-
Chtěla bych se vyjádřit, k této situaci která zde nastala. Myslím si, že tento profil byl vytvořen za především pro jeho fanoušky a ne pro lidi kteří ho nemají rádi. Je mi 25 let a osobně ho neposlouchám, ale musím uznat, že tento kluk má opravdu talent a probojoval se na úplný vrchol ve své kariéře. Myslím si, že to pro něj nebylo jednoduché. On sám musel bojovat, nikoli jeho manažer. Ano hodně lidí si o něm myslí, že neumí zpívat. Toto říkají lidé, kteří slyšeli od něj jen písničku Baby. Jenom pro vaší informaci bych chtěla zdůraznit, že tuto písničku nazpíval, když mu bylo 15 let. Ano, možná začal mutovat později, ale to neznamená, že neumí nebo neuměl zpívat. Kdyby neuměl zpívat, aby si by nebyl tam kde je. Ano, možná tomu trochu přispívá jeho vzhled, ale v showbyznise přeci záleží i na vizuální stránce. Jeho písničky mají hloubku, nezpívá jako většina lidí o drogách, sexu a děvkách. Zpívá o chudých lidech, o svých fanoušcích a o lásce, a děkuje svojí matce. Myslím si, že tento kluk to dotáhne opravdu daleko, i přes vaše neustálý řeči o tom jak neumí zpívat. Držím mu palce aby i přes všechny pomluvy, které se lidé dočtou v bulváru, nebo na facebooku a nebo si je prostě vymyslí. Myslím si, že spoustu lidí co ho hejtujou s neuvědomují, že tím jak o něm neustále šíří řeči, že mu vlastně dělají reklamu. Prosím ty co ho nemají rádi, neberu jim jejich názor a můžou si myslet co chtějí, ale chci, aby se někdy nad sebou zamysleli co vypouští z úst a také jestli dokázaly aspoň něco z poloviny co on
-
-
Hejtovat? Co to je? Takové slovíčko neznám.
-
1. Zbytečně dlouhé, 2. obsahující osobní informace, které jsou zcela nezajímavé pro čtenáře, 3. hlavní myšlenka textu je jaká? Tedy, řečeno slovy klasika: "Cyrile, co chceš říct?", 4. příště si vezmi k ruce pravidla českého pravopisu.
-
-
nikdo tě nenutil, aby jsi si to četla.. tyto informace jsou pravdivé ..Víš já studuji na vysoké škole takže si myslím , že mě nemusí poucovat holka ze 7 třídy
-
-
Vážně studuješ na VŠ? A copak? Zřejmě UJAK nebo jinou soukromou školu, kterou ti rodiče zaplatili, že? Protože na UK nebo jinou školu, kde je nutné zvládnout přijímačky, mi podle tvého vyjadřování rozhodně nepřijdeš. A ještě jedna taková poznámka: Z čeho usuzuješ, že jsem holka a to ze sedmé třídy?
-
-
A z čeho prosím usuzuješ ty, že studuju na UJAK??
-
-
A pokud vím, máš to vysvětleno ve výše uvedeném komentáři, na který jsi tak duchaplně zareagovala.
-
Protože jinam, než na soukromou školu ses dostat nemohla. to je prostě nesmysl.
-
-
-
-
-
Moje řeč, Natalie, moje řeč.
-
-
Michle!
Bud tak laskavý a nehraj si na hudebníka hele nebýt manažera nebylibi ani kapely ani zpěvačky Justina jsi našěl jeho manažer na youtubku jak zpívá a líbilo se mu to tak jako milion justinových fanoušků . A justin umí zpívát umí tancovat možná justin není tvůj šalek kávy ale můj jo dokázal toho hodně ty jsi nedokázal nic tak tady přestan říkat kraviny že neumí zpívat a co dokazal jasný !!!!! -
-
Spousta zajímavých myšlenek - ovšem poskládaných do tak nelogického řetězce, že skutečně nevím, co si z tohoto příspěvku mám vybrat. Říká ti něco interpunkce? Zkus to - věta pak má mnohem větší smysl.
-
A ten výkřik na začátku? Navštívila jsi Prahu a jsi unesená z jedné z částí?
-
-
To víš každý není tak dokonalý jako pan Michal, že??? někomu na něm záleží a má ho rád... jak by se líbilo tobě kdyby se někdo neustále navážel a měl blbý kecy na tvého oblíbeného zpěváka nebo kapelu??? tak laskavě buď zticha jdi si radši hrát na klavír a ne*** se sem buď tak hodný. (Snad si nenašel žádnou chybu v pravopise já vím, že ti na tom strašně moc záleží viď)
-
-
Záleží. Jazyk je naše dědictví, něco, co se utváří už několik mnoho století. A zrovna český jazyk patří k nejdokonalejším na světě.
-
-
Zajímavé, že si neodpověděl vůbec na mojí otázku???
-
-
Tam byla nějaká otázka? Ano, vlastně tam cosi takového bylo, jak by se ti líbilo atd... Kdyby k tomu došlo, pustil bych se s ním do diskuse. A všimni si, že tady se to tak jmenuje. Diskuse.
EDIT: Ovšem je těžké diskutovat s někým, kdo tě místo normální odpovědi počastuje nějakou nadávkou typu ču*ák.
-
-
Ano, ale pro tvojí informaci tady nejde o to, kolik si udělal chyb v pravopise, ale o názor.. Pokud si to neuvědomuješ, tak jdi na stránku o českém jazyce a ne a osobnosti.
-
-
Nechápu z jakého důvodu vydělává takové peníze. Je to jeden z dalších nezajímavých zpěváků, který patří do skupiny "tuctové, neposlouchatelné", společně s lady Gagou, Britney Spearsovou nebo Ivetou Bartošovou (která možná zpívá lépe než on). Jeho popularita je zřejmě založena na jeho image, protože jakmile vyleze z auta začnou dámy jisté věkové kategorie omdlévat a hystericky vřískat. jinak není ničím zajímavý a nechápu, proč v jeho stínu zůstávají kapely, zpěváci a zpěvačky, hrající mnohem lepší hudbu.
-
Takže NEJDE O JAZYK? V diskusi právě o jazyk jde. Pokud nejsi, milý anonyme, schopen formulovat své názory ve správné češtině, tak je radši neformuluj vůbec.
-
-
-
-
-
Za prvé, nauč se psát. Ale chápu, já na prvním stupni nepsal zas tak o moc líp.
Za druhé, nehraj si na hudebníka? Cos tím chtěla říct? Hudebník jsem, hraji na kytaru a klavír, což je ovšem zcela irelevantní (najdi si, co to slovo, které ani nepřečteš, znamená)
Za třetí, nebýt manažera nebyly by ani kapely, ani zpěvačky, to je jen blábol někoho, kdo zná celkem tak tři kapely (přibližně One Direction, LMFAO nebo Kryštof) a tři zpěvačky (typu Lady GaGa, Mylie Cyrus nebo Selena Gomez). Samozřejmě, že každý význačnější interpret manažera má, ale že by na něm měla záviset jejich existence? V žádném případě.
Ovšem nemá cenu ti cokoliv říkat, pro tebe je zřejmě těžké takhle dlouhý text přečíst. -
-
Michale a kdo to je ta Mylie Cyrus?? Nemyslel jsi zpíše Miley Cyrus??? Žeby Pan chytrý Michal nebyl tak chytrý jak se zdá.??m5
-
Tak pro tvou infotmaci já ho přečtu možná nejsem člověk co ovládá pravopis ,ale číst ještě umím a na 1 stupni nejsem .Já taky hraju na hudební nástor hraju na klávesi . Hele víš co já vůbec nechápu proč si tady začal vůbec něco psát,když se ti justin nelíbí tak tady nic nepiš a nech si to pro sebe ja taky nepíšu na LMFAO nebo na jiný kapely .
-
Tak pro tvou infotmaci já ho přečtu možná nejsem člověk co ovládá pravopis ,ale číst ještě umím a na 1 stupni nejsem .Já taky hraju na hudební nástor hraju na klávesi . Hele víš co já vůbec nechápu proč si tady začal vůbec něco psát,když se ti justin nelíbí tak tady nic nepiš a nech si to pro sebe ja taky nepíšu na LMFAO nebo na jiný kapely .
Jo a možná už si na střední nebo dál možná už pracuješ co já vím ale já jsme na 2 stupně ještě se toho mám doost učit. !!!!!!!!!!!! -
-
Zvláštní škola má druhý stupeň?
-
-
zválštní škola hele je mi 13 do zválštní školy nechodím ale ty jsi tam chodil hele já tady nebudu se koukat jak píšu ty nesi můj učitel ani moje mámka ani tata neznám tě a ty neznáš me jasný možná jsme ještě dítě možná ale já s dítěte vyrostu ale ty ne ty budeš dítětem pořád !!!!
Nenavážej se na justina ignoruj to všechno jdi si radši něco psát ná nějákou tvojí kapelu jasný ! -
Ano, toto byl přízpěvěk na úrovni.. reaguj alespoň na to co se tam píše nezáleží na tom, jestli děláš chyby v pravopise ale jde o názor
-
-
-
hele tady neni nějaká soutěž kdo jak píše jo tak přestan říkat furt vsechno pořád dokola. Hele zajímávý je že je teď na turné v evropě a jeho manažer je v americe aha zajímavý toto ti opět nevyšlo. jako že když hrajes na kytaru a na klavír že hnedka víš všechno nejlíp za prvé nejsi zpěvák takže ho nemáš co soudit za 2 neskládáš písničky dalsí věc kterou ty na justinovi nemůžež posoudit protože ty si v zivotě ani jednu písničku nesložil.. Jo a kdyz ti tak vadí tak proc lezeš na jeho profil??
-
-
-
Tak sexy, on je! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Michale
co by ste mu měli závidět?? ty se ještě trapně ptáš... píšeš tady jo hlavně nepište že mu závidíme jeho slávu atd.. ja si myslim že to tak je a akorát vy nemůžete přijmout že po něm jede každá holka na kterou se podívá a o tebe si ani žadná kolo neopře tak se prosimtě vzpamatuj a nepiš tady takovýhle kraviny. Já ho sice neposlouchám ale nejsem nějake zazobanec kterej akorát závidí a místo toho tady píše o něm pomluvy a vymejšlí si co by napsal jenom aby se nenudil. Hele víš co zkus nebýt furt u pc a zkus dokázat to co on potom tady něco piš -
-
Velice zábavný příspěvek. Pokud si myslíš, že ho chce každá holka, na kterou se podívá, tak jsi na omylu. Možná u vás na prvním stupni základní školy tomu opravdu tak je, ale "venku" tomu tak není.
Spojení "zazobanec" a "závidí" je taky velice zajímavé. Ty opravdu zazobanec nebudeš, protože kdybys byl, tak víš, že bohatí lidé nemají potřebu ostatním majetek závidět, protože sami mají. A nauč se trochu pravopis. Díky -
Co dokázal? Przní jednu z nejkrásnějších věcí na světě. Hudbu. Civilizovaný člověk mu nemá co závidět.
-
-
to není zcela mimo.
-
jo jasně ty zřejmě nejsi civilizovaný člověk.... jo jasně przní jako víš ty tvoje argumenty jsou docela dost ubohýýý *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
Tys argument neviděl ani z vlaku.
-
"jo jasně przní jako víš"....docela mi to připomíná bibli v řeckém originále, tam se vyskytuje též spousta vět typu: "Kdo však ale totiž ne ten sám tedy vždyť do božího království tedy nevejde." Ovšem ve staré řečtině je toto zcela normální, zatímco čeština tohle skutečně ráda nemá.
-
-
další chytrá slečna nebo muz nebo kdo si se nám vynořila... zajímavé jak tady neustále vy dva s michalem řešíte pravopis který není absolutne důležitý
-
-
Jak jsem již psal výše: Jazyk je prostředek k vyjadřování. Toto je diskuse, kde se jazyk používá a správné vyjadřování je nejen žádoucí, ale dokonce i nutné.
-
-
-
Argumenty? Zkus tuhle diskusi číst tak dvacet stránek dozadu a uvidíš argumenty mé a dalších (Kronos, Blažky) a neschopnost jiných na ně odpovědět.
