Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anizam
    Karel je holt mistr a vy s tím nic neuděláte!!
  • Ahojte, dnes som videla pána G. V novinách urobily s ním rozhovor :) lenže som to ešte nečítala keď prečítam ,poviem viac :-)
  • Vážený p.Gotte vaše děti žijí v blahobytu a Vy také, nevíte co je bída a utrpení tak prosím nenapadejte lidí co utíkají před válkou a bídou.Děkujte Bohu že vůbec žijete a máte zdravou rodinu.Nikdy totiž nevíte co přinese zítřek.
  • V současné době jde o řízenou mediální štvanici potenciálně zranitelného člověka - jedné z mála osobnosti - realisty z tzv. šoubyznysu. Proč to připomíná hon na utrápenou a uštvanou IB? Hyeny a paraziti cití příležitost, snad to rodina i KG ustojí, jako vždy doposud. Přeji energii a nadhled.
    *3* *4*
  • Vážený a milý Karle Gotte, dnes jsem si přečetla v novinách, že si necháváte narůst vousy, jednak ze zdravotních důvodů a i Vy se budete cítit lěpe. Ono Vám to totiž ohromně sluší. Ať je to pravda, či nikoliv, tak Vaše " OSOBNOST ", Vaše " JÁ " bude stále vyzařovat neskutečnou sílu a energii, a na tom momentálně nejvíce záleží. Přeji Vám Karle Gotte moc a moc krásných dní, pohodu a brzké uzdravení !
  • Stav hlasovania v Ankete Máte rádi Karla Gotta? sa do záveru dňa nezmenil:
    Ano
    94%
    Ne
    6%
    hlasovalo: 9650 lidí.
    Tu máte, p. administrátor,jasný dôkaz neobjektívnosti Vášho "hlasovania", alebo jeho výstižnejšie pomenovanie by bolo Hra pre jednu osobu. Podľa Vás malo dôjsť (ako u jediného zo spevákov a speváčok) v chorobe a v poslednom období u p. Gotta k značnému poklesu obľúbenosti. Myslím, že hlasovanie 10 tisíc ľudí nepotrebuje ďalší komentár k jeho popretiu. A tu nejde len o hlasovanie, celkove nič - ani Vaše komentáre - nemajú žiadnu úroveň.
    • Anketa

Máte rádi Karla Gotta?
      Ano
      94%
      Ne
      6%
      hlasovalo: 10010 lidí
  • Dakujeme ty za oznámenie :-)
  • Stav neovplyvňovaného - nevymysleného - hlasovania u Karla Gotta dnes - v tomto okamihu - dňa 6.4.2016: Anketa: Máte rádi Karla Gotta? Ano 94% Ne 6% hlasovalo: 8617 lidí. http://www.parlamentnilisty.cz
  • A prepač mi HM že som ťa nejak urazila ! Naozaj vtedy som si asi chcela len dokázať že som niečo viac!!ospravedlňujem sa zároveň aj všetkým !! Prepačte mi to!!!
    • co se tady pořád ponižuješ *16*
      • Prepač ale ja sa nepoužijem ja sa ospravedlňujem !v tom je rozdiel :-D :-D
  • Luky1987
    Ahoj Vacátko, taky preji Kájovi ješte nech mu to zdraví slouží nejak, pohodu v kruhu nejbližších a aby tady byl ješte mezi námi dál i když má už svuj vek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit