Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :P..

Lidi fakt nevedi koho propasovat do zebříčku, 161 cm, pop, a k tomu eště žadnej talent,,
    Na světě jsou i lebší spěváci neš tohle, zrovna já jech znam hodně..
    • Re: :P..

tak to nevim proc sem lezes....a navic:RADSI SE VENUJ CESTINE..! *8*
    • alficka

Re: :P..

tak proč sem lezeš...si choď na zpěváky který podle tebe mají talent....copak nedokážete pochopit, že každej člověk má prostě jinej vkuz!!! *16*
  • ohhh!!!!

on??? upe užasnýý kuda jedna nadherna užasna upe se mi moc libí nejkrasnejší kluk ktereho znam !!!!! *14* *14* *8*
  • kikiss11

cd

Už se strašně moc těším na jeho CD které mu vyjde 17.listopadu ale to asik vite ze???? To si musim hned koupit!!! *4* *14* *14* *14* *14*
    • misicka212

Re: cd

jo ja taky ja ho hrozne miluju *14* *14* *14* *14*
      • alficka

Re: Re: cd

jé fakt?? tak to si teda taky koupim....dííík *3* *14*
    • co?

nn to sem nevedela ece ze si to sem napsala! DÍK *13* *13*
  • Justin je nej

Justin je ten neeeej!!!!!! *14* *14* *14*
  • tetusinka

justin

justin je uplne bozi *14* *14* *14*
  • .....

Na tO že je mu 15 to je prOstě bOrec,tak nevim co prOti němu všichni máte hej. *5*
    • Re: .....

Nepiš furt to velké ¨O¨ v každém slově,hrozně mě to znervoznuje... *1*
    • ....

On je úplně nejlepší zpěvák na světě....Nikdo se mu nevyrovná...On je uplně sladkej a má krásný písničky...( Mně se nejvíce líbí favorite girl ) *8* *8* *8* *8* *8*
      • kikiss11

Re: ....

JJ opravdu moc je skvělý.....zbožňuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • rererererer

je dobrej prostě nej ZpĚvÁk *5* *3*
    • 8.ball.8

Re: .....

Baseballové pálky proti němu máme, hej *16*
  • sry

Omlouvám se za chyby *4*
  • proč ?! :(

NJN JE ŮŽAAA, ae holky nwm jak jste na tom vy ... ae já každej večer usínám se špatným pocitem že ho v životě neuvidim.. a je to fkt hrozný, aby toho nybylo malo tak se mi o nem jeste zda!takže na něj nemuzu prestat myslet ... CHJOO proc ty nejhezci kluci jsou az na fruhym konci svetaaa ..?!? *9* *7* *9*
    • Kakí

HMmoje řeč ae nebylo by špatný kdybi přijel do česka kdyz uz byl v nemecku to mne asi nejvic nastvalo!!ae doufan ze knam nekdy zavita *14* *3*
      • alficka

Re: Kakí

no přesně...s oběma souhlasím...je prostě skvělej*14* a doufám že sem přijede *9*
  • joey.jordison

proboha

no to je zas něco *9* ..když jse to slyšel v telce tak jsem myslel že to zpívá holka *1* *1* no je mu 15 no..
  • pavlusqa

SELAWARD

Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!

na www.selenagomezweb.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit