Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karle, pořád dobrý.... *14* *5* *13* *16* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Karel Gott a Honza Nedvěd: Kdo je lepší balič?

http://zrcadlo.blogspot.com/2009/09 /karel-gott-honza-nedved-kdo-je-lep si.html *1*
    • Re: Karel Gott a Honza Nedvěd: Kdo je lepší balič?

o tom snad neni pochyb Kaja je lepsi
  • Taky bych smočil, kdyby byla exkluzivní, tak možná i v blátě... Text se Gábině moc nepovedl, ale možná do filmu zapadne. Dcerka je na svůj věk disciplinovaná a že nemá sluch tvrdí akorát ti, co mají příspěvky plné hrubek. Duet je milý.
    Každý, kdo bojoval s rakovinou, přehodnotí žebříček hodnot. Karel Gott oznámil, že nebude na Slavíkovi vystupovat, necítí se na to. Předpokládám, že se vzdá i nominace, určitě na té 41. ceně tak nelpí, vítězství se soucitu by ho netěšilo, spíš by to byla voda na mlýn závistivých jedulidí.
    Tak ho nechte žít, má hezkou rodinu, přejte a bude i vám přáno.
    Klidný Advent a spokojené Vánoce všem slušným lidem.
    • *3* ...ze soucitu...
  • martina81
    Přeji vše néjlepší k narozeninám, hodně, štěstí, zdraví, lásky, rodinné pohody :-). Buďte stále tak lidský a sympatický, jak jste ostatně odjakživa :-). Vaše věrná fanynka již od svého útlého dětství Martina
  • kája

nikdo,nikdo,nikdo na něho nemá,on je prostě king
  • l2. MÁJA 2015
    Vítězslav Nepraš
    Dnes o 8:18

Nejsem žádný velký přispivatel do diskusí, ale tentokrát mám technickou poznámku. Ještě před pár týdny to tu skutečně žilo, ale připadá mi, že to tu silně upadá. Očividně tu chybí servis, který tu donedávna byl.

Soňa Rybová To je zaujímavý, ale celkom nesprávny postreh. ŽILO to tu do 10. mája 2015, kedy p. Tolomeová, Hedviga Hm atď. všetko nezničili. Za tú krátku dobu zmeny sa počet nových "Páči sa" tejto stránke oproti predchádzajúcemu obdobiu viac ako zdvojnásobil a nárast celkových hlasov šiel prudko smerom hore. Dôkaz: Kliknite si na Viac, Páči sa, Páči sa
    Pred 23 minútami
  • Říkali mi, že dřív než zvolí MISTRA Gotta mistrem tance, mám poslat kdykoliv během celého měsíce září 2011 libovolný počet SMS ve tvaru: MODERATOR Karel Gott na telefonní číslo 907 77 04. Jedna SMS stojí 4Kč . S chutí do toho a překvapení je hotovo!!! Kája Gott moderátorem roku 2011!
  • prosba

Pane Gotte je možné poslat Vaší fotku s věnováním vaší veliké fanynce,mojí mamince? *14*
  • mily Kajo

Vase pisnicky jsou porad stejne pekne,nic si nedelejte z tech blaznu co Vam zavidi,sami nic nedokazali tak alespon kritizuji,jste porad klasa,moc zdravi dcerusce,Vam i Ivance!! *4* *3*
  • Boží Gott

Pan Gott zpívá komerční hudbu.Písničky má pěkné ,melodické, hezky zazpívané, ale více obdivuji zpěváky, kteří si dokáží text písně i hudbu k písni sami složit. Mám moc ráda písničky od Jarka Nohavici, jdou z dobou a nikdy nezestárnou, a text super skvělý.Velmi ráda chodím i na jeho koncerty. Mám za to, že je u nás řada talentovaných zpěváků, kterým zde není dána šance dostat Slavíka.Dívat se na tento pořad už předem vím jak to dopadne 1.místo KG, a ostatní v nedohlednu.Tím nechci říci, že se mi jeho písničky nelíbí, ale dávala jsem hlas P.Kolářovi.Má charizmatický hlas.Udělejme jednou změnu a volme ve Slavíkovi jiné osobnosti, myslím, že každý zpěvák, nebo zpěvačka má tuto šanci.Byla jsem moc ráda, když ve Slavíkovi se dostala do nominace L.Vondráčková, proč stále jedni a ti samí?Spousta zpěváků své koncerty zpívá playbeckem (přesně a jasně se jednou vyjádřil Kryštof, za to mu moc fandím).Nelíbí se mi vůbec písničky od Langerová, nic vlastně nedokázala a je v první trojce ve Slavíkovi. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *13*
    • Re: Boží Gott

Zlatý Slavík je a bude vždycky jen pan Gott, tak ať vymyslí jinou soutěž, třeba Český Výr, Český Kos a je vyřešeno *1*
    • Re: Boží Gott

Gott tím jen dokazuje, že je nedostižný. Je tak výborným zpěvákem, že nikdo nedosahuje jeho kvality.Ať se ti zpěváci víc snaží, ne dělat soutěže,ve kterých by neměl být Gott.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit