-
Neumí zpívat : ((((((((
-
-
Hej ty ondra !!!!!!nehovor tu ze kaja neumi spivat !!!!!!! Co si to za cloveka ktery tu hovori chorej osobe nieco take !!!!!!schop se!!!!
-
A kdo podle tebe umí zpívat, když ne Karel Gott *2*
-
-
Šťastný nový rok Ti praje Livinka
-
Šťastný A Veselé Bánovce : )
-
Ahoj karel drž se !!
-
Ahoj ako sa maš:)
-
Vážený a milý Karle Gotte, častokrát, každý den si vzpomenu, jak Vám asi je, co prožíváte a zda jako já věříte, že se uzdravíte. Víte Karle Gotte, když někdo onemocní, je všem okolo velmi smutno, něco chybí, Vy to hledáte, ale je ticho. Tím myslím, jak se nám po Vás stýská, vše je jinak, než by mělo být. Vaše rodina, Vaší blízcí, přátelé, ale i my fanoušci doufáme a víme, že i když letošní Vánoční svátky strávíte v nemocnici, že nejste nato sám, nikdy nebudete sám, máte podporu, kterou si zasloužíte a ta Vás vynáší až k výšinám, ta Vám pomůže vše překonat. A to co Vám Bůh nadělil a dal do vínku Vašeho života : sílu, kouzlo Vaší osobnosti, rozdávat krásu svého JÁ, ať už je to v jakékoliv oblasti umění, musíte podle mého názoru jít dál a nikdy to NEVZDAT !!! Přeji Vám hezké sváteční dny Karle Gotte !!!
-
Přeji panu Gottovi hodně štěstí a jeho ženě hodně sil.Dcerkam hodně krásných chvil s tatínkem.Přestože můj tatínek před měsícem zemřel, budeme mít smutné vánoce. Ať je rodina Gottova má má veselejší a plné naděje.To Vám všem přeje Zita Sedmikova, Přerov.
-
Kájo drž se, at si tady ješte mezi námi dlouho
-
Milý Karle,také jsem prošla léčbou rakoviny.
Na paruku se vykašli jen kouše na hlavě a ty vypadáš dobře v jakémkoli stavu. Vlasy brzo narostou. Pa Markéta -
Karel Gott je náš nejlepší český zpěvák, který udělal dobré jméno ČR v zahraničí. Doufáme, že se z toho brzy dostane, ale ta chemoterapie mu moc nepřidá. Dokonce se od tohoto způsobu léčby již v zahraničí ustupuje a hlavně se musí nalézt ta skutečná příčina nemoci. Jsou známy případy uzdravení i alternativní cestou např. nasazení makrobiotického způsobu stravování.
Přejeme celá rodina panu Gottovi brzké uzdravení a myslíme na něj. -
-
Musím reagovat na tento článek.2.fáze chemoterapie je opravdu vražedná. když nám to ti, co tím prošli říkali, nevěřili jsme. Věřili jsme a dali na řady lékařů.... Můj názor a celé naší rodiny je,že to tatínka dorazilo. Jsem přesvědčená, že kdyby ji nepostoupil,mohl tady tatínek ještě s námi být. Je to byznys a nechci nikoho přesvědčovat. To člověk musí s někým milovaným prožít. Až pak si na to udělá názor.Ale člověk má jen jedno rozhodnutí a jeden pokus...a když to nevyjde,stejně si to vycitate. Přeji všem,aby se rozhodli správně.
-