-
je dobrej a zavidím těm kdo byli na jeho konzertě
-
-
ja ho uplně miluju jeho písničky jsou boží a chci si na něj šáhnout!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Tak prijed ke me a muzes si na nej sahnou na toho meho macka
-
-
Ale OK*3*
-
Ty jedno *12*
-
-
-
-
nechdil náhodou bieber s debby rain ?
-
já ho taky nesnášim
-
-
Moje řeč
-
Tak ty pises o tom vsude vis, tak se nediv, sem se ma psat, o justinovi je to jeho stranka, :( a u treba Seleny taky je to o ni o ni mas psat a ty vsude pises jen o nem!!! *9* *9* *9* tak se nediv *16*
-
-
Náno blbá!!!*12**12**12*
-
-
-
Já to nechápu proč ho většina lidí nesnáší?..protože něáka parta blbců(na příklad) co mu závidějí řekli, že je gay a všichni se chytli a takhle to začalo kdyby byl gay tak by nechodil s holkama. Nejsem beliber ale beru ho za normálního zpěváka,ale i kdyby byl gay tak by to bylo snad jeho věc, jeho život, každý má svoje práva :)ale obdivuji jeho přístup k tomu, jak mu nadávají a on na to kouká s úsměvem..je to skvělý zpěvák *3* :)
-
-
konečně rozumný člověk -_- nechte ho být je to taky člověk ať si dělá co chce OMG..
-
Ty dilinko podivej se jak vypada jak Manicka - takze jak GAY nebo jako zženštělej loula. Skrehota jako by prisel o kule. Ja bejt jeho taticek tak bych toho maleho rozmazleneho fakana triskal hlava nehlava! Ty jeho moresy to je neco nezkutecnyho!
-
-
Dobře ty!
-
-
Thx:) bych vzal holici strojek a oholil bych ho dohola
-
-
-
-
SMĚVÁK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Néchápu píšete sem s chybam!!!!!!!!!!!!!!!!votřes
-
-
Jo votřes.?? :D co pak to je za slovo.? :D
-
-
Jak je možný, že má víc "líbí se" než třeba Zayn a Liam??!!!
*10* *9* *16* *12* *11* *8* *7* -
-
Protože Liam a Zayn jsou absloutně debilní.! :D a asi to bude tím, že Justin je lepší.?
-
-
Ty blbko PROČ jsou podle tebe debilní????????? Nějáký důvod by nebyl?!
Justin je hulvát, Liam a Zayn jsou normální a v pohodě, nezpívají jak holka, nachodí za šlapkama atd..... tak sorry, ale nevim kdo je tady ddebilní.....:)
a v čem je ten tvůj Justin lepší??????????? :))) -
-
chtěla jsem napsat NECHODÍ za šlapkama
......na rozdíl od Justina :) a nekradou kola atd... a spousty dalších skandálů a volovinek, co provádí JB
-
-
-
taky nechápu oni jsou na rozdíl od něj hezký,uměj zpívat,nejsou retardovaný a neházej po svejch sousedech vajíčka *1* *5*
-
-
Není hezkej... em em,,, Uměj zpávat.? nejsou retardovaný.?? :D takže.. Není hezkej, dobře je to tvůj názor.. máš jinej vkus..Ale kur*a přestaň říkat, že neumí zpívat.! Ano, kdyby neuměl zpívat, nevyprodával by arény.. A jeho manažerem by nebyl Usher, La Reid.! Ty tvoji 1D šli jenom do nějaký soutěže a tam už prostě měli slávu jistou.. Ale justin sám přidal video na Youtube.. A Scooter si ho sám našel a byl jim posledlí, protože prostě uměl zpívat.. Víš, že ten Scooter dělá manažera Carly Jepsen, Cody Simpson.. Řrkni mi kdo dělá manažera 1D?? Zavči laskavě svoji hubičku ano?? Takže 1D si skládají sami texty, hudbu?? Tancujou na jevišti? Víš jak je to těžký, zpívat a ještě u toho tancovat, to jen tak někdo nedokáže.. ! JE retardovaný? A na to si přišla jak? A že házel vajíčka?? Neznáš ho, nevíš co se tam děje a kde máš jístý, že to byl opravdu on?? Tak laskavě zavři klapačku a nechoĎ na stránku o JB a jdi na svojich 5 Zpěváčku! Ahoj *15*
-
-
-manažerem One Direction je Simon Cowell, jestli o tom nevíš :)
-no a co, že šli do soutěže?? Víš vůbec, že Justin byl v XFactoru taky???
-One Direction si hudbu skládájí sami, hodně písní taky a tancují
-Justin sice není retardovaný, ale je to na rozdíl od One Direction
pěkný grázlík a po sousedově baráku vajíčka házel
http://magazin.osobnosti.cz/justin-bieber-si-neda-pokoj-po-sousedovi-hazel-vajicka-222123
http://magazin.osobnosti.cz/v-dome-justina-biebera-probehla-policejni-razie-nasli-kokain-222240
http://magazin.osobnosti.cz/nevycvalany-justin-bieber-aspiruje-na-leceni-jeho-rodina-na-tom-trva-222426
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/325429-policie-obvinila-zpevaka-justina-biebera.html
Tak, taky prosímtě nepiš takové kecy blablabla když toho málo víš o One Direction, dokonce i o svém idolu Justínkovi :DDDDD -
Ty sasku bych ti dal za ty keci prez hubu co si to myslis prez internet ses frajer co ? Za to ze ty ho znas. Uz si vyndej hlavu ze zadku!!!! S tema vejcema je toho plnej internet i o drogach jak vecne sikanuje sousedy fluse na ne atd. Kdyby to nebyla pravda nemyslis ze ten GAY by udelal nejake prohlaseni nebo nejakou tiskovku? Je to fetáček toho fracka bych vzal pod krkem a dal bych mu poradny petelice
-
-
-
Taky nechápu...
-
-
Justin je zpívá jako holka =-O ;-) :-(
-
-
to jo, zajímalo by mě, kdy už konečně začne mutovat... jestli vůbec někdy bude mutovat :DD
-
-
Hej Mrs Wesley nepis to vsude
-
-
Aha!!!!!to jsi ty Sabushenko!!ale proč mi tohle píšeš?jestli mi ještě něco takový ho napíšeš odeberu si tě z přátel abys věděla!!!*10*
-
Nech mě už konečně na pokoji!!!!!!!!!!!!!!!*16**16**16**16**16**16**16**16**16**16**a máš divný jméno hej co to jako má mít za smysl!!!!!!!!!!!a máš řešit pokud vím Justyna ne mě takže mě laskavě nechej a jestli ne budu ti nadávat nebudu mít na výběr!!!a pamatuj si jedno!!!ten kdo mě nasere toho si budu pamatovat navždy!*16*
-
-
jo no si docela kr*va *2* *15*
-
-
-
zpívá hezky, ale někdy se chová jak hulvát *11*
-
-
zpiva jak holka a on je to hulvat. malej rozmazlenej nevychovanej fracek. mysli si o sobe hrozne moc namachrovanej frajirek
-
-
Rozmazlenej? Nejvíc si poslechni jeho přítel a potom něco takévo říkal, víš on jako neměl nic, a co má teď vše.. ! A tvrdě dřel.. A hele kdyby ty jsi byl v jeho kůži miliony holek by po tobě slintali, taky by jsi neměl vysoký seběvědomí?? -A zpívá jako holka? myslím, že by jste si měli vymyslet už konečně něco novýho, protože tohle používáte už 4 roky a je to trapné!
-
-
Koukam ze ty si asi nactileta blba holka. To ze jede v drogach sikanuje sousedy to je normalni? A jako jak nemel nic!! Jemu je nejakejch 30, 40 let? Dyt je to 19 letej fracek. Nemel rodinu ktera by se o nej starala? Od mala byl bezdomovcem? Nemel co jist? Jo a mimochodem milion holek? Spis milion zlatokopek. Zpiva o blbostech jako u nas Ewicka Farna v 15 nebo v kolika letech nakvakala pidnicku mels me vubec rad. Co to je za blbost ona snad prozila nejakej dlouhej vztah? Ta dnesni mladez je fakt hloupa
-
-
přesně, vy belieberky ho milujete, ale jeho skandály nevidíte.....
-
-
-
-
-
moc srasa mluvi ta prava *16*