-
justin
no justin je celkom ok.Neviete ci je to pravda že bol chudobný a že ho šikanovali -
pusinka
JO!!! Justin je fakt BEST kluk... strasne ho MILUJU!!! *14* *5* -
??
Má holku? -
-
Re: ??
a jak se jmenuje jeho holka -
Re: ??
jj má a je docela pěkná přjujim to -
-
Re: Re: ??
Jak se jmenuje? -
-
Re: Re: Re: ??
catlin
-
-
-
-
??
Má holku? -
CD MY World ke stažení!!!!!!!!!!!!!
Na internetu je konečně celé album Justina ke stažení *14* ! Je fakt suprové!!!!! Odkazy ke stažení najdete na http://justinbieber.blog.cz/ -
-
Re: CD MY World ke stažení!!!!!!!!!!!!!
jj koupim si ho....už se těšííím až ho celý poslechnu jenom škoda že tam nemá víc písniček něž sedm *9* *14* -
-
Re: Re: CD MY World ke stažení!!!!!!!!!!!!!
No nic proti ae je jich tam 8:D
-
-
-
úžas světa ...
Je to úžas světa.... ten kdo ho stvořil DĚKUJI!!! takovej úžasně krásnejj a tak hezký hlášek-.... *14* *14* *3* *4* *3* *1* -
__Justin__
kdyžtag písněte do wzkazů thank you *5* *5* -
-
Re: __Justin__
Oni icko úbec nemají...mám pravou demi lovato na fb...má přes 300000 přátel...je to ona...dala tam i videjo na kterém se podepisuje...byl tam přesně datum a hodina co Mají...ptala sem se jí...Neznají ho...oni mají neco jineho *3*
-
-
Justin bezva klučina
Ahojky prosímvás nemáte někdo email nebo icq na Justina??moc prosííím !!!=) *14* *14* -
-
Re: Justin bezva klučina
Podívej na jeho offical stránky...má tam kontakt... *14* *5*
-
-
NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
ToMu KdYbY sTe Mu Ho VyKoUřIlY tAk By Se Na VáS hNeD vYsTřÍkAl PrOsImVáS!!xD tAkOvEj NaDrŽeNej xD JaKmIlE vIdÍ nAkOu HoLkU tAk Mu StOuPnE *1* vSaDiLa ByCh Se Že Si Ho KaŽdEj DeN hOnÍ xDxD *1* -
-
Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
Ty seš tak trapná...To nám tady ae popisuješ sebe ne? -
-
Re: Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
To já bych vůbec nebyla proti mu vykouřit, stejně asi jako většina holek na světě.
No a co kdyby si to dělal i 5X denně co na tom. Když je ještě panic nějak to ventilovat musí. Můj starší brácha byl v jeho věku stejnej, furt byla obsazená koupelna- a co tam dělal bylo jasný. To je náhodou hezký že neskočí do postele s první holkou /a že by si mohl vybírat!/- jasně se šetří pro tu pravou, nějakou velkou lásku. Stejně každá by chtěla být jeho první a udělat mu to že by na to do smrti nezapomněl. Stejně už to asi nebude dlouho trvat, a já mu přeju aby to bylo krásný. I když to nebude se mnou. Škoda. -
-
Re: Re: Re: NaDrŽeNéÉéÉéÉéJ xDxD
Určitě má stejně krásný tělo jako obličej- figuru má teda perfektní a až ještě doroste do výšky.... Závidím holce která ho první uvidí nahýho, a bude ho moct líbat úplně všude, a on při tom bude slastně sténat... Stejně si myslím že by se k němu hodila o něco starší holka/17-18/ co by ho zaučila do sexu/až příjde čas/. Ale jeho čas ještě nepřišel.
-
-
-
-
cooo
No..jako...mno...ja nevim...mno nic o nem nevim.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*