Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • enrique.anca

plosíím

prosím kde jste koupili cd od justínka, já ho nemůžu sehnat,, bydlím v hrálovehradeckém kraji, fakt vám moc díky:D:)!!!!.. *4* *3* *1* *14* *3* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: plosíím

Já jsem už několikrát byla v Bontonlandu pro něho. A nikdy jsem ho tam neviděla. A když jsem se zeptala, jestli ho mají, tak jim prý ještě nedošlo. *10* Ale je to divný, protože všude mělo vyjít už 17. 11. *9*
      • jusbi

Re: Re: plosíím

Nedošlo mysleli druhá sada první se hned 17.listopadu vyprodala
        • sweet.anne

Re: Re: Re: plosíím

Ty vado. Tak to si na to CD ještě asi hodně dlouho počkám. *9*
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: plosíím

ty jo!!!!! *8* a ja se tak těšila!!!!!!!§ *9*
            • alficka

Re: Re: Re: Re: Re: plosíím

se fakt vyprodalo jo??? no to mě pos...r xD...se nedivim ho žerou holky po celym světě *14*
      • enrique.anca

mno právěže mi to je divný tak se ptám, ale jinak dík
    • kikiss11

Re: plosíím

no a jako ja ho taky nemuzu sehnat!!!!§ *10* Přemejšlela sem že si ho oblednám ale nééé....počkám si!!!! snad ho seženu!!! *14* *14*
      • enrique.anca

dobře ale jinak za radu, až ho seženu ozvu se!!!:D:)
        *4* *4* *3* *5* *1* *3* *3* *3*
  • nicky0012

...

HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
    je tam něco i o justinovi a JEHO SONG ONE TIME já uppec ŽERU!!¨

a teprve začínám tak se nedivte že tam toho je docela málo!!!

ALE ZAPIŠTE SE!!
  • mikelike

Zpívá dost špatně

když jsem ho slyšel na Óčku tk jsem nemohl uvěřit že něco takový může prorazit..ten kluk má asi vadu že mu nemutuje hlas, pže takovej hlas má každej kluk kerej neni eště v pubertě...myslim že fakt de jenom o jeho Image...ae uvědomte si, že tim pěkně serete svý partnery :)) *7*
    • enrique.anca

Re: Zpívá dost špatně

blbí ale jemu to je jedno, a náhodou zpívá nejkrásněji na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • sweet.anne

Re: Zpívá dost špatně

Nemám partnera.. *1* No, image tam hraje velkou roli, ale hlas má (aspoň podle mě) taky úžasnej.
      • kikiss11

Re: Re: Zpívá dost špatně

JJ má skwělej hlas!!!!( podle mě) *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* P.S. partnera nemám *1*
      • alficka

Re: Re: Zpívá dost špatně

žádnýho nemám *1* ale mě se fakt líbí jak zpívá i jeho písničky... *14*
  • kravy

všichni co oněm píšou že je hezky tak by se mely jít léčit *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *1*
    • enrique.anca

Re: kravy

je sexi ty...... *16*
    • sweet.anne

Re: kravy

Každý má jiný vkus.
  • sweet.anne

Justin on Chelsea Lately

Na tohle video se dívám každý den několikrát. Je to rozhovor s Justinem a já z toho nemůžu, co oni tam řeší. *1* Určitě se koukněte. *4*
    http://www.youtube.com/watch?v=YUy5mwi01RI
    • alficka

Re: Justin on Chelsea Lately

Tvl tak sice rozuměla jen většinu věcí ale ty zrovna bylki fakt hustý....hej fakt mazácký video díky za odkaz :D *15* *15* *15*
      • sweet.anne

Re: Re: Justin on Chelsea Lately

No já rozumím všemu. *4* A nemáš zač, tohle je asi nejlepší interview s Justinem vůbec.
        • kikiss11

Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately

jéé a poradíš mi ja nwm co tam říkali???? *4* Já moc anglicky neumim... *9*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately

Jo a teď jsem si vzpomněla, ještě tam řešili, že je dobrý kamarád s Justinem Timberlakem, P. Diddym a Usherem. A že si o ní myslí, že je cool. *5*
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately

Tak na YouTube zadej "Justin Bieber Chelsea Lately" a tam ti to vyjede.
            • kikiss11

díky moc!!!! *1* *15*
            • alficka

No to video už smazali jsem se na to chtěla zas podívat a už to tam není *16* *9*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Justin on Chelsea Lately

No, řeknu ti to tak zhruba, OK?
            Prvně přišel a řekl, že je unavenej a nemocnej, potom řešili, že je 2. na iTunes. Potom, že pozval Rihannu na rande, ale ta ho odmítla, řekl, o Beyoncé, že je hezká ( cituji: ,,Yea, Beyoncé.. She's a.. She's a babe) *1* , ... Jo a ještě, ptala se, kde leží Kanada a on odpověděl, že je to severně odsud. A teď už si dál nevzpomenu. *1*
  • anukkyss

dxgbfdn

Tady to je diskuze: Sem se chodí o dané osobnosti diskutovat a nej psát jak je sladkeej, já jsem sem napsla svůj názor
    • avrilka-aja

Re: dxgbfdn

Máš pravdu,ale na týhle diskusi už je holt zvykem tohle... *1*
  • anukkyss

vcnc

TAK TO MĚ POSER!!!!! *1*
    okopírovala jsem sem jednu z diskuzí:

sweet.anne
    Justin - 17.11.2009 17:31 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 4.00
    The sweetest boy ever ♥ Je fakt úžasnej. Právě poslouchám písničku Love Me a nemůžu se jí nabažit. A možná si zítra půjdu koupit to jeho album.
    Odpovědět na příspěvek

kikiss11
    Re: Justin - 18.11.2009 12:19 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 3.33
    joojooo moe řeč
    Odpovědět na příspěvek

sweet.anne
    Re: Re: Justin - 18.11.2009 16:13 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 4.00

Odpovědět na příspěvek

alficka
    Re: Re: Re: Justin - 18.11.2009 19:02 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 2.75
    ááách svatá prrrravda
    • sweet.anne

Re: vcnc

A co máš za problém?!
      • Re: Re: vcnc

asi,že to tak špatně známkovali *1*
  • anukkyss

tak..

Tak jsem se podívala na kluka na 4. (nebo kolíkátém) místě, protože jsem nevěděla o koho jde....
    Uviděla jsem že je prej zpěvák tak jsem si pustila video...
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    to si děláte prdel ze mě???? Takový výmááááááz a na 4. místě?! *1*

Co se vám na něm líbí???
    1) hlas ani nemá moc hezký, takový hrozně dětský a navíc je docela snadno poznat že je počítačově upravený
    2) ježda to je takový vymydlenej výmaz oblečením, účesem , tím jak se tváří *1*
    3) dyť je to malý děcko!!!
    • mikelike

Re: tak..

Plnej souhlas...hlavně s tim hlasem *3*
      • Re: Re: tak..

vy jste vsichni snad uplne blby bezte stim doprdele vy magoři chtela bych vas videt bestak ste naci nechutni blbečci!!!pro nas je proste nejkrasnějši kluk a tak to taky zustane!!! *10*
  • anukkyss

tak..

Tak jsem se podívala na kluka na 4. (nebo kolíkátém) místě, protože jsem nevěděla o koho jde....
    Uviděla jsem že je prej zpěvák tak jsem si pustila video...
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    to si děláte prdel ze mě???? Takový výmááááááz a na 4. místě?! *1*

Co se vám na něm líbí???
    1) hlas ani nemá moc hezký, takový hrozně dětský a navíc je docela snadno poznat že je počítačově upravený
    2) ježda to je takový vymydlenej výmaz oblečením, účesem , tím jak se tváří *1*
    3) dyť je to malý děcko!!!
    • alficka

Re: tak..

Každej má jinej vkuz a on zpívá hezky i bez toho upravování, já fakt nwm proč sem teda chodíte, když se vám tak nelíbí!!!
      • Re: Re: tak..

ahoj spivas moc moc super pisnicky
        strasne se mi libi.I ty jsi pekny mam te rada pa jana *14*
      • kikiss11

Re: Re: tak..

Tky to nechápu.......když se vám nelíbí tak sem nelezte!!!!!!! *10* Je to tvůj názor ale můžeš si to jít psát někam jinam!!!!! Tady na to nikdo neni zvědavej!!!!! *10* Můj názor je že:
        1.Je sláááádkej
        2.Umí zpívat
        a má hezký hnědý oči *4* *14* *14* Prostě ho žeruuuuuu *14* *14* JJJJ *14* UUUUUU *14* SSSSS *14* TTTTT *14*IIIII *14* NNNN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Můj názor!!!!!!!!!!!!!!!!
        • alficka

Re: Re: Re: tak..

Kikiss bereš mi na něj názory *15* ...přesně moje slova *14*
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: tak..

*15* *4* jj *14* *14* *14*
          • mikelike

Re: Re: Re: Re: tak..

hmm a máte kluka?
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: tak..

Ne :(
      • sweet.anne

Re: Re: tak..

Přesně! *16*
  • zachod

jo jasny chapu ze se vam libi ale treba na tom videu mel tu hoperskou cepici jak dekl takze vypadal jako zachod.

zpiva priserne to je muj nazor je to upraveny pocitacem jak hovado.
    muzete se z nej posrat co to s vama je?
    napred nejaky pojebany 5angels a ted zase nejakej kokot...
    ze byl sikanovanej a vyrustal v chudobe???
    vy asi neznate bussines takhle to chodi vsichni ho budou litovat a budou ho mit radsi protoze byl chudinka sikanovanej
    POSERTE SE Z NEJ *9*
    • Re: zachod

Hele Justin je roztomilej, krásnej kluk a jestli mu závidíš že je hezčí než ty tak si polib prdel!!! Justin je ten nejpěknější kluk na světě má taky humor oproti tobě!!! ty seš jenom vyjebaná nula....a HOLKY jdu k vám pač Justina upe MILUJU on je upe krasnej........ *14* *14* *14* *4* *4* *1* *14* *14* jo a ty ZÁCHODE nezapomeň se spláchnout aby tu byl klid
    • alficka

Re: zachod

tak sem nelez né... *7* *5*
    • Re: zachod

pro me je taaaaaaaaak uzasnej sme kamosi od jak ziva *14* *4* *4* *14* *14* a nechte ho varuju vas vsechny *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit