-
Já vím, ale on by to tak třeba řekl, já jsem to tak řekla schválně
-
-
No jasně, pokud jsi v AJ nejlepší z celé třídy, tak bys takovouhle kravinu nikdy neřekla. Aspoň nelži. Anebo jsi ta nejlepší čtyřkařka ne??
PS: německy umím taky docela dobře + italsky -
-
Lžeš tady ty, tak jsme se to třeba neučili no, ty umíš howno a budeš se vytahovat, myslíš že ti to někdo věří? Já mám z angličtiny jedničku tak drž hubu, protože já zatím nejsem žádná vysokoškolačka, chodím do pátý třídy, tak je jasný že neumím všechno. Tak když jsi tak chytrá tak něco napiš německy nebo italsky, akorát machruješ, ale stejně jsi Viděla itálii jen na mapě a německo taky tak co
-
-
Když jste se to neučili, tak mě aspoň nenapadej, že jsem to napsala špatně. Tohle inteligentní člověk nedělá.
-
-
Ty mě napadáš v němčině, když ani nevíš, že sprechen je mluvit
-
-
Vím, že sprechen je mluvit, ale říká se "ich spreche" a ne "ich sprechen". To to fakt nechápeš?
-
-
-
-
-
-
Prosím,Lauro, když už se montuješ do angličtiny, tak si nepleť výrazy "have" a "have to".
-
-
Have to je muset a have je mít, já si to nepletu
-
-
Chacha mimozemšťan chacha!!! Nejradši bych na tebe ukázala prostředníčka ty Justýne, ani jsem nevěděla, že pěstuješ opičky, byla by v letadle chudák, jenom ty by ses s ní vychloubal "Ooh já jsem Justýnek a mám opičku, nechcete taky vypěstovat za 10 melounů $, je vyšlechtěná ooh!
-
-
Opičky se nepěstují, ale chovají....
-
-
ADELE where is that English post of yours? If you indeed have a state exam, then prove it. You and I both know that I can speak English, because I've already proven it several times, it's your turn now.
-
-
As I said, I don't have to prove that I have a state exam because I'm fed up with such an asshole like you. Is that OK, sweetheart?
-
-
Neříká se I don't have-to je fakt blbost!!!
Říká se I haven't!!!!
A budeš se tady vychloibat s angličtinou -
-
Promiň, ale zde se musím zastat ADELE. Sice její vyjadřování viz. blbka a asshole není zrovna košer, ale, co se angličtiny týče, má pravdu. "I don't have to" znamená "nemusím" a vysvětlovat I haven't bez dalšího pomocného (či jiného slova) není dost dobře možné. Tady prostě musím být férový.
-
Co to tady říkáš za blbosti??? Umíš ty vůbec anglicky??? Angličtinu jsi neviděla ani z rychlíku a budeš někoho poučovat, blbko??? *15*
-
-
To ty jsi blbá, pořád se tady hádáš a když někdo něco napíše jinak než si přeješ tak se začneš hádat
-
-
A prej státnici, to by tě vyhodili a ani by sis neškrtla, nechápu tvůj styl života ADELE
-
-
Já tu státnici mám na rozdíl od tebe, když ani nevíš, co to znamená I don't have to... zeptej se čtyřletých dětí, co chodí do anglických školek, ty ti to vysvětlí. Jsi fakt pitomá Lauro. Když anglicky neumíš, tak se do toho ne...
-
-
Hm nejsem pitomá, když jsem v angličtině nejlepší že třídy a začala jsem se učit i německy
-
-
-
-
Finally. That's the first time you've actually lived up to your words. Bravo!
-
-
What the hell are you doing here? I thought you'd be chasing after girls and you are wasting your time here. It is not normal. It's Easter!!!!!
-
-
Why would I celebrate so called resurrection of Jesus Christ when I am not Catholic. What is there to celebrate then? Easter is the most important holiday for Catholics, even more important than Christmas.
If atheists celebrate Christmas, then what exactly do they celebrate? The birth of baby Jesus? I don't think so. They use this time of the year to be with their family, to buy gifts for friends and they use it as one of the reasons to get drunk without someone judging them.
Why are you so obsessed with this holiday anyway? Easter is just more free time for me, nothing more nothing less. -
Are you stupid? Kronoss1 wrote two days ago he's not Catholic.
-
-
It's like Christmas. Even atheists celebrate Christmas. It is news for you, isnt't it? Who is stupid?
-
Catholic? People don't have to be Catholic to celebrate this feast. Do you understand?
-
-
-
-
-
-
http://magazin.osobnosti.cz/mimozemstanu-justinu-bieberovi-na-letisti-zabavili-opici-211299 další důkaz o tom, že ten člověk je úplně mimo.
