Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michal: Není pravda, že Justina proslavil jeho management, víš, když je člověk poleno, tak z něj hvězdu neudělá ani ten nejlepší management ani marketing. A taková "úžasná makovice" jako ty by tuhle prostou skutečnost měla dávno vědět. *5*
    • Ano, proslavil se úplně sám, bez internetu, bez manažera. Jasně.
      • Trotlíčku Michale, management využívají všechny hvězdy, dokonce i ti tví skvělí Rolling Stones víš. Koukám, že argumentů tady máš plnou hubu, ale tak jednoduchý věci vůbec nechápeš.
        • Ale je něco jiného se díky managementu proslavit a něco jiného ho využívat.
  • Když pořád píšete, že tohle je diskuze o hudbě, tak proč si furt berete do huby Justinův vzhled? Tomu nerozumím.
    • Diskuse o hudbě? To řekl kdo?
      • Tohle jste řekli vy sami, máš krátkou paměť.
        • Jenže úplně v jiném kontextu a souvislosti.
  • Blažky, jsi vážně vtipná, jak Justina furt zesměšňuješ...vážně mu nezávidíš? Ty tvoje komentáře na úrovni 11letý holky jsou fakt k neuvěření, třeba "Justin na mě působí jak metrosexuál" a aby ses vyhla další diskuzi, tak potom napíšeš "já jsem řekla, že na mě jenom působí jak metrosexuál, neřekla jsem, že metrosexuál je". Já si vážně připadám jak v Kocourkově. Nebo jako když komunikuji s Bohnicemi. Vymejšlíte úplný zhovadilosti, které by vážně nevymyslelo ani dítě v MŠ, vymejšlíte všelijaký trapárny a nesmysly, jen abyste Justina ponížili. A tomu říkáte argumenty na úrovni? Jděte se vážně vycpat. Ano, tonoucí se stébla chytá, protože víte, že ty vaše bláboly jeho fanynky nikdy neodradí a je to vážně k smíchu, že většinu svého času trávíte na diskuzi o někom, koho nemůžete ani vystát. To fakt nemáte na práci nic lepšího, než shazovat Justina? No, ve vaší kůži bych nechtěla být ani za milion, vy musíte mít asi hodně smutné a nudné životy, když trávíte své volno pomlouváním někoho, koho nemůžete vystát. I tak se dá žít. Sice blbě, ale dá.
    • BRAVO! Bravisimo! Tak teď jsi mi to natřela, úplně jsem si z tebe sedla na zadek. Jak už tady psal Michal. Je rozdíl mezi "je" (jako skutečně je) a "působí na mě" (působí tak jenom na mě, nikoli na někoho jinýho). A o vyhýbání se další diskuzi bych na tvém místě moc nemluvila. O pár příspěvků níž se tě tady Michal na něco ptal a tys mu odpověděla úplně na něco jinýho, na co se ani neptal. A to nebylo poprvé (teď mě napadá, jak vlastně odpovídáš na otázky při zkoušení ve škole...?) Jo a my, že si vymýšlíme hovadiny? Máme stejný názor jak docela dost dalších lidí..
      • No, já mám taky stejný názor jako MILIONY lidí na téhle planetě. Co s tím uděláš, děvčico?
        • Neudělám s tím nic, ani s tím nic dělat nechci. To platí i naopak. Ty taky uděláš kulový s názory lidí jako jsem já nebo Michal. A že jich je hodně.
    • Kronoss1
      Adele, pokud byl Jiří Paroubek ve své době demagog, tak se učil od tebe. Ty neumíš věcně reagovat a proto je diskuze s tebou zbytečná. Ty jsi jen malá holka, která se snaží ostatní přimět k emotivní reakci, která by je snížila na tvoji úroveň. Smutné je, že ani to neumíš.
      • Za to ty umíš dobře jednu věc, vlastně vy všichni - dělat tady ze sebe naprostý blbce, kteří vůbec nechápou souvislosti a chrlí tady jeden "úžasnej" argument za druhým. *3*
        • Kronoss1
          Zrovna ty něco říkej o souvislostech, historiku.
        • Hovoří dívka poučená z vlastních zkušeností...
    • Oh my lord, nechci nikoho odrazovat, chci se jen bavit a diskutovat. A ty skutečně nějak dobrá češtinářka nebudeš, protože jestliže nerozpoznáš rozdíl mezi větami "on je" a "on na mě tak působí," a ještě říkáš, že jsme to my, kdo je hloupý a chytá se onoho pomyslného stébla, tak to nejsem já, kdo neví, která bije.. Párkrát si tady napsala, že máme jen dva či tři argumenty (a sice že Bieber je mizerný, protože to o něm říkají kritici), což je zhovadilost číslo dvě. Nalistuj si pár stránek dozadu a zjistíš, že jich máme asi milionkrát víc, než ty (vlastně ne, milionkrát nula je stále nula). A urážka, milá dívko, skutečně není argument.
      • Panečku tady je někdo zatraceně chytrý a vše ví že?? Snad jsem to správně napsala, podle tvých požadavků...
    • Tak to jsi vystihla.
  • Justin je BEZVA, ten ,kdo ho nesnáší, jenom závidí jeho úspěch....Jestli se vám jeho hudba nelíbí, tak ji prostě neposlouchejte!!!!
    • Kronoss1
      Taky, že ho neposlouchám!
    • Přesně!!!; Když se vám to nelíbí, tak to alespoň nekritizujte, protože hodně lidí ho má rádo a neurazite jenom jeho, ale všechny Beliebery!!!
      • Kronoss1
        Proč ho nemáme kritizovat? Protože jsou mezi vámi křehké duše? Alespoň si zvyknou.
  • Vy píšete, že to co píšeme my nejsou argumenty. A je snad argument toto? "Justin je nejhorší zpěvák, vypadá jak holka a je gay. Nesnáším ho!!!"
    • Kronoss1
      Samozřejmě, že tohle argument není. Ale tohle jsme například já a Michal nepsali, takže se věnuj našim argumentům, jestli na to máš. Tvoje dospělá kamarádka ADELE na to nemá.
    • nevim co porád máte to kvuly te pisnicce (baby)
    • No dyť, takový argument by nevymyslelo ani dítě ve školce. Na tohle je potřeba mít demenci v hodně pokročilém stavu.
      • Kronoss1
        Zrovna ty to musíš poznat.
  • Dobrý, Michal si na chvíli odpočinul, vyléčil si pocuchané nervy, na uklidnění si pustil pár zaručeně "kvalitních" songů, předem si připravil, co všechno sem bude psát a jede dál!!!!! Tak se mi to líbí!!! *1* Číst ty vaše primitivní názory je lepší než koukat na grotesky. *1* *1* *1* *1* *1*
    • Shut your fuckin' face, unclefucker. (Zkus použít překladač)
      • Tomuhle rozumím dobře i bez překladače. A tuhle ubohou větu může napsat vyfrustrovaná osůbka s nervy v koncích. *1* *1*
  • Teeeeeda, já se vážně bavím, jak ho ty pomlouvači pořád pomlouvají. *1* *1* Trapáci trapácký....a pak ještě řeknou, že nic nezávidí. Vážně se bavím nad těmi trapnými, dětinskými pomluvami a rádoby argumenty a ještě si dost zoufale myslí, že mu snad ubyde fanynek. K smíchu není Justin, ale vy. Ten na rozdíl od vás něco dokázal. Vy umíte jen drbat a drbat. Máte asi dost smutný život.
    • Kronoss1
      Já se bavím, jak si myslíš, že jsi to všem natřela. Dej nám zase nějakou lekci z historie jako minule, ať se poučíme. Nebo třeba z práva?
    • Vždyt je to pravda že je hloupej tak se nediv ty posedlá rfanynko biebera
      *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Tohle je další věc, co jsem nepochopila...Co dokázal? Zakrákoral ve správný čas a na správném místě. A díky "hezké tvářičce" (jak pro koho) se uchytil. Vůbec, dneska se vydělává ohromná kupa prachů jen díky "hezkým" ksichtům, který tuto rádoby hudbu velice snadno prodají právě díky svým zevnějškům. To, jestli dělají kvalitní/nekvalitní muziku, jestli umí/neumí zpívat je už bohužel vedlejší. Hlavně, když je poslouchá masa lidí. Takhle funguje hudební průmysl, čímž přitlouká hřebíček do rakve kvalitní hudbě...

P.S. Jako příklad zpěváka, co opravdu něco dokázal ti tady můžu uvést opět Serje Tankiana. Tento pán dělá dobrou muziku, kterou poslouchá HODNĚ lidí. Je inteligentní, původně vystudovaný právník, kterému se (jako většině lidí) nelíbí dnešní systém společnosti. Jenže narozdíl od té většiny alespoň proti tomu něco dělá. Ať už prostřednictvím muziky a provokativních textů, tak i díky básnickým sbírkám, jež vydává. Také, jakožto Armén, dlouhou dobu usiluje o uznání genocidy spáchané Turky na Arméncích během 1. světové války...Tenhle člověk NĚCO DOKÁZAL. A já se pomalu stydím za to, že ho srovnávám s někým, kdo mu nesahá ani po kotníky.
      • ano jeho desky si kupuje kůli vzhledu a ano vyhráva HUDEBNÍ ceny kůli vzhledu... víš zamysli se nad sebou co píšeš . Ano trochu na tom má zásluhu i jeho vzhled, ale kdyby jak ty říkáš neuměl zpívat asi by neměl hudební ceny.. A že nic nedokázal?? přečti si jaký měl život. Jeho matka ho porodila v 17 letech a brala drogy neměli pomalu co jíst. On chodil na ulici a zpíval jenom aby meli co jíst. Myslím si že za tohle si zaslouží respekt. Dokázal se od úplného dna vyšplhat až na úplný vrchol .Samožřejmně poslouchej si co chceš, ale aspoň si promysli co říkáš. On chodí za dětma do nemocnic, příspíva do 10 ti charit dal 1 milion haiti.. Můžu se jenom zeptaat dal si ty nějaky peníze haiti. On si ty pěníze mohl nechat a koupit si auto, ale on je dal na doboru věc myslim si že vsichni do jednoho jste neměli tak těžký život tak se prosím nad sebou zamyslete
      • K tomu vzhledu: Víš, on každý normální člověk se snaží vypadat pěkně, když si stoupne na podium. To dělá každý, i Justin a mě se to zdá docela pochopitelný. Jestli ty se myješ jednou za měsíc, smrdíš na sto honů a češeš se jednou za půl roku, to už je tvůj problém. Kdybych já byla zpěvačka, na mojí fyzické image by mi taky záleželo. Takže s tímhle argumentem zalez do díry.
        K tomu Serji Tankianovi, vůbec ho neznám a kdybych byla kravka jako ty, našla bych si o něm pár info, poslechla pár písniček a pak bych zabrousila na jeho diskuzi a hezky ho tam shazovala, jako ty to děláš tady. Jenže já kravka nejsem a nebudu padat na tak nízkou, asociální úroveň jako ty. *3*
        • Je rozdíl o sebe pečovat normálně a přehnaně. Pokud o sebe někdo pečuje přehnaně říká se mu metrosexuál a přesně tak na mě působí nejen Justin, ale i většina dnešní mládeže. Nevím, co je to za divnej styl ("SWAG"), mě se to nelíbí, ale nic s tím neudělám.

Všechno info o něm, které potřebuješ jsem ti tady ve zkratce shrnula :*. Zajímalo by mě, co bys z toho vymyslela tak, aby to mělo negativní smysl.
          • Kdyby tě to nerozčilovalo, tak o tom psát nebudeš. A lepší, když kluk vypadá jak metrosexuál, než aby vypadal jako vy vaše údajné hvězdy na úrovni.
            • Kronoss1
              Co máš pořád s tím vzhledem?
            • Kronoss1
              Holčičko, Stallonovi je 66 let.
            • mělo tam být "od hudby...
            • Tak to ses měla narodit tak o 50 let dřív, to bysis na Sylvíkovi pochutnala. Btw, mě se třeba Stallone vůbec nelíbí, Justin je hezčí a vůbec nevypadá jako holka, ale jako pěkný mladý kluk. To má chodit zarostlej kvůli vám nebo co? Když ani nedokážete pochopit, že každá holka má jiný vkus, tak nemá další diskuze žádnou cenu. A taky nechápu, proč furt narážíte na jeho vzhled, když máte plnou hubu keců, že tohle je diskuze o jeho hudbě. Telecí argumenty už vám pomalu docházejí, tak od hudbě přecházíte na jeho vzhled, protože už nevíte, jak jinak byste ho ponížili. To je vážně úroveň.
              PS: A přestaň psát o Justinovi, že vypadá jak holka, to píšeš asi proto, že ty sama vypadáš jak chlap co? *5*
            • Áchjoo. Dřív se holkám líbil třeba takový Harrison Ford a pro kluky byl vzor například Sylvester Stallone. Dneska? Holky přitahuje někdo, kdo má v sobě víc estrogenu než ony samy a kluci na sebe hodí růžové tričko a útlé kalhoty a myslí si, jak nejsou mužní. Loooool, tahle doba je vážně směšná.

P.S. Chlap by měl vypadat jako chlap, ne jako princezna.
          • Justin o sebe pečuje normálně, protři si oči. Gel na vlasy používají i chlapi, kteří metrosexuálové nejsou. Takže pech děvenko.
            • Říkám, že na mě tak PŮSOBÍ. Lol, jako kdybych mluvila do zdi...
            • Nedělej ze mě vola, pořád tady o něm píšeš jak o metrosexuálovi a pak řekneš, že metrouš není. Tak nevím, jedna z nás bude asi dost blbá, ale já to nejsem. *5*
            • Neříkám, že JE metrosexuál, říkám, že na mě tak působí. Nauč se číst.
              (Budu čekat reakci typu, že já bych se měla naučit číst).
        • A to je další věc - lze o hudbě vůbec diskutovat s někým, kdo ani neví, kdo je Serj Tankian? Ty si pár jeho písní můžeš poslechnout, ale nebudeš jim rozumět.
          • No hlavně že ty rozumíš všemu. Hudba to ale asi nebude. *15*
            • Kronoss1
              Samozřejmě, že děti ani argumenty mít nemohou ADELE, protože na to nejsou dostatečně rozvinuté, jako ty, ale s tím rozdílem, že ony na to mají ve svém věku nárok, zato ty bys už měla být schopná diskutovat na úrovni.
            • Proč bych měla urážet malé děti a jejich IQ připodobňovat tomu vašemu? Tohle si ty děti nezaslouží, protože ony by takové dementní argumenty jako vy nikdy nevyplodily. *5* Ano, vy se snažíte, aby vaše argumenty měly úroveň, ale opravdu jen snažíte, balíte je do roušky inteligence a rozumu a jediný, co z vás za tu dobu vypadlo je, že Justin je mizerný zpěvák a že to o něm říkají hudební kritici. Zkuste vymyslet něco lepšího. *2*
            • Ano, my si tady také obhajujeme svoje argumenty. S tím rozdílem, že se snažíme, aby to mělo nějakou úroveň a ne, aby to o nás prozrazovalo, že máme IQ dětí v mateřský škole.
              (opět předpokládám, že tvoje reakce bude typu, že my máme IQ dětí v MŠ...ale tohle už je u tebe tak předvídatelný, že nás tím nepřekvapíš...zkus si vymyslet něco novýho)
            • Vy tady taky obhajujete ty vaše "argumenty". Já taky můžu říct, že pravdu mám já a ne vy. A Michal ať si tady plká, co chce, stejně tím nikomu neublíží. *15* *15* *15*
            • Argumenty, které fungují na principu komického nesouhlasu (projeveného vyřčením úplné kraviny) s relativně pravdivým argumentem "nepřítele" používají při hádání se děti na 1. stupni ZŠ. Jednoduše řečeno, ty víš, že Michal má hudební přehled, jelikož tady už dříve jmenoval několik zpěváků (které neznám ani já) a tudíž hudbě asi bude "trochu" rozumět. Avšak ty, jakožto jeho "nepřítel" s ním logicky nesouhlasíš, máš svojí pravdu a tu svojí pravdu budeš obhajovat stůj co stůj třeba i úplnými nesmyly (viz. Michal nerozumí hudbě).
    • Se svým životem sem spokojená a nemyslím si, že ubyde fanynek. Opakuji, už asi posedmé, že POUZE PÍŠI SVŮJ NÁZOR A ARGUMENTY, K ČEMUŽ JE URČENA DISKUZE
      • Jo, jen piš dál, aspoň je čemu se zasmát. *1* *1* *1* *1*
        • A není tohle zastírání nervů na pochodu, co, Adele?

P.S. Jestli na tohle budeš odpovídat, vyhni se obrácení mého argumentu proti mě. Je to dětinské.
          • Ne, já z vás nervy nemám, ale baví mě číst ty vaše trapné, dětinské komentáře. *1* *1* Bez vás by tu byla děsná nuda.
    • Otočme list, co jsi dokázala ty? Kromě toho, že ses nebyla schopná pořádně naučit vlastní jazyk?
      • Já svůj rodný jazyk ovládám dost dobře a jestli tím míníš, že mám někde pravopisnou chybu,tak nemám. Anebo jsem ji udělala jenom z nepozornosti.
        • Neodpověděla jsi mu na otázku.
  • Nevím, kolikrát to tady již bylo řečeno, ale my JB opravdu nic NEZÁVIDÍME (ano, vyvracím jeden z vašich dvou argumentů). Co bychom mu měli závidět? Že už od dětských let byl hračkou v rukách hudebního průmyslu? Že na něm akorát vydělávají peníze? Že si z něj celá planeta utahuje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu? Co mu závidíme? Na tuhle otázku odpovídáte opět 2 způsoby. 1) Peníze - Ano, peníze jsou častým podmětem k závisti, ovšem v tomto případě nejsou zas tak důležité..2) Pěkný zevnějšek - KDE?? Říkáte, že se líbí holkám. Já jsem holka, ale má představa fyzicky přitažlivého muže je poněkud hodně odlišná.
    • Víš myslím si že celá planeta nei taková ubohá **** jako ty jako jenom bych tě chtěa informovat že na twitteru m přes 36 milionu fanoušků jo ale ano utahujou si z něj vsichni... v americe se umystíl v žebříčku sexy celebrit světa ale ano eni pěknej víš já se ti musím pouze smát
    • Tak každá holka má jiný vkus, to bys mohla pochopit. Mě osobně se prostě líbí kluci, kteří o sebe pečují a nechoděj jak hastroši, líbí se mi, když třeba používají i gel na vlasy. Tak tady prosím tě nevyvracej jiným holkám jejich styl, co se týče kluků,protože to nikdy nezměníš.
      Jo a kde jsi vzala fakt, že se Justinovi vysmívá celá planeta? Už tu trávu nehul děvče zlatý. Justina spíš všichni obdivují a spíš mu závidí. Kdyby ses o Justina trochu víc zajímala, tak bys zjistila, že koncerty má pořád vyprodaný, i jeho parfémy šly na dračku. A to je podle tebe výsměch? Ale,ale...chovej se prosím tě jako dospělá a uvažuj jako dospělá.
      • BRAVO! Už dlouho jsem se tak nezasmála jako při čtení druhé části tvého příspěvku. Ty asi nemáš Facebook, viď? To je takový to místo, kde každou chvíli nějaká stránka přirovnává Justina k bramboře či toaletnímu papíru. Docela už silný kafe, ale přesně takhle funguje výsměch. A že Justina spíš všichni obdivují a spíš mu závidí? Už je tady zas ten samý argument. Na tohle téma už jsem tady psala o pár řádků výš, tak si to přečti ještě jednou. A ten obdiv. Ano, obdivují ho jeho fanynky v průměrném věku 14 let, díky kterým má ty koncerty vyprodaný. That's all.

A ano, snažím se uvažovat jako dospělá (narozdíl od někoho) a dívat se na věc všeobecně. Ano, UZNÁVÁM, že Justin je v dnešní době slavný a že má hodně fanynek a že se o něm hodně mluví. Ale proč? Protože naše společnost doslova žere všechno, čím jí krmí média.
        • No děvče, jsi zase vedle. Já nežeru všechno, co mi kdo naservíruje, ale vybírám si, co se mi líbí a co ne. Jestli ty nejsi schopná se pro nic sama rozhodnout a bereš všechno, co slyšíš, tak za to já nemohu.
          Facebook nemám a vůbec mě tyhle stránky nezajímají. Neboj se, vím jak fcb vypadá a to, že ho tam lidi zesměšňujou akorát ukazuje na jejich podpůrměrnou inteligenci a že to budou zapšklí patroni, když jim působí škodolibou radost někoho furt zesměšňovat. Škoda mluvit, vy jako silně podprůměrně inteligentní jedinci stejně nepochopíte, jak to myslím.
          • Když se ti líbí primitivní styl hudby, klidně si to poslouchej, já ti to neberu ;)
            Jenom nechápu tu tvojí narážku na to, že zrovna já mám brát všechno, co slyším? To bych asi nepsala ten příspěvek výš, ne? Lol, přemejšlej...

P.S. - Jestli nás nazýváš jedinci se silně podprůměrnou inteligencí jenom proto, že náš názor se liší od toho tvýho, tak to tě vážně lituji. No jo, tonoucí se stébla chytá :).
            • Kronoss1
              ADELE přitvrdila! Už se dokonce smířila s tím, že má podprůměrnou inteligenci.

Jen poznámečka: "Tonoucí se stébla chytá" se určitě odjakživa neříká.
            • Adele: Nedělej ze sebe blbou, děvenko. Víš moc dobře, jak jsem to myslela.

P.S. Nervy na pochodu nemám. Smůla, co?
            • Ty nejsi tvůrce této věty, to se říká odjakživa. Děvče, ty jsi na tom dost špatně, ty už si přisuzuješ i věci, které vymyslel někdo dávno před tebou. *4* To budou ty nervy na pochodu viď?
            • Adele: A nic lepšího bys nevymyslela, než obracet věty proti jejich tvůrcům? *3*
            • Ano, tonoucí se stébla chytá. Tobě to ale nějak nejde. *15*
      • Mno tak jsem se vrátil, nedalo mi to... Ale prosím tě, co to je za zpěváka, že distribuuje vlastní parfémy? A ty si myslíš, že se mu celá naše zbídačelá planeta nesměje? Chodíš ty vůbec na internet? A proč by jeho koncerty neměly být vyprodané? On se díky marketingu o popularitu na pár dalších krušných let bát nemusí.
        • A proč by nemohl mít vlastní parfém? Vlastní parfém má spousta hvězd, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Michael Schumacher a spousta dalších. To je dost trapná otázka.
          Pokud se mu někdo vysmívá, tak to jsou takoví přiblblíci jako vy, co dokázali velký lejno a dokážou druhé jen zesměšňovat.
          A k marketingu - no tak mu to už konečně přestaň závidět, marketing mají i ostatní zpěváci, Rolling Stones nevyjímaje.
  • Annie7, číst ty tvoje žvásty je vážně sranda. Myslíš si, že Justinovi fanoušci jsou nějaký padavky, že potřebují zocelit? Omyl, zocelit potřebujete spíš vy, co na něj flušete špínu a stejně vám to nepomůže. Podívej se třeba na moji diskuzi s Michalem, jak jsem ho odsud vyštípala. Prostě už na to neměl, ujely mu nervy. A to je známka toho, že vy pomlouvači máte nervy v háji. Radši si dojdi k tomu psychiatrovi, kterýmu tady děláš tak velkou reklamu.
    • Je mi líto, že si ani v tom mém dlouhém přísvěvku nevycítila ty hory sarkasmu, kterým jsem prokládala celý komentář. Zocelit nepotřebuju, já mam vlastní hlavu. Na Justina neflušu žádnou špínu, jen sem předkládám svůj názor a argumenty. Nevyštípala si Michala, ani mu neujely nervy. Pokud si jeho věci přečteš podruhý, možná zjistíš, že to psal v naprostém klidu. Proč bych měla nervy v háji? Já je mám vpořádku. To že mám jiný názor než ty ještě neznamená, že sem nervově nevyrovnaná.. Navíc jak to můžeš říct, když ani jednoho z nás neznáš? Máš asi nějaké předsudky z minula, že se snažíš odhadnout lidi podle pár vět? To by mě zajímalo. A jen poslední věc, nedělám nikomu reklamu, a už vůbec ne psychiatrovi. Já zmínila psychologa
      • A pokud vím, tak tys taky o mě psala, že mi praskne žilka. Jak to o mě můžeš říct, když mě neznáš? Na rozdíl od tebe mám nervy v pořádku.
        • Psala sem, že "jediný ADELE asi za chvíli praskne žilka". Všimni si tam toho ASI.. Usoudila jsem tak pouze z těch komentářů, které jsou vpodstatě to samé. Řekni mi, jak s tebou máme diskutovat, když jediný, co píšeš, je vlastně toto: "Kecejte dál hovadiny, já se bavím, bla bla bla bla, blábolte dál". A tohle si schopná napsat na dlouhý náš komentář plný různých argumentů. Ty na ně prostě nereaguješ, to je pak těžký. Takhle diskuze nefunguje (nevím proč nereaguješ ani na jednu z našich vět tak, aby to navazovalo.. Že by sis uvědomovala, že máme aspoň v něčem pravdu a nevěděla, jak odpovědět? Nemáš slov?)
      • bla bla bla bla....blábol dál, ať je sranda. *1* *1* *1* *1*
    • Nefandi si zas tolik :D ;)
      "Moudřejší ustoupí" - proto nejspíš odešel :)
      • Ne, odešel kvůli tomu, protože už neměl argumenty a hlavně měl nervy na vycházce. *1* *1*
        • Myslím, že zrovna Michalovi by argumenty jen tak nedošly ;).
          • Ano, jemu by nedošly, protože ani žádný neměl. :-)
            • A jaký jsou vaše argumenty? Že je gay, že dělá nekvalitní hudbu a že to o něm říkají hudební kritici....tak z těchto argumentů si vážně sednu na zadek.
            • Že neměl? Vždyť o pár příspěvků dál vám jich neustále psal celé stránky. A tomu ty říkáš nemít argumenty? Promiň mi, ale spíš ty omíláš stále dokola to samé, co říkají VŠICHNI beliebers (nevím jestli z nedostatku fantazie či zatvrdělosti). Tyto argumenty jsou "Jste trapní" a "Závidíte mu". Když vám obojí někdo vyvrátí, napíšete tu samou větu znova. A takhle s vámi probíhá diskuze, což je velmi mrzuté, protože reagovat stále na to samé je totální nuda
  • Udělal vám snad něco, že ho takhle pomlouváte? Když ho tak nesnášíte, tak proč se nervujete a nadáváte. K ničemu to nevede! Jen se hádáme. Proč to všechno? Chápu, že se vám třeba nelíbí, jak vypadá, ale on za to přece nemůže! A taky nemůže zato, že jeho hlas dřív připomínal spíš holku, než kluka, ale teď už má hlas jako normální kluk. Třeba se vám nelíbí jeho hudba, ale pochopte, že někomu se líbí. Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě, stejně jako by vás zranilo, třeba kdybychom nadávali vaší mámě, nebo někomu, koho máte opravdu rádi. Tak to prosím vemte na vědomí.
    P.S. Budu to sem psát tak dlouho, dokud vám to nedocvakne. Třeba pořád.
    • Každy má iný názor na Justina Biebera...napríklad ja ho mám veľmi rada...počúvam jeho hudbu a tak .....Proste ho Milujem .....a je mi jedno kto ho má rád a kto nie.....a vám by tiež nebolo dobre keby ste boli slávny a dakto by vás ohováral.... tak sa nad sebou zamyslite..!!
      • Ano, správně. Každý má jiný názor, ten můj je zkrátka negativní. Tak mi ho neberte, já ten váš taky příjmám. A pokud je ti jedno kdo ho má rád a kdo ne, proč mi teda tak nesmyslně říkáš, abych se zamyslela? Protiřečíš si.. Příjemné to asi není, ale přes to se každá celebrita musí přenést, ke slávě to totiž patří a vždy to tak bylo
    • Nikoho nepomlouváme. Pouze předkládáme svůj názor a ten podkládáme argumenty (jak napsal Michal). Od toho ta diskuze je.
      Nenervujeme se a nenadáváme, jediný kdo to ělá je ADELE, který za chvíli asi "praskne žilka".
      Že to k ničemu nevede? Ale ano, vede. Každá diskuze je pro jedince přínosná, zeptej se jakéhooliv psychologa. Poznáváme cizí názory a učíme se je příjmat a reagovat na ně tak, abysme v konverzaci měli převahu. Víš, tím se rozvíjí osobnost a síla jedince, který se díky diskuzím učí. Hádky jsou na podobné bázi, až na to, že hádka je založená na emocích (narozdíl od diskuze, jenž má být klidná) -sakra, tady to už vážně vypadá jako hádka než diskuze-. Takže to smysl má, zábavu a zocelování.
      Nemůže za to jak vypadá? Nemůže za to, že si sám ze své vůle patlá na hlavu tuny gelu a líčí se řasenkou (ano, viděla sem někde fotku jak si líčí řasy!). Každý svého štěstí strůjcem, takže může rozhodně za to, že se vystavuje na veřejnosti (ok, my mu to nebereme, jen ať se producíruje a vyřvává, žijeme ve svobodném světě).
      Děláme to proto, protože je tu ta možnost. A myslíš si, že na Ozzyho nikdo v diskuzi u jeho osobnosti nenadává? Tak se tam podívej!! U každého umělce či (v tomto případě) pseudoumělce je mnoho pozitivních i negativních názorů, to že je ale nepíšete vy, ale někdo vám uráží JB (což vás tááák hrozně zraňuje a vy ste nám přece vůůbec nic neudělali), tomu se říká smůla. Když to nechcdš slyšet/číst, tak si poslouchej tu uječenou haluz (můj názor na něj) a nechoď sem do diskuze. Uvědomujeme si, že vás to zraňuje, ale nijak nás to netrápí a upřímně, aspoň se zocelíte (takže byste nám měli vlastně poděkovat za tuhle "zkoušku odolnosti" od nás).
      Moje máma a Bieber je teda ku*va rozdíl. Moje máma se neproducíruje po podiu a neječí. Moje máma pracuje a je úplně normální, nijak extra známý člověk. Takže to proboha nepřirovnávej.
      Piš to dál, ale mně to už dávno docvaklo...
      • A máš smůlu, mě nijak nezraňuje, že tady Justinovi nadáváte, já se spíš bavím nad tou vaší ubohostí a závistí. *1* *1* *1* *1*
        • Nepsala sem to tobě, to "ňuňatá" psala, že jí (či obecně beliebers) zraňuje: (cituji) "Stejně jako vám se třeba líbí hudba třeba Ozzyho a nám zase ne, ale nenadáváme mu a ani vám, když ho posloucháte, tak proč to děláte vy nám? Vy si to neuvědomujete, ale nás Beliebery to zraňujě" takže mlč, ten příspěvek nebyl určen tobě, takže si aspoň přečti, komu sem ho psala a co psal ten dotyčný. Proč smůlu? Mě je to jedno jestli vám to nevadí nebo si rvete vlasy a úpíte (což se doufám neděje).
          A už sme zas u toho. Pořád omíláš dokola, jak sme trapní, ubozí a závidíme mu. Kdes na to přišla???
      • Ty si myslíš, že Ozzy nikdy nepoužil řasenku? V tom případě si kup hodně silný brejle, protože on používá makeup na celej xicht. Co je oproti tomu Justinův makeup?
        A nezapomeň se na týhle diskuzi pořádně zocelit, asi to dost potřebuješ. A nikoho z téhle stránky nevyháněj, a obzvlášť ne fanoušky, protože pro ty je to tady určeno.
        • Netvrdím, že Ozzy nepoužívá makeup a nikam sem to nepsala, tak co tu píšeš bludy? Vím že používá makeup. Je ale rozdíl v tom, když si chlap namaluje oči tak, že vypadá jakoby týden nespal (což je v Ozzyho případě žádoucí), a když si někdo jako JB nalíčí řasy jako holka z reklamy na Garnier a na rty si napatlá růžovej lesk. Stránka je asi vážně pro fanoušky, ale diskuze je pro všechny, a já nikoho nevyháním.. Ale musíte se prostě s našimi názory smířit, stejně jako my s tím, že ho někdo poslouchá
      • žíla tady praskla možná tak Michalovi, ne mě, on se naštval a odešel z diskuze a to je asi známka toho, že měl nervy v háji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit