Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • good one Kronoss love the coment *1* *1* *1*
  • Justin ja te miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • What the fuck justin is fuckin gay and a girl *8* *1* *2* *16*
  • Laskavě komentujte Biebera a ne sebe jo? Běžte si psát třeba po e-mailu, myslíte, že to tady musí všichni číst? Už se tady hádáte dost dlouho... *10*
    • Nikdo nikoho nenutí tyto příspěvky číst. Toto je DISKUZE, a ta je zde od toho, aby se DISKUTOVALO. Když si budeme psát po mailech, máme nulovou šanci, že se někdo přidá. A diskuze jsou i od toho, aby se přidávalo stále víc a víc lidí, dávali najevo své názory.. S tím, co má diskuze obsahovat, je to už ale poněkud horší. Nicméně je nutno podotknout, že vše začalo opravdu u Biebera. Teprve potom se beliebeři začali opírat do těch ostatních, možno říci "haterů". Nedivím se potom uráženým, že se začali bránit, navíc narozdíl od beliebers duchaplně
  • ADELE- přijdeš mi jako hrozně fajn člověk :)
  • Víte co? S*ru na vás a jdu domů!
    • Už bylo na čase.
  • Michale, já vážně nevím, jestli jsi s prominutím tak blbej nebo jestli to jen hraješ, měla jsem tě za docela inteligentního člověka,ale vážně o tom pochybuju. Reaguju na to video - je jasný,že na koncerty 19letýho kluka budou převážně chodit holky v jeho věku, ale to neznamená, že tam nezajde žádný kluk či dospělý chlap. Na tomto záběru (celý jsem ho nedokoukala) jsou vidět spíš holky, ale to neznamená, že tam nebyl žádný kluk. Nebo jsi možná naschvál vybral video, kde byly jen holky. Víš co, je mi to srdečně fuk. Já vím, že chlapi na jeho koncerty taky chodí, i když v menším počtu než holky. Inteligentní člověk pochopí, proč tomu tak je. Já to chápu a problém s tím nemám. Na Beatles taky chodily převážně holky. Je mi to úplně jedno. Už mě ani nebaví číst ty vaše telecí argumenty, co sem píšeš ty s tím Knokosem nebo jak se ten p*šuk jmenuje. Je mi fuk, že Justin dělá zčásti i tzv. elektronickou hudbu. No tak ať ji dělá. Když je v dnešní době ta možnost a má s tím úspěch, tak proč ne? Mimochodem, tu písničku zazpíval hezky, chtěla bych vidět tebe, jak by sis s tím poradil. Prosím tě, už mi nepiš, že tohle je diskuze o Justinovi, to vím i bez tebe. Já tady o něm diskutuju celou dobu, píšu svoje názory a je mi jasný, že ta závist a nenávist ve vás je, i kdybyste furt dokola opakovali, že není. Je mi vás vážně líto. Když se ti Justin tak nelíbí, tak proč sem furt lezeš? Názor na jeho hudbu stačí napsat jednou a ne opakovat to, co jsi sem napsal snad tisíckrát. Ale to je marný, až budeš dospělej, tak pochopíš, že ses choval jak magor.
    • Kronoss1
      Já tam chlapy našel! Moment, to je ochranka, tak zase nic.

Ještě k mé přezdívce. Můžeš napsat rovnou, že jsem ču*ák bez toho, aby ses mě snažila zesměšňovat. Nakonec to ani vtipné není. Já mám ale alespoň jméno, které má nějakou historickou či kulturní váhu, která tobě patrně uniká.
      • Mě je tvoje přezdívka ukradená i kdyby sis tam napsal patolízal (to by se k tobě hodilo víc). Nemůžu za to, že seš slepej jak patrona a žádný kluky tam nevidíš. Hledej, šmudlo, hledej. Když už tady trávíš tolik času pliváním jedu po Justinovi, tak by to pro tebe neměl být problém. Hodně štěstí.
  • ...a zase hádky mezi ADELE a Michalem žé? *7* *7* *7* *7* Že už si nedáte pokoj!!!Myslím, že větší pravdu má Michal *4*
  • Pro Michala a Blažky: Jaký názor máte na Beatles? Soudím, že si o nich myslíte, že jejich hudba je kvalitní. Jaké fanoušky měli Beatles převážně na svých koncertech? Uječené, mladé holky, věkový průměr 16. Z 99%. Nadával někdo Beatles, že na jejich koncerty chodí holky jen kvůli vzhledu a ne kvůli muzice? Nenadával. Tak vy nenadávejte Justinovi kvůli tomu, že na jeho koncerty chodí 15letý holky. Je to stejný případ jako u Beatles.
    • Jenomže na The Beatles chodili i kluci a muži, a rozhodně se nenudili. Tento příměr je zcela neadekvátní.
      • To je možný, že na Beatles chodili i chlapi, stejně tak jako choděj na Justina a v tom davu je všichni přehlédnou.
        • Já ti věřím, že chodí, ale takový ti typy co od holky na první pohled nepoznáš .... moment jim se nedá říkat chlapi.
          (něco jako Justin)
        • Ne, na Biebera žádní chlapi nechodí. A kluci se počítají v promilích.
          • Ale ano, na Biebra chlapi chodí, to jenom tvoje oči zaslepené nenávistí a vztekem je vidět nechtějí. Nejsi Bůh Michale, i když si tady na něj hraješ.
            • http://www.youtube.com/watch?v=yATGPKI2wtY Najdi mi prosím jednoho člověka, o kterém se dá říci, že je chlap.
      • Přesně tak. Navíc, když The Beatles začínali, bylo to něco nového, neokoukaného. A dnes? Když kapela dělá originální a neoposlouchaný žánr, nikdo si jí pomalu ani nevšimne, protože jsou všichni zažraný do komerčního popíku, který mladé lidi láká na "hezké" tvářičky. Jestli dotyčný zpěvák/zpěvačka/skupina umí nebo neumí zpívat, je vedlejší. Hlavně, když je mladá generace žere a peníze se jen sypou.
  • ADELE do toho jedem na ně *16*
    • Kronoss1
      I am scared shitless.
    • Už se třesu. Zejména po přečtení tvého duchaplného příspěvku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit