-
Votovani
Vítěz & top 25 bude zvěčněna na hlasování Wall of Fame. Všechny soutěžící budou uvedeny navždy jako čestná uznání.
to je k tomu hlasovani jak jsme tam 14 -
hlasujte
Prosím hlasujte aby Justinek mohl přijet do česka!!!!plsky hlasujte na tento odkaz
tweeter.faxo.com/Top_Justin_ Bieber_Nation/2010/01!!!!Prosím prosím *3* *14* *14* -
-
Re: hlasujte
jj já tam hlasuju každých těch 20 minut jak se může...plsík hlasujte všichni !! muže se každych 20 minut ..... *14* -
-
Re: Re: hlasujte
jj neboj hlasujem
-
-
-
School Gyrls
A taky se těšíte na ten film School Gyrls, ve kterém bude hrát? Pro ty kdo neviděl trailer, tady je: http://www.youtube.com/watch?v=fSB7 lAp90D4 Je tam v 0:38 a 0:49. *4* -
-
Re: School Gyrls
hele me nejde pustit ten video klip na youtube *9* -
Re: School Gyrls
JJ taky se mooooc těším!!! *14* *14*
Justin je prostě nej kluk na světě!!!!!! *14* *14* -
-
Re: Re: School Gyrls
Moh by vedle zpívání hrát i ve filmech jako Jesse Mc Cartney. Nejlíp ve filmu kterej by mu byl šitej na míru. Třeba o klukovi jako je on, kterej se talentem dostane nahoru. Na to bych šla do kina třeba 10X za týden.
-
-
-
Justin
Slova nedokážou vyjádřit, co k němu cítím. *14* *14* Pořád na něho musím myslet. My World poslouchám pořád dokola. *14* *14* *14* Bože, co bych dala za to, kdybych našla Golden Ticket. -
-
Re: Justin
A co to je ten Gold Ticket???? *7*
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokud chcete aby Justin přijel do České Republiky Hlasujte!!!!Tak musíme dostat Česko na první místo u Justina... Hlasujte .. ZDEEEEEEEEEEEE Máme na to měsíc. Hlasovat můžete každých 20 minut. Zatím jsme na 19.místě!!!!!Samozřejmě hlasujte na Česko!!!!!! *4* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
justin proste musi musi musi přijed do česka!!!!!!!!! *14* *3* -
jj pokuste jestli opravdu chcete aby justin prijed česka !!! -
Aha ono se to tam nebjevilo:)
TADY JE ODKAZ: http://tweeter.faxo.com/Top_Justin_Bieber_Nation/2010/01
TAK HLASUJTE TO DÁME!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hlůasuju hlasuju hlasuju... -
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uz sem hlasovala a budu protoze justina miluju jaj a kdy tu bude mit koncert??jj pravda kdyby tak umel cesky chjo beeeeeeee *14* *9* -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co k nemu citime nejde slovy popsat protoze my samy vime co k nemu citime vyjadrujeme to zde nebo doma??jj je uzaaaaaaa to nejde popsat slovy hihi *14* *14* *14* LOVE YOU JUSTIn -
Tak se ty uč anglicky, ne? *4* -
nevim kdy bude mit koncert:( protoze se ani nevi jestli sem prijede!!!Tam je totiz ktera zeme ho ma nejvice rada a ne ze by mel prijet!!!! Ale treba kdyz uvidi ze je cesko na 1. miste tak sem zavita!!!:) *14* *14* Ach!!!Kéžby!!!! *14* *14* *14*
TAK PLS HLASUJTE!!!!! *14* *14*
Prece chcete aby prijel ne??!! *14* *14*
-
-
-
-
JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*
o booože je to nejhezčí kluk co sem kdy viděla *14* *14* *14* ani zac efron na něho nema má tak sladkýýýý usměv ale všichni hezcí a krásně zpívající jsou z AMERIKY *10* *10* *10* jak naschval JUSTINE:MTM *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JUstIN bIeBeR TeN nEj...:-*
presne ja taky Justina MILUJU je tak nadhernej o muj boze MIluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale opravdu je tak krasnej jaj
-
-
blee
ty vlasy ma fakt desny , takovou vtipnou prilbu mel by hned zmenit image -
-
Re: blee
mlc prosimte je uplne nadhernej upe vsechno *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
:-*
Jak mi kamosky pustily jeho pisnicku love me tak jsem myslela ze se zblaznim a od te doby ho miluju cim dal vis chtela by sem se s nim setkat ale jak tu vsichni pisou tak taky POCHYBUJU!!!Nejvice me sere ze je z Ameriky *14* *14* *14* *14* *14* Hej a odpovida tu vubec nekdo na ty vzkazy nebo si to tu piseme jen tak???Dobre by bylo kdyby umel cesky a 1 tydne by tu s nama kecal hej to bych s e zblaznila miluju ho upe moc *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-*
aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1* -
-
Re: Re: :-*
jasne ze jo ale jakto ze mi nejdou stahnou od neho pisnicky z mp3 stahuj.cz???? *9* -
-
Re: Re: Re: :-*
To newim mě to tam odtud taky nejde stáhnot ale stáhni si to z mp3.nadruhou.net tam to jde na 100% tam odtud to mám taky
-
-
krasne spivas o tom nepochybuji si uzasnej *14*
-
-
Re: :-*
aby uměl česky a kecal by tu s náma... *15* ty máš teda bujnou fantazii to by mě nenapadlo xD ale špatný by to nebylo *1* -
-
jo hezky pekne cesky ho dame do cesky skoly ne???hihi *4* *4*
-
-
-
chhn
Jak mi kamosky pustily jeho pisnicku love me tak jsem myslela ze se zblaznim a od te doby ho miluju cim dal vis chtela by sem se s nim setkat ale jak tu vsichni pisou tak taky POCHYBUJU!!!Nejvice me sere ze je z Ameriky *14* *14* *14* *14* *14* Hej a odpovida tu vubec nekdo na ty vzkazy nebo si to tu piseme jen tak???Dobre by bylo kdyby umel cesky a 1 tydne by tu s nama kecal hej to bych s e zblaznila miluju ho upe moc *14* *14* *14* *14* -
-
Re: chhn
MNO...ASI JE TO ŠKODA ŽE NEUMÍ ČESKY A ŽE NEBYDLÍ V ČESKU ALE ZAS KDYBY JO TAK BY SME SE VŠICHNI TADY KDO HO OBDIVUJÍ ASI POZABÍJELI O NHO PRALI BY SME SE ATD....TAKŽE NWM *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *10* -
-
Re: Re: chhn
mame sanci predbehnout latvii tak se s n azte !!!!!!!!!!! tweeter.faxo.com
*14* *14* -
mame sanci predbehnout latvii tak se s n azte !!!!!!!!!!! tweeter.faxo.com -
kdyby byl čech tak by z něho nic nebylo protože by si ho nikdo nevšiml -
hlavně kdyby byl tady tak by se spíš ani tak neproslavil
-
-
Re: chhn
JJ já taky!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JUSTIN!!! *14* *14* *14*
-
-
Justinek
PROSÍÍÍÍM ODEPIŠTE NA TEN PŘEDCHOZÍ VZKAZ!!!!!!!!!!!! OD JUSTINKY!!!!PLSKY *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Justinek
hello i´m justin bieber and to czech rebublic i ll arrive *3*
-