Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Forever Belieber <333333333 nejúžasnější a nejdokonalejší zpěvák,kluk <33333333! haters měli by ste si z něho vzít příklad :D je mu teprv 20 a už má víc úspěchu jak Michael Jackson :3333 njn sláva se mu lepí na paty :333333 <33333333 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj lidičky jak se máte *4*
    • ahoj já se mám dobře a ty *4* *3*
  • Ježiš proč mu už nedáte pokoj? -.-".Ježiš tak je prostě jiný než vy ale pořád je to člověk ;) . Mě spíš zajímá ta bl*bá selena ..mám kamarádku která je na tom kvůli jejich vztahu špatně protože k Jusovi něco cítí a chce aby měl nejlepší holku atd...Ale i tak . Víte co mě štve nejvíc? Že za to jak se chová nemůže Selena , ale možná právě ty!Vzpomeň si..nebyl jsi to náhodou ty kdo o něm říkal a psal hnusný věci? Kdo mu přál zdechnout ? Kdo chtěl aby přestal zpívat ? Všem vám moc děkuji že jste zničili dobrého člověka ;) . Doufám že vám to karma oplatí ;)
    • Žádný budhista nebo hinduista by nemiloval Biebera. Budhisté jsou moudří lidi. Takže s karmou jdi do háje.
  • What ?????????. To si psala komu ???????
  • Tobě to taky nikdo nevěří >:(
  • Já o něm takový kraviny nepíšu
  • I love Justin Bieber
    je sexy,
    poslouchám music každý den
    mám od něho asi přes 10 plakátů v pokoji
    mám voňavku
    no prostě jsem faninka Justina Biebera *14*
    BELIEBER FOREVER *14* *14* *14*
    • *fanynka
    • Sorry, ale jak jsi tam napsala to faninka, tak to se píše po n s tvrdým y! Takže fanynka.
    • Sorry, ale jak jsi tam napsala to faninka, tak to se píše po n s tvrdým y! Takže fanynka.
  • Ja te žeru Justine si tak božskej a nádhernej i když ti je hodně, ale moc se mi uš nelíbíš ale jako malej dyš ti bylo 15 let tak si byl sexy ale tet si jen hezkej. *14* *14* *14* *14*
    • HODNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ!?!?!?!?!?! Takovej mladej kluk a ty říkáš, že je mu hodně!?!? Vždyť je mu dvacet, víš jak je mladej!?
      • ale už není tak mladej, jako když mu bylo osmnáct! *1*
        • už je spíš straaaaaaaašně starej!!! *1* *1*
  • andrejka.balanova
    Justin Bieber je sexoušek já ho tak miluji *14* *14* eště že pojedu možna do New Yourk *14* *14*
    • almen
      mě se teda v žádnym případě ne ne nikdy ne nelíbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • justin je sexy kluk :* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • To je slabý slovo!!! On je ještě něco víc než sexy kluk!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit