-
:P..
Lidi fakt nevedi koho propasovat do zebříčku, 161 cm, pop, a k tomu eště žadnej talent,,
Na světě jsou i lebší spěváci neš tohle, zrovna já jech znam hodně.. -
-
Re: :P..
tak to nevim proc sem lezes....a navic:RADSI SE VENUJ CESTINE..! *8* -
Re: :P..
tak proč sem lezeš...si choď na zpěváky který podle tebe mají talent....copak nedokážete pochopit, že každej člověk má prostě jinej vkuz!!! *16*
-
-
ohhh!!!!
on??? upe užasnýý kuda jedna nadherna užasna upe se mi moc libí nejkrasnejší kluk ktereho znam !!!!! *14* *14* *8* -
cd
Už se strašně moc těším na jeho CD které mu vyjde 17.listopadu ale to asik vite ze???? To si musim hned koupit!!! *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: cd
jo ja taky ja ho hrozne miluju *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: cd
jé fakt?? tak to si teda taky koupim....dííík *3* *14*
-
-
co?
nn to sem nevedela ece ze si to sem napsala! DÍK *13* *13*
-
-
Justin je nej
Justin je ten neeeej!!!!!! *14* *14* *14* -
justin
justin je uplne bozi *14* *14* *14* -
.....
Na tO že je mu 15 to je prOstě bOrec,tak nevim co prOti němu všichni máte hej. *5* -
-
Re: .....
Nepiš furt to velké ¨O¨ v každém slově,hrozně mě to znervoznuje... *1* -
....
On je úplně nejlepší zpěvák na světě....Nikdo se mu nevyrovná...On je uplně sladkej a má krásný písničky...( Mně se nejvíce líbí favorite girl ) *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ....
JJ opravdu moc je skvělý.....zbožňuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
rererererer
je dobrej prostě nej ZpĚvÁk *5* *3*
-
-
-
Re: .....
Baseballové pálky proti němu máme, hej *16*
-
-
sry
Omlouvám se za chyby *4* -
proč ?! :(
NJN JE ŮŽAAA, ae holky nwm jak jste na tom vy ... ae já každej večer usínám se špatným pocitem že ho v životě neuvidim.. a je to fkt hrozný, aby toho nybylo malo tak se mi o nem jeste zda!takže na něj nemuzu prestat myslet ... CHJOO proc ty nejhezci kluci jsou az na fruhym konci svetaaa ..?!? *9* *7* *9* -
-
Kakí
HMmoje řeč ae nebylo by špatný kdybi přijel do česka kdyz uz byl v nemecku to mne asi nejvic nastvalo!!ae doufan ze knam nekdy zavita *14* *3* -
-
Re: Kakí
no přesně...s oběma souhlasím...je prostě skvělej*14* a doufám že sem přijede *9*
-
-
-
proboha
no to je zas něco *9* ..když jse to slyšel v telce tak jsem myslel že to zpívá holka *1* *1* no je mu 15 no.. -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz