-
Re: Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
ty bydlíš pod mostem? *1* -
Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
to už dneska nikdo neřeší víš...babyčka,mamynka,bidlim pot mostem.... no neřešim to *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
to už dneska nikdo neřeší víš...babyčka,mamynka,bidlim pot mostem.... no neřešim to *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Miluju tě♥
twl určitě za tebou přijede do raspenavy nejspíš ani newí kde to je sim tě *1* -
DŻENTELMEN
Karel Gott jest prawdziwym dżentelmenem, nie osądza żadnej z pań, lecz oferuje pomoc. On jest naprawdę wyjątkowy !!! *3* -
Kubišová
Jestli je pravda to co se psalo, že když p. Kubišová prohraje soud s Vondráčkovou, že ji pomůžete, tak by to bylo od vás moc hezké gesto, protože jak se předvádí Vondráčková, je ostuda. -
Re: Re: ...
to všichni *1* -
Re: Re: Re: Miluju tě♥
jojo jasně *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
:-*
kájo miluju tě si úžasnej moc moc tě miluju lásko moje *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Miluju tě♥
a tohleto je moje spolužačka *1* -
Re: Re: co já vím...
třeba ho chce jenom pro prachy *5* -
Re: Re: Miluju tě♥
Já si nemůžu pomoc já ho mocinky miluju je úžasněj :-* -
nejlepsi spevak
dobry den,chtel bych vam rict ze vas opravdu posloucham pravidelne kazdej den,a jste opravdu nejlepsi,mate hlas jako zvon,tak at vam to vydrzi co nejdele,vas velky fanousek diky. -
Re: Miluju tě♥
Ubohá studentko Jájo, dej si studenou sprchu, to pomáhá! *5* -
Vše nej
Milý Karle, přejeme vám všechno nejlepší k vašim nerozeninám hodně štěstička a hlavn zdravíčka *3* a pohodu v osobním životě *14* přejí Fanynky E+E -
Vše nejlepší k narozeninám
Pane Karle Gotte,přeji Vám vše nejlepší,hodně štěstí a zdraví a mnoho dalšího úspěchu. *4* -
¨vše nej
Sice nejsem váš fanoušek ale jinak vše nejlepší k narozeninám pane msitře -
PŘÁNÍ K NAROZENINÁM
MISTŘE !!!
PANE KARLE,
PŘEJÍ VÁM VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM !!!
*3* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *3* -
narodeniny
Karlovi Gottovi prajem k jeho narodeninam vsetko najlepsie,hlavne pevne zdravie,aby sme este dlho mohli pocuvatjeho piesne... *3* *14* *4* *8* -
narozky
milý Kájo Gotte... přeji Ti vše nej k Tvým dnešním narozkám... *4* *4*