Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karla Gotta nemusím jako zpeváka a jeho písničky se mi už nelíbí
  • Vážený mistře Karle Gotte, nic si z toho nedělejte, jste naopak čím dál lepší!
    Víc než v začátcích!
  • Zdenka máš pravdu,mel by už jít Karel Gott do duchodu já ho už tiež nemusím
  • Kájo uz by bylo na case jít do duchodu moje babicka,která vás mela kdysi ráda vás uz taky nemusí
  • Karel Gott je KRÁL!!! Suverénne fakt to nejlepsí z hudební scény bývalé federace!!!
  • Karel Gott je KRÁL!!! Suverénne fakt to nejlepsí z bývalé federace
  • Luky1987
    Je to nejlepsí zpevák Karel Gott
  • Luky1987
    Tiez gratulujem Kájovi Gottovi nejlepsímu zpevákovi k zisku 38. zlatého slavíka
  • Gratuluji panu Gottovi, našemu nejlepšímu zpěvákovi k zisku 38. zlatého slavíka.
  • Moc vám gratuluji pane Gotte.Zlatého slavíka jste si zasloužil.Je to veliká radost,že náš slavík je opět pan Karel Gott.Díky moc.
  • Ja uznávam jenom kvalitní lidi a to je Kája Gott.Neuznávam hruzy typu Habera,Michal David nebo Jožo Ráž
  • Kolik vám je dvanáct.Karel Gott je nejlepší zpevák a Justin Bieber obyčajný usoplanec *1* *1* *15* *15*
  • no nic moc JUSTIN BIEBER je prostě lepší....... *1* *2* *7* *7* *7*
  • Božský Kája je nejlepší zpevák na svete,žiadny iný na neho nikdy mít nebude!!! *4* *3* *1* *1*
  • Iba čo tým provokujete neprajníkov a fanúšikov iných spevákov!
  • Veľmi sa ospravedlňujem uvedeným spevákom za príspevok p. Pintéra. Je mi veľmi ľúto, že má aj p. Gott aj takýchto fanúšikov...
    *10*
  • Karel Gott je proste KRAL!!! A ne jako ty současné celebrity a hruzy typu Habera,Jožo Ráž alebo Michal David
  • Skype:D,AŤ ŽIJE, AŤ ŽIJE! ZNÁM I SKYPE JENNIFER ANISTON! PŘIZNÁM SE, ASI JSEM SE ZBLÁZNIL! AŤ ŽIJE KAREL GOTT - HVĚZDA ČESKÉ I NĚMECKÉ HUDEBNÍ SCÉNY!!! NEJSEM BLÁZEN! Skype_celebrity-nová verze Skype! Skype používají lidé na celém světě! V Japonsku, Číně... Na Slovensku, na Ukrajině, takže pokud ještě Skype nemáte, tak jste trochu jako pozadu!
  • Božský Kája! Suverénne nejlepší český zpevák,na neho žádný nemá!!!! *4* *3*
  • Ale přiznám se, že můj kamarád z Německa mně, ehm
    ... poslal adresu, která nevim, jestli je spravna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit