-
Justinek
PŘIJEDE NĚKDY JUSTINEK DO ČESKA????
JE KLÁSNEJ A MILEY A PĚKNĚ ZPÍVÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Justinek
doufam ze do Čech přijede *14* *14* *14* *14* umí klásně tancovat *3* *3* *3* je tio uplnej *4* *4* *4* ze jo *15*
I
*14* *14*
L
O
V
E
*14* *14*
J
U
S
T
I
N *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14* *14*
opravdy mucky *14* *14* *14* *14*
-
-
Ryby
Och rybička a levák ako já :-* *14* *14* *14* -
Justin ..(Alex)
Je vážně úžasnej...je moc slaďoučkej a krásnej...a hlavně zpívá nádherně!! Jeho písničky jspou taky moc hezký!!! Strašně moc bych si přála se s nim potkat, ale to se bohužel nikdy nestane, možná jo, ale musí člověk věřit. Když jsem ho viděla poprvý, tak sem si řekla, že je určitě sympatickej a milej.A má moc krásný oči. *4* -
-
Re: Justin ..(Alex)
Jj tO mÁ hEzŮ vOčkA...A jE fAkT sLaDkEj...
ŠkOdA žE nEuMí čEskY... *14*
-
-
Justin
přijede někdy Justin do ČESKA?? A víte, že se doopravdy jmenuje Alex?? Jméno Justin Bieber je jeho umělecký. *14* *3* -
-
Re: Justin
já to teda vým ale Justin mám po Timberlaikoj -
-
Re: Re: Justin
nejmenuje se Alex...jmenuje se Justin to je jenom hloupej výmysl *13* -
-
Re: Re: Re: Justin
psali to v Bravu tak nevim..ale nco ty víš jestli se nemenoval alex..jako netušim, ale v ZBravu to psali *4*
-
-
-
-
Justinek
Přijede někdy Justin Bieber do Česka? *14* (prosím odepište) -
-
Re: Justinek
WHAT?I AM JUSTIN BIEBER I LOVE YOU -
-
Re: Re: Justinek
VtIpÁčI...
-
-
-
__
Justin na silvestra zpíval písničku One less lonely girl se Selenou Gomez...=) *3* *3* -
-
Re: __
No selena byla na jevisti..ale ze by zrovna spivala :D to se rict neda ale i tak mel stesti pac ja selenu strasne moc *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: __
Bylo to moc hezký. *3*
-
-
-
new year
vse nej do noveho roku ti preje pompom -
Óóú New Year
Óú mo0c ti zlato přeju do Nového Roku mocík úspěchů(Mno ještě si počkáš trochu déle než my ptž my tu máme poslední 2 hodky a 20 minut takže ty nějakých 8 hodin a 20 minut) ve zpívání a rozdávej i nadále to potěšení nám (bláznivým faninkám) Jseš fakt úžasnej stylovej krásnej prostě všechno nejlepší JSI.... *3* -
tak už
je na www.mojidol.pl na 1.místě *3* -
justin
Je rak slaďoučkej nejradši by jsem ho snědla. Chtěla by sem s ním chodit. *14* *14* *14* *14* *14*