Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Grammy Awards

Justin bude v neděli uvádět Grammy Awards, ještě společně s Miley Cyrus, Jonas Brothers a dalšími. Už se těším. *3*
    • kikinqva

Re: Grammy Awards

Kde a v kolik pls řekni mi to *15*
      • sweet.anne

Re: Re: Grammy Awards

No na čských kanálech to asi nebude, ale pak to bude určitě na youtube. *3*
    • kicalek

Re: Grammy Awards

Kde?? a v kooli?? na jakym programu kde to muzu sledovat???
  • justin

justin Bieber moje laska *14* *14* *14* *14*
    • kicalek

Re: justin

JJ opresne on je laska vsech tady je pro nas etda pro me ten neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee
      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kikinqva

HekoPíruj Justínka

TAk hele nwm proč tady kopíruješ Justina si myslíš že sme mi tady tak blbý aby sme nevěděli že to neni opravdickej Justin...tak to se mýslíš tady ti na to nikdo neskoči páč známe Justina a toho by sme poznaly kdyb to byl on tak se sklidni joo.. *8* ale jinak I LOVE Justin že jo holky.. *14* *14* *14* a ty nás za nos vodit nebudeš *13* *13*
    • kicalek

Re: HekoPíruj Justínka

Jj presne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • sweet.anne

Justin

Bacha lidi, Justin vyrostl! Už má 164 cm! *1* *14* *14*
    • kikiss11

Re: Justin

Wow!!! Už sme stejně velcí!! *1*
      Chlapec ještě mě zachvíli přeroste! *1* *15*
    • kicalek

juuu?? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kicalek

juuu???? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • mc.justy.byebi

kikinqva-hele sklidni se jo on to je justin bieber vis protoze ja ho poznam a moc dobre vis a proc by mel fanousky tak se sklidni laskave jo je to justina tak nekecej ty osklivko
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Co si dovoluješ jí nadávat? A jestli si myslíš, že je to Justin, tak ses za něj v tom případě vydávala ty. Jak by přišel na nějakou českou stránku? Vsadím se že ani neví, že nějaké Česko existuje (ale nechci ho podceňovat, možná to ví, protože je chytrej..)..
        • kikinqva

Re: Re: Re: Justin

dík že se mě zastala.. *3*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Justin

Nz. *4*
    • kikinqva

Tak to je ještě pořád menši než já *9* já mam totiž 167 ale neva aspoň je vidět že ještě rostee *15* je dokonalej miluji hoo *14* *14*
      • Re: Re: Justin

ja myslim ze mame tak stejne ja moc vysoka nejsem *1* *1*
      • kicalek

tyjo vy ste vsicky velky ja mam 156 a on 16 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
      • sweet.anne

Taky je menší než já, celkem o dost. *9*
  • Singer

Hello tomorow is my koncert at 19:50 in the Pilsen *5* *5* *5* goodbye listening :love me One Less Lonely Girl and one time
    • sweet.anne

Re: Singer

Zaprvé: koncert se píše concert, ale většinou se říká performance
      Zadruhé: tomorrow a 19:50 se dává až na konec věty, protože je to určení času
      Zatřetí: nemůže mít koncert v Plzni, když je právě teď v LA a točí klip na Baby..
      Začtvrté: mám ještě xxx důvodů, proč nejsi Justin
      Zapáté: myslíš, že ti tady někdo bude věřit?
      • kikiss11

Re: Re: Singer

Přesně tak.....já rozhodně netuším proč si na něj hraješ!!!
        Tohle ti fakt nikdo neuvěří!!! *13*
        • sil.erika

Re: Re: Re: Singer

to mas teda pravdu bych se divila kdyby to byl!!nema @seznam.protoze je to američan.nikdo ti to neverí!!!!a neuveř
          í! *16* *16* *16* *15* *1* jen debil sem napise neco tak blbyho ze je justin!! *1* *1*
        • kicalek

Re: Re: Re: Singer

JJ Mate pravdu tech duvodu je hodne a hlavne Justin nemuze mit @seznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
          Hahahah Nauc se nejdriv psat *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Singer

Di do píči kundo zmrdaná nebo nej čuraku vymrdanej *16* *16* *16* *16* *16* *16*
            • sil.erika

Re: Re: Re: Re: Re: Singer

nadavej si laskave sam sobe a ne holkam a justinovi!ses ubohej!!!vydavat se za justinka!!!na nej nemas!!radsi dej svou fotografii ve stylu jak poozuje justin a nech hlasovat ostatní na facebooku:kdo je hezci?ja nebo justin!
            • kicalek

Re: Re: Re: Re: Re: Singer

Hmm a najednpu uz mluvi cesky co??? *15* *15* *15* *15* *15*
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: Singer

tak to chci vedet a hlavne si to muzeme sehnat na Interenetu kde bude mit concert!!!!!!!!!!!!!!!!
  • alexicka_bieberova

Krásnej

*8* oN je Upe DoKOnalEj *14* Na něj PsTe zadnaaa celebrita sladoušek *14*
    • kicalek

Boze Muj

*14* *14* *14* *14* MILUJU THE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCINKY MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOC MUCK MUCK on je tááák krasnej ze proste holky slovama to neukecame jasny?!!!!!!!!???!!??!?!?!?!?!?!?! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • sweet.anne

Re: Boze Muj

Přesně tak. Slova nemůžou vyjádřit to, co k němu cítím. Prosím, ať se s ním někdy setkám. *9*
        • kikiss11

Re: Re: Boze Muj

Chjo máte pravdu je tak boží!!!!!
          Taky bych se s nim chtěla setkat!! *14*
          Je tak roztomilej a ten jeho úžasnej hlas!!!! *14*
          Taky nedokážu slovy vyjádřit!!!!
          Prostě je nej!!!! *14*
          • kicalek

Re: Re: Re: Boze Muj

Presne holky slova si nechte na to az prijede do budoucna do Prahy uz se tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ale to bude za hooooodne dlouho
            • kicalek

Re: Re: Re: Re: Boze Muj

hej tak to musim mit az bude v Praze tak se muzem domluvit sejit se a bej VIP???? ne???? *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • sweet.anne

Vyhrát anebo koupit, ale je toho jen omezenej počet.
            • kicalek

dobrej napad bejt VIP ju a kde se to da zaridit az tu bude??? ja ci bejt taky
            • sweet.anne

Já bych chtěla VIP passes. *9* Aby mi zpíval One Less Lonely Girl. *4*
            • kicalek

To je pravda ale stejnak bych se do prvni rady nedostala cjooooooooooo *8* *8* ale kdyz tak bych se snazila bejt v prvni rade joo bylo by to bomba *14* *14*
            • sweet.anne

To si nemyslím, že až za hoooodně dlouho, v hodně rozhovorech říká, že by chtěl na evropské turné ještě tento rok. Tak.. doufejme. *4* *14* *14*
  • Justinek

Justinek.......je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale kluka uz mam *3*
  • áá :*

jůů dokonalééj !! bobééš lovujů těě bobíí !! áá nemůžůů stebéé *14* *14* *14* *14*
  • on je nejlepšííí

no neasi on je nejlepšíí.. a upe krásnej!!!miluju ho jo to máš pravdu že s nim musí bejt sranda a taky ještě máš pravdu s tíím že by si ho každá holka přála tak kdo by si nepřaáál krásnyho talentovanyho kluka?? *14* *14* *14* proste milujuuu ho!!!na něj nikdo nemáá!!!! *14*
    • kicalek

Re: on je nejlepšííí

upe moooooooooooooc ho miluju je upe ze vsech nej nej nej nej nej nej kraaaaaasnejsi MUCINqa moja
  • =)

ten je proste bozi *4* *14* *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit