-
Nejdokonalejší ! :* !! ♥ Nejkrasňejši ♥ miluju nejvíc !! :*¨
*14* *14* -
-
http://www.youtube.com/watch?v=IpYA_YKOaV4 mlat ja rikam mlat toho bobra do hlavy.... kazdej si to muze prezpivat jak chceD::D
-
To sotva....*11*
-
-
ked som ho prvý raz počula myslela som si že spieva baba *1*
-
-
já taky :D
-
Já jsem si zase myslel,že to zpívá největší teplouš na světě nebo že to mňouká nějaká kočka.Justin Bieber má úplně nejteplejší hlas ze všech zpěváků.Nechápu,jak ho někdo může poslouchat
-
ja sem se malem poblil
-
-
dokonalej <3 :*
-
-
Dokonalej je ale re.t.aa.rd
-
-
Hroznej zpěvák
-
JayBee spíš GayBee ... *3*
-
-
jo presne GAY LORD jeden
-
-
umiš dobres spivat a kuratkazdy řika ze gayy ale ja to mu ne sem tvujj fanovsek *14* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
nejdriv se nauc psat a pak neco pis na net LAMO
-
-
Justine bobře je ti s tep.lousem dobře a proto v tobě to vře když se tvůj zadek otevře a on ti tam strčí peeni.s kterej se jmenuje denis a pak bude hrát s tvojí hlavou tenis až ti ho omlátí o pusu nebudeš mít zájem o tu husu protoze jsi na ní flusnul. A řek si jí ať si zbalí svoje saky pakya ať odtáhne protože tě přeblavnu romane.
-
-
oprava sem to složil na rychlo po noční:D:D A řek si jí ať si zbalí svoje saky paky a ať odtáhne protože tě přeblavnu justine.
-
-
Prosim fanousky Justina Biebera aby dali like pomohlo by to
https://www.facebook.com/pages/Justin-Drew-Bieber-Cz/191660031041118?ref=hl *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
já ho nesnáši ze všech nejvíc *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* je to strašnej dežo a navíc zpívá strašně
-
-
Je to exot ten bobr
-
-
Je to nejlepší zpěvák kterého znám prostě ho mám tak ráda že každý den poslouchám jeho písničky i potaju v hodině...:*
-
-
Kazdy den ho poslouchas koukas na jeho plakaty co mas po zdi a drandis si svoji kacenu vid? Nano blba
-
-
Ty seš co za debila!!!!!!!!!!=(((((((( závidíš JBmu?.... *16* *10* *16* *10* ...........Hateři jsou nepoučitelný......... *11* *11* z haterů se chce *11* *11* *11* *11*
-
Hele *10**10**10**10**10**10*
Tohle si laskavě PiS na nějaký sprostý stránky jo??? Ty jedno prase pouliční!!tohle je slušná stránka a jmenuje se to osobnosti.cz! A né Erotika TV neu!!!takže vypadni!*16* -
-
ještě nějakej beat by mohl bejt. joujou co se tady navážíš do kance tobě to může bejt u pr .d. e.le přece, když ho máš tak rád a nechces bejt kancovo kamrad tak si strč hlavu do toho jeho bobřince nebo běž zpátky do nevěstince a cestou nezapomeň koupit v trafice jednu flašku pro vopilce aby bobrovi s ní jeb.n.ul do palice a pak ho chytne mrtvice a uz bude po bu.zn.ičce a bl...bí ku.nd.ice který budou bulet jak ret.ardo.vaný slepice až ho budou odvážet v zabalený dece do márnice a je to tady sami ce ce ce ce.... a me se uz ani zpivat nechce protoze kazdej je tu za pitomce je to jak pro tupce kterí maj radi buk.vice stale je rec o ty Justince a její mamince která nevěřila že patří do věznice aby mohla uspokojit ty buk..vi.ce.
-
-
Já NENÁVIDÍM Justina biebera!!!!Je to teplouš a zpívá falešně!!!!*10**10**10* ať táhne do p*dele stejně je na drogách ču*ák jeden!!!! Hele ty se budeš divit až ti napíše Admin za nevhodné příspěvky!!!!Jsi jen prase co myslí jen na to jedno kdo ví s kým!!!!*10**10*
-
-
:DDDD to by me zajimalo kam mu napise na vocas ne?? Kanec neni registrovanej
-
-
-
LOOOOL tahle pakaz by se mela jmenovat bu.zer.a.nti.cz a ne osobnosti:D:D:D teplomet jeden pricmrndanej. do lochu s bobrikem at mu tam protahnou coko dirku. takove Manicky jako je on si davaj k veceri
-
-
-