-
-
Už tomu rozumím, ty jsi Justinův nejlepší kámoš a letecký personál si tě spletl s opičkou a nepustil tě do letadla viď. A teď tady Justina kvůli tomu pomlouváš, protože on vypadá na rozdíl od tebe jak člověk. Nebo že by ta opička byl Knokos nebo Michal???? Inu, možné je všechno....Michal sám prozradil, že není hezký. V tom případě chápu, že si tady vybíjíte svoji zlost. *1*
-
-
Bohužel, toto mělo být vtipné a nebylo. Asi je něco špatně, zkus to jinak.
-
Tento příspěvek je naprosto prázdný. Místo, abys normálně reagovala, tak napadáš. Už nemůžeš viď? Došly argumenty? Ty se taháš posledních stébel. Pokračuj ale dál, jsem zvědav, co se o sobě dozvím. Jinak to, že "zesměšňuješ" moji přezdívku (jejíž původ ti uniká) jen ukazuje tvoji úroveň.
-
-
Jestli jí došly argumenty? Došly. Tak přibližně před dvaceti stránkami.
-
-
-
-
Tak jdu na tuhle diskuzi a od včerejšího večera do dnešního rána přibylo 12 nových příspěvků. Už to ani nečtu. Michal a Knokos jsou fakt aktivní. Kluci, spíte vy vůbec? Já bych vás zaměstnala jako zametače chodníků, protože s vaší neskutečnou pílí a vervou do práce by se ulice blýskaly víc jak diamanty. *15*
-
-
Nebudu ti přeci brát práci. Ale nevím, že bych psal 12 příspěvků, to asi špatně počítáš. Co bude s tím anglickým příspěvkem? Pořád nic?
-
Co takhle zkusit se na pár vteřin soustředit a zkusit napsat přezdívku svého oponenta (která má sedm písmen - vím, je to dost) bez chyby?
-
-
Asi ti nedošlo, že já to takhle píšu naschvál. Ono ti to možná někdy dojde.
-
-
Z jakého důvodu to tak píšeš?
-
-
-
A konečně byste byli užiteční a dělali něco smysluplného. *3*
-
-
Vsadím cokoliv, že Knokos ani Michal nemají žádnou holku, protože pro samé pomluvy Justina by na ní stejně neměli čas.:-DD Nebo jsou oba vytočení, že holky, které se jim líbí, mají rády Justina a jich si nevšímají. K tomu bych se přikláněla víc.:-DDD No pánové, máte co dohánět. Takový pěkný vymakaný tělo jako Justin hned tak někdo nemá, pochybuju, že máte tak pěkný obličej a takový sex appeal nemáte už vůbec. Takže se ani nedivím, že věčně smrdíte na téhle diskuzi a Justina pomlouváte. Ale nebojte, až vyrostete z těch zmatených pubertálních let, které teď prožíváte, tak se vám otevřou oči a zjistíte, že život je o něčem jiném než o pomlouvání hezčích a úspěšnějších lidí. Hodně štěstí brouci. *5*
-
-
Adele ty piš dál: a) Tvé kometnáře jsou ve více méně normální češtině a b) tvé komentáře mě úžasně baví - tak dlouho jsem se nenasmál. Ta hloubka a elegance s jakou se snažíš dokázat, že jsme banda zakokmplexovaných tupců...nechceš se vrhnout na spisovatelskou kariéru?
-
-
Jak už jsem psala...pro pravdu se člověk zlobí co?? *15* *15* Já se zase bavím nad vašimi příspěvky. Že jste všichni zakomplexovaní jste tu už dostatečně ukázali.
-
-
Zněl ti ten příspěvek, jako že se na tebe zlobím? Mě tvé příspěvky velmi baví - bohužel asi ne ty příspěvky, které měly být vtipné, ale právě naopak mě pobaví tvé "vážnější" příspěvky k tématu.
-
-
-
Zajímavé, jdeme to osobní roviny, někdo ztrácí půdu pod nohama. No, budeš se muset prostě smířit s tím, že v mém okolí takové holky nejsou. A pokud si myslíš, že každá holka zbožňuje Justina Biebera, tak jsi velice naivní, ale to ty vlastně jsi, takže není co řešit.
PS: Vyzáblé není vymakané. Kdyby byl namakaný, tak nemá ručičky jako párátka. -
-
Kdo má ručičky jako párátka? Nepleť si svoje ruce s jeho rukama. A proč jdu do osobní roviny? Ne proto, že ztrácím půdu pod nohama jako vy, ale protože chci zareagovat na vás, zakomplexované pisatele neskutečných hovězích výlevů. No prostě závist, co jinýho vás k tomu vede, že jo...
-
-
Takže se vracíš k osvědčeným argumentům z říše domácího skotu? Víš ty vůbec, co je to závist? Co bych mu já nebo kdokoliv inteligentní měl asi tak závidět? Naprostou neschopnost zvládnout se normálně obléct? Přihřátou a upocenou elektronickou hudbu na jedno použití? Asi tak jediná věc by byl jeho astronomický příjem.
EDIT: By the way je úžasné komunikovat s lidmi, kteří mají jako přezdívku taková "cool" slůvka jako Swag nebo Ňunatá. -
-
Pan Michal a jeho opět trapný a "chytrý" komentář... Ano zvládl by jsi ty vystupovat před 11 tisíci diváky?? O tom silně pochybuji. Ano elektronická hudba, proto některé jeho písničky jsou pouze doprovázené kytarou nebo klavírem, ale ano pane Michale jsou elektronické. Vymysli si jinou výmluvu, která by alespoň nebyla tak ubohá. Děkuji předem za opět určitě "chytrý" komentář.
-
-
Před jedenácti tisíci lidmi? Slyšela jsi někdy třeba o The Rolling Stones, kteří často hráli i pro pár set tisíc lidí? Nebo o Vladimíru Mišíkovi, který zpíval pro nějakých sedm set tisíc lidí? O Filipu Topolovi, který si byl během koncertu schopný o klavír rozřezat ruce do krve?
-
ároveň o všem musím podotknout, že je to opravdu tvůj JEDINÝ protiargument na obranu Justina Biebera. nemá tu moc dobré zastánce.
-
-
-
Naprosto už nemáš, co říct. Já ti vidím až do žaludku.
-
-
-
-
Tady ta diskuze vážně nemá cenu. Knokos a Michal prostě Justinovi závidí i nos mezi očima. Tady je veškerá debata marná. Místo toho, aby to jako féroví chlapi přiznali na rovinu, tak tady vymýšlejí úplný zhovadilosti a vtipně se to snaží zaobalit do rádoby chytrých a inteligentních příspěvků. Každý normální člověk to ale prokoukne a musí je politovat chudáčky, že jim ta závist a zloba nedá chvilku pokoje a jejich padlé emoce je každý den ženou na tuto diskuzi, kde shazují člověka úspěšnějšího a krásnějšího než jsou oni dva dohromady. A to jsou Velikonoce prosím. Vsadím boty, že tady budou opruzovat i na Velikonoční pondělí, jelikož nejsou schopni si najít jiný program.
Justin je prototyp mladého, krásného a úspěšného kluka a zamindrákovaným chlapům je trnem v oku. Tahle diskuze to jen dokazuje. -
-
Rádoby chytrých a inteligentních příspěvků? To asi mluvíš o sobě ne? Protože se akorát snažíš vypadat chytře a erudovaně, ale vlastně na to nemáš - jak jsem psal dříve. Tvůj jediný argument je, že závidíme a to je dost málo.
Co ten příspěvek v angličtině, o kterým jsem tě prosil? Bude?
A co, že jsou Velikonoce? To mi je jedno, nejsem katolík. -
-
Kdybych psala v angličtině, tak bys nerozuměl. Tak nedělej chytrýho. A že závidíte??? No sorry, já si jiný argument vymýšlet nemusím, protože tohle je pravdivý a výstižný argument - prostě závist. Nic jiného v tom není. A já se tu nesnažím vypadat chytře, píšu jenom svoje dojmy z vás, to vy se tady snažíte tu vaši zelenou závist zaobalovat do různých jakoby mouder a svých pravd. Pro pravdu se člověk zlobí viď??
-
-
Oh really? Try me, but I think we both know that you can't. It would be as embarrassing as it usually is, when there is actual knowledge involved. Looking forward to your English post.
-
-
Super, tvůj google slovník funguje velice skvěle. Já se taky těším, co mi odepíšeš. A abych se vyhnula tvým trapným kecům, že neodepisuji v angličtině, tak já tady nějakýmu zakomplexovanýmu hovádku nepotřebuju dokazovat, že mám z angličtiny státnici.
-
-
Kdybys byla větší frajerka, odpovíš anglicky.
-
Google.com není schopen poskládat takovou větu, kterou zde Kronoss1 napsal. V tomto ohledu - a není zdaleka jediný - jsi naprosto vedle.
-
Google? Ale prosím tě, tohle není Google Translator, to vidí každý, kdo anglicky trochu umí, to se ale tebe netýká.
-
-
-
-
-
To je naprosto dobře vystižené.
-
-
Omg! -_- Nechte ho bejt už všichni! Se*ete mě už!!
-
-
A copak s tím hodláš dělat?
-
-
Kronoss: Héj drž hubu, jo?! -_- Dop*dele, když se vám nelíbí tak co sem vůbec lezete a píšete o něm takovéto hnusné věci? Např.: Že je teplej, že zpívá jak bu*na atd.? Jo a pro Michala: Co máš proti jeho stylu oblíkání?! Tak se na to nedívej, když ti to příde, že to není normální!!!!!!!! Fakt ste mě oba na*rali, ale totálně! Je mi z vás na nic! *11* *16*
-
-
Hele holčičko, nauč se pořádně česky a pak něco piš. Myslíš si, že když používáš sprostá slova, tak jsi drsná? Kdybys byla k něčemu, tak si napřed ověříš, jestli jsem něco jako, že je teplý, říkal. Neříkal. Já říkal, že neumí zpívat a za tím si stojím stále.
A my si můžeme chodit, kam chceme, klidně i sem.
A moje otázka platí. Co s tím hodláš udělat? -
-
A není to jedno jak píše no a co! Ty jsi taky takhle dřív psal. A navíc je dobře že píše svůj názor nehledě na to jak to píše.
-
-
-
S tebou se nedá dělat nic. Ty jsi další příklad toho,že mezi námi žijí zamindrákovaní lidi, co nedokážou přežít úspěch někoho jiného. A to je velice smutné.
-
-
Skončím v pekle viď?
-
-
-
-
Pro Knokose a Michala - ztrapňujete se jenom vy, ne já. Vy Justinovi jenom závidíte, prachy, slávu, vzhled, prostě všechno. Vaše zamindrákované dušičky se s tím nedovedou smířit a proto drbete a drbete. A vůbec na mě nechoďte s poznámkami, že nezávidíte, protože závist s těch vašich komentů jen tryská a to tady vědí všichni.
PS: Já si z vás tady dělám jen srandu, píšu to všechno naschvál, protože se mi líbí, jak vždycky vylítnete jak čertík z krabičky a nadáváte jak špačkové. *1* *1* -
-
Opravdu? No, co já vím, tak se ztrapňuješ hlavně ty. Ono, když dojde na lámání chleba a o opravdové znalosti, tak silně pokulháváš - viz. "hate" a okénko do historie. Samozřejmě se to pak snažíš zamaskovat útokem na ostatní či odklonění od tématu.
Z mých komentářů závist netryská, já nemám potřebu závidět. To jen lidi jako ty, kteří sami závidí, si myslí, že ostatní jsou stejní - podle sebe soudím tebe.
A nevím, kdo tu vylétává. Já tě akorát vždycky opravím, uvedu protiargumenty a ty nedokážeš erudovaně odpovědět, a proto se snažíš útočit tzv. na tělo a snažíš se zamaskovat, že ta hloupá jsi tu právě ty. Samozřejmě ti zdatně sekundují ostatní tvého typu. Pokračuj ale dál, je to velice zábavné.
Edit: Předpokládám, že původ jména Kronos ti naprosto uniká. -
-
Nevím, co tvůj nick znamená a ani mě to nezajímá. Nepotřebuju zahlcovat mozek kravinama. Moc dobře vím, co to je hate, to vy to nevíte a když někdo napíše "hejtovat", tak si to ani nedokážete přeložit. Tak prosím nepiš, že ta hloupá jsem já, když hloupí jste vy, já si to dovedu přeložit, aniž bych obtěžovala půlku národa s otázkou, co to znamená, jako to děláte vy.
Už se těším na tvou reakci. Třeba zas vylítni z kůže...je to sranda.:-DD
A já na rozdíl od vás Justinovi nic nezávidím, já mu ten úspěch i slávu ze srdce přeju, to vy s tím máte tak velký problém, že tady musíte denně oxidovat a furt se do něj navážet. Tady jste ale na špatné adrese, zkuste zavítat třeba k psychiatrovi, ten by vám mohl pomoct. Závist vám nedá spát co?? *1* -
-
Tak samozřejmě, že nevíš, to je moc daleko v historii.
O tom hejtovat. No, když jsi nechápává, tak já ti to vysvětlím. Ta otázka byla myšlena ironicky a měla poukázat na to, že používat takovýto hnusný anglicismus je prostě hloupé.
Já k psychiatrovi (jestli vůbec víš, kdo to je) chodit nemusím. Když si myslíš, že mu závidím, tak si to klidně mysli dál, mně je to jedno, sama akorát dokazuješ, že jsi hloupá. A ty mě nemůžeš vůbec vykolejit, na to prostě nemáš.
-
-
-
Bože, a jakou reakci čekáš, když Kronossovi (kterému jsi opravdu vtipně pozměnila přezdívku) bezdůvodně napíšeš, že je nadrženej? Víš vůbec, co to slovo znamená? A nezapomeň napsat, že tahle reakce je na úrovni dětí z mateřské školky a že mi jistě pomáhali kamarádi z Bohnic.
-
-
To nemusím ani psát, sám jsi se přiznal. *1* *1*
-
-