-
-
Víš jenom ti chci říct že píšeš neustále to samí a meleš to tady pořád dokola.... pokud vím na tvé argumenty které si napsal odpovědělo dost lidí. Hraješ si na chytrého tak si jdi radši někam zahrát šachy a nepsat tady kraviny !!!
-
-
-
-
-
milá lauro
myslím si že to co jsi napsala je totálně ubohý. Ano přišel pozdě na koncert, ale to se snad může stát ne??? nezajímá vás že třeba rihana přisla o 4 hodiny později vid?? jo a ze se pozvracel na podiu tobě snad nikdy v životě nebylo zle??? myslím si že je to trapný, když se někdo nikomu směje, že se pozvracel, kdyby si si přečetla víc, talk by jsi věděla že měl nějaky problémy z žaludkem a že mu doktoři řekli, že nemá vystupovat, ale on i přesto šel protože nechtěl zklamat svoje fanoušky. Jako rozmysli si nejdřív co píšeš jo?? ja ho osobně neposlouchám ale nejsem až tak hloupej abych ho odsuzoval za to že se pozvracel na podiu. Myslím si že tendle kluk má talent a dotáhl to hodně daleko. jo a jedna otázka proč sem lezete , když ho nesnášíte???? tadle stránka je predevším pro jeho fanoušky a ne pro nějaky žárlivce
Takže si nejdřív přečtěte co si prožil a potom tady něco piště -
-
A co prožil? Moc by mě to zajímalo.
-
-
jo prožil si to že jeho máma byla na jeho výchovu sama... něměeli pomalu co jíst a ani peníze na nájem protože jeho táta ho opustil.. On chtěl mamce pomoct tak chodil hrát k avon theatre aby aspoň nějaky peníze na jídlo vydělal víš.... tak zkus si prožít co on a potom tady muzez říkat tvoje de***** kecy o tom ze nic neumí kdyby nic neuměl nevyhravá by cen jeho producent by nebyl Usher a L.A. reid ... zkus se prosimtě dopracovat tam kam on a potom něco říkej jo děkuju
-
-
Správná interpunkce je opravdu dobrá věc...tenhle text se mi luští, jako akkadština z polorozpadlé stély.
-
-
řekni mi co je tam prosmtě špatně bud tak laskavá res tady jb ne pravopis ano nezapomen napsat pravopis je důkezítý atd :D vážně mě to nezajímá
-
-
již jsem se ptal: Říká ti něco interpunkce,Ten text se prostě nedá číst, nejsi-li vzdělaná v oboru "luštění starých jazyků".
-
Co je špatně? Jedním slovem - všechno.
-
-
-
Oh, to mi rve srdce. Znám přehršel mnohem mnohem horších osudů... Slyšela jsi třeba někdy o holocaustu?
-
-
ano slyšela víš a je to hrozný... ale ty nevíš co je to bejt chudej a muset vydělavát peníze pro svojí matku.. takovej člověk si myslim že si zaslouží, aby ho tady nějakej ču**k neúražel jeho debil**a kecama o tom že neumí zpívat atd... ty si si to neprožil, nevíš co znamená bejt v showbyznise, nevíš co znamená živit svojí matku, nemít co pít a co jíst tak prosimtě najdi si jinou zábavu než urážet lidi co něco dokázali... (nezapomeň napsat abych se naučila psát :D :D )
-
-
-
-
-
Miluju justina <3 sexi je
-
PLS Like http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851
-
Ty a Selena Gomez jste BYLI ten Nejlepší PÁR KTEREJ KDY BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŠKODA ŽE UŽ NEJSTE SPOLU!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
-
Jo máš pravdu byli ten nejlepší pár !!! *15*
-
-
Víte co nepište tady žádný nesmysli on něco dokázal ale vy jste nedokázali nic tak tady nic nepište....
-
-
Ohromně duchaplný příspěvek... Už chápeš, proč vás nejde brát vážně?
-
-
tebe jde brát vážně ? myslím že ne :)
-
a ty už si konečně pochopil že si naprostej idi*t čur*k atd.... nehraj si na chlapa kterej snědl celou moudrost světa děkuju pěkně :D
-
-
-
Text Vašeho příspěvku *2* *2* *2* *10* *10* *8* *8* *8* *15* *15* *15* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *2*