-
Justin je ten nejlepší zpěvák na týto planetě!!!!! Mám v pokoji 4 plakáty Justina a kámoška mi jen závidí! Mám 2 na dveřích, každý z jedné strany a 2 na zdi! Moji rodiče a ségra Justina nesnáší a říkají, že v tom pokoji je přebieberováno! A ta moje kámoška Justina miluje stejně jako já a nemá žádný jeho plakát! Nekupuje si totiž časopis BRAVO!
I LOVE JUSTIN! Miluju Justina! NA VŽDY!!!!! -
-
Užij si to. Tvým rodičům a sestře přeji hodně trpělivosti, uklidnit je asi může jen to, že za 10 let bude po mánii.
-
-
Co jsi tím teď myslela?!
-
-
Že toto je typ lásky, který dříve či později vyprchá. Zvýšená hladina hormonů klesne a zamilovanost bude tatam. S 10 lety jsem to asi přehnala, bude to míň. Může ti to potvrdit i teta Wiki.
-
-
Fakt?
-
-
Nevím, jestli tohle nebyla ironie. Každopádně, ano, fakt.
-
-
-
-
-
renato sorry melas pravdu justin je cool milujiho jeto nejlepší spěvak
-
Víš že ti nikdo nevěří , že jo ?
-
-
jo je to strašnej spěvak, a víš že ho málem zavřeli do vězení protože měl drogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
ja to vim alene a le měto nezajima ikdiž se mi to dotklo ta loveeeeeejustin *16* *16* *13* *9* *3*
-
Ty být taky dobrá češtin :DDDDDD a nemel kraviny :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nejdřív si zjisti informace a pak mel kraviny zlato :*
-
-
Ani tobě ne...
-
-
Co by jí měl kdo nevěřit? Tvrzení, že ti nevěří?!
-
-
-
-
love justin *14* *14* justin love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* justin beber love love *14* *14*
-
-
Beber?!
-
-
Co se takhle naučit česky?
-
-
Bieber není české jméno. Co takhle se naučit rozlišovat česká cizí jména? Hezký den.
-
-
-
-
Evidentně jste nepochopili, že vám veškeré urážky, osočování a výpady vůči komukoliv smáznu!!! A důrazně vám doporučuju místo psaní sem jít se učit češtinu, protože to, co tady předvádíte, svědčí o vaší úrovni!!
-
-
1) Co když je někdo cizinec a neumí češtinu dokonale? Chceš mu bránit něco psát?
2) Některé "urážky" jsou, s prominutím, po právu.
3) Netvrď, že nejsi fanoušek. Smažeš jen to proti JB, ale např.: "Vy, co ho nesnášíte, jste blbí," necháš.
Hezký den. -
ty si vážně fak fak divnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Souhlasím s tebou hudy! Až se naučí češtinu, teprve potom sem můžou něco psát!
-
-
Můžou není spisovné, tedy ani vhodné pro psaný projev. Spisovně je mohou. Než sem něco napíšeš, nauč se česky. Hezký den.
-
souhlasím s tebou Renato ,ale někdy se s tím nemažu ani já, a to češtinu zvládám *3*
-
-
-
to mislite namě hample a baruško *9*
-
Já tet posloucham Confident ft.CHance The Rapper *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5* *5*
-
Ja prave posloucham roller coaster a all that matters
-
Tet pravje posloucham jehu pisničku Boyfriend *14*
-
-
Ty se taky tu češtinu konečně nauč!! Všichni se ji naučte kromě hudy!
-
-
Klid, Renato, my víme, že se chceš hudy zalíbit. Ale když nevíš, proč píše tak, jak píše (v 9ti je to až moc zarážející), tak prosím nekritizuj. Neznáš okolnosti. Jak víš, že nemá dysortografii? Hezký den.
-
-
Už konečně zmlkni nebo mě z tebe jebne, s prominutím.
-
-
Taky tě mám ráda.
-
-
Co to teď mělo znamenat?
-
-
-
-
-
-
-
-
Mnau má pravdu *4*
-
-
jo mám pravdu díky sabino :) *3*
-
-
Mnau má pravu.Sicemije 9 ele chaputo *4*
-
-
Je ti 9 a píšeš takhle?! Chodíš vůbec do školy nebo dřepíš pořád jen doma u počítače?
-
-
Justin je muj vysnění kluk *14* .Mam odněho 50 plakátu.A kdo simisli že justyn je blby tak je padli na hlavu *16*
-
-
Právě na opak
-