Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
992 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už by měl jít do duchodu moji babičku už taky unavuje a taky nechápu proč ho pořát nominujou na českýho slavíka když kvuli němu nemužou vyhrát tu cenu taky někdo jinej.
    • Luky1987
      Mam stejny nazor
  • Luky1987
    Karel Gott byl dobrej pred lety, ale uz by mel jit do duchodu si myslim, zpiva i tak uz jen na playback
  • Pan Gott, je pan úžasný. Je to nejen skvělý zpěvák, ale též úžasný člověk. Tolik pokory vůči svým fanouškům, kolik z něj vyzařuje je až neuvěřitelné.... Nikdo není schopen jeho místo nahradit. Je opravdu skvělý.
  • Luky1987
    Karel Gott je suverénně nejlepší zpěvák ze všech a bývalé federace si myslím
  • U pana Gotta to jde od zdi,ke zdi.Napřed z něj málem udělali StBáka a teď je zase "přeGottováno".Beru jej za vynikajícího zpěváka,ale čeho je moc.....
    • Myslíte,že za toho STBáka může Gott? Ba ne ,to byl nezdařený pokus Karla zdiskreditovat a odstavit ,jako bylo odstaveno spousta umělců po "revoluci". Dokonce i takoví umělci,kteří se v "revoluci" angažovali....Když mouřenín udělal co bylo třeba ,mouřenín (ti angažovaní umělci) mohl odejít! Jenže Karel byl tak dobrý,že na něj ani "revolucionáři" neměli.. A je to náš nejlepší zpěvák a jestli je "přeGottováno",tak to asi nebude Karlova vina! Dnes měl koncert,2 hodiny nádherného zpěvu,sám si koncert vedl ,bez moderátora....Ovace až na půdu,je mu 75 let......super!
  • ten hlas v 80-ti nebo kolik vám je let, je tedy unikum, věřím že by jste své fanoušky na koncertu nešálil playbackem, ale silně o tom pochybuji, vždyť vy jste nenazpíval ve studiu ani jednu písničku nikdy na poprvé. Ty náš slavíku a pozdravuj tu moderátorku.
  • Luky1987
    Ani já zpěváky vůbec neposlouchám, ale Kája je dobrej a nejlepší podle mě
  • Emilidzex
    já ho vůbec nemusím já nemám moc v lásce český zpěvaky , já jsem na straně zahradničích zpěváků
    • Luky1987
      Ani já český zpěváky neposlouchám, jenom Karla Gotta mám z nich nejradši. Ze zahraničních zpěváků se mi žádný nelíbí
  • Luky1987
    Božský Kája je bezesporu fakt nejlepší český zpěvák. A nejlepší česká zpěvačka je zesnula Ivetka Bartošová
  • Karel byl dobrej před dvaceti lety od te doby *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit