-
Justin :-*
Je úplně Boží,krásný u nejlepší písnička od něj je Cry me a river..:-* -
-
Re: Justin :-*
nejhezčí chlap na celém světě všechny jeho písně jsou fakt COOL ale nejhezčí písničky od něj jsou LIKE I LOVE YOU ROCK YOUR BODY CRY ME A RIVER MY LOVE a ten klip k písni LIKE I LOVE ZOU ten uplně zbožnuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
justiiiiiiiiiiik
ja nemam slov ja když ho vidim tak ja snad omdlím je to nejhezčí chlap na světě má nádherný songy a v tom klipu LOVE SEX MAGIC je děsně sexy a je to skvělej herec a Jessica je krááááááááááááááva ona mu dělala scény na veřejnosti furt ho šmírovala a včéra sem si koupila IN TOUCH a tam psali že jeho babička řekla že to s Jessicou nemyslele vůbec vážně -
Nabídka
Ahooj lidi..Prodám dvou-dvd Justin Timberlake live from Madison square garden za 400kč..Dvd je v bezvadném stavu, poslouchala jsem ho asi 3krát..Zaslala bych vám fotky..Kdyžtak se ozvěte na dom.b@seznam.cz... *3* -
Má talent...
Justina obdivuji pro jeho talent...Má ho od boha...Jako tanečník je taky supr...má to v krvi...Jen tak dálll...Těším se na další CD.. *3* -
Byl to zpěvák...
...který stál na podiu s králem popu!!! Ale jenom stál!!!! *1* *1* -
justin
Ahoj, prodam sbirku vystrizku a plakatu z casopisu o Justinovi. brectan111@seznam.cz -
Justin :D je nej
Zdarec Justin proste nekrasnejsi kluk na svete a je hrozne krasnej!Mno proste nemam slov:-).Ale hrozne moc se mi libi tak pisnicka se Ciarou Love,Sex,Magic.Tam mu to taky moc sekne.Tuhle pisnicku mam dokonce v mobilu. *3* -
SOUHLASÍM
Souhlasím s vámi všemi, VERY SEXY MAN ON WORLD. *14* *14* *14* *14* *14* Miluju jeho písničky *3* -
-
Re: SOUHLASÍM
já si myslím že justin je dost sexy a umí se prodat
-
-
Justinek ooooooooo
No lidi ten je tak sladkej uplně sexyy strašně moc uplně ho žeru a s rihannou v písničce rehab tam je uplně božskej tak božskýho člověka jsem ještě nikdy neviděla ae sháni m jeho plakát nechtěl by mi někdo aspon jeden dát za něco za niaký love?,?plsky kdo dá at pisnee. *1* -
Message for Justin Timberlake
Hello,Justine.How are you?I love you! Yourself for me best vocalist! *14* *14*