Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 55555

Jsem zde a doufám, že se mi komentář podaří na této stránce dokončit.

Rádia z REGIONŮ-ČESKÝ ROZHLAS již každý den až do 14.7.2019 od 7.40 hod. též vysílají pořad s panem Karlem Gottem. Zřejmě budou mít zájem i soukromá rádia, televizní pořady, kam bude pan Karel Gott zván, oslavován a obdrží nespočet blahopřání a dárků.

7.1.2019 bylo inzerováno, že SKLÁRNA V LITOMĚŘICÍCH by měla zájem vyrobit pro pana Karla Gotta RUKU Z KŘIŠŤÁLU, byla by to ohromná pocta k narozeninám pana Karla Gotta, protože by se vyrobili dvě kříšťálové ruce a jedna by byla vystavena v MUZEU " KŘIŠŤÁLOVÝ DOTEK" v Litoměřicích, v dobré společnosti: pana V.Havla, J.Jágra, E.Morricconeho a dalších osobností.

A ještě by měla být uvedena písnička od pana Michala Davida, dle jeho slov by to mělo být veliké překvapení pro pana Karla Gotta k jeho narozeninám.

30.10.2018 byl pan Karel Gott vyhlášen nejlepším ZPĚVÁKEM  20.STOLETÍ a to již něco znamená pro našeho 42-násobného ČESKO A SLOVENSKÉHO SLAVÍKA.

Dárky, které nám i své dcerce nadělil pan Karel Gott jsou velmi milé. Dvě dárková balení s jeho nejlepšími písněmi-KAREL GOTT 80, s 80 písněmi a druhý dárek-KAREL GOTT SINGLY na 15 CD s 300 písněmi. Na obou dárkových baleních nechybí nádherný duet se svojí dcerou CHARLOTTE ELLOU GOTTOVOU, která tuto písničku SRDCE NEHASNOU,dostala od svého tatínka, pana Karla Gotta a maminky Ivany Gottové ke svým 13.narozeninám.

I přesto, že pan Karel Gott na podzim roku 2015 onemocněl, celé ty čtyři roky/bez několika měsíců/ byl a je stále velmi aktivní, pracovitý, točil filmy, nazpíval několik nových písní, vystupuje stále na koncertních pódiích, má i dokonalý přehled o politické situaci u nás i ve světě. Ničeho se nevzdává, s nemocí pokud je, tak se ihned popere, má tuhý kořínek, jak zní v písni SRDCE NEHASNOU.

A mně už zbývá Vám, milý pane Karle Gotte popřát, zvládněte ten den, bude to Váš den, bude krásný, plný emocí, možná se Vám bude chtít štěstím i plakat, my Vaši příznivci Vám rozumíme, a přejeme si /nebo já si to přeji /. Nekončete koncertem " BENÁTSKÁ NOC ", prosím. Stále je nás ohromné množství, které si Vás žádá !              Hodně skálopevné zdraví Vám přeje Vlasta Froňková💖

• Karel Gott je proste král české hudební scény
  • Luky1987
    Kája je nej a pan zpevák, takový uz nikdy nebude!!!
  • NÁŠ SLAVNÝ KÁJA

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI VAŠE PÍSNĚ.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ
    A PĚVECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
    *1* *5* *14* *14* *3* *4* *15*
  • misulka1994

Ivana

Neví někdo,kdy se narodila jeho manželka Ivanka??? *3* *3*
  • otázka

Pane Karle vyjde Vám k vánocům nové CD? Přeji krásné svátky, vánoční pohodu s dcerami a přítelkyní Ivankou. Linda Palenčárová
  • ty vole,kdo mohl dát nelíbí se ?!?Tomáš sice vyhrál, ale jenom proto že má spoustu mladejch fanynek kerý mu posílaj spoustu hlasů!Hlasově na to nemá!!!
  • Luky1987
    Karel Gott je fakt stále dobrej i když má už ty zdravotní problémy
  • Karel Gott je nejkrásnější nejužasnější a nejplepší zpěvák na světě .Zbožňuji jej celý život a skláním se před ním .Je to nejlepší co v tomhle státě máme a právem na něj mužeme být hrdi.
  • pozdrav

Milý karle, jste skvělý, Váš hlas mě vždy pohladí na duši, Přeji Vám hodně zdraví, protože to je to úplně nejdůležitější co člověk potřebuje a vězte, že vím o čem mluvím.Mějte se krásně a dělejte dál svou práci jako doposud, hodně lidí to těší na srdíčku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit