krava pise ze s nim chodííí n dobryy tvl když on holku nemáá tak když uz si na nej hrajete nebo na jeho holku (coz vam nikdo neuveri sejne) tak si ziskejte pravy informace nejlepsíí holky tu jsou (z tyhle diskuse)kicalek a sweet.anne oni dvě maji aspon rozuum!!! *15*
    • sweet.anne

Re: justin

Jé dík.
    • Re: justin

tak v LA existuju aj slovenske stranky ktore funguju a nehraj sa tu ze vies o nom vsetko
      *13*
  • kicalek

Justííínek

MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILNUJU THE MILUJU THE MILJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE MILUJU THE A TY ANI NEVIS JAKY OBROVSKY TRAPENI MI SPUSOBUJE JEDINA MYSLENKA NA TEBE TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA
    KKHLE OBROVSKY MILUJU THE *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Justííínek

presne moje slova *